Nieuw van Pink Gellac | Vita Primer & Vita Base

Vita Primer & Vita Base van Pink Gellac review

Pink Gellac heeft iets nieuws: een primer en basecoat die extra vitamines bevatten en daardoor direct ook je nagels verzorgen. Ik laat je deze Vita Primer & Vita Base vandaag zien.

Vita Primer & Vita Base van Pink Gellac review

Speciaal voor alle gelnagellak lovers van Pink Gellac is er leuk nieuws! Het merk heeft namelijk sinds kort een nieuwe primer en basis op de markt gebracht op basis van een formule met extra toegevoegde vitamine. Daardoor zijn ze extra geschikt voor iedereen met bronze, dunne nagels. Handig want dat is vaak het geval als je veel (gel)nagellak gebruikt.

nieuwe vitamine basis van Pink gellac

Vita Primer

De Vita Primer van Pink bevat vitamine B5 en vitamine E en stimuleert daardoor de groei van je nagels. Daarnaast zorgt hij er natuurlijk voor (net zoals elke andere primer) dat de gellak beter hecht. Verder is hij niet heel anders, je laat hem 30 seconden uitharden in de LED lamp.

review Vita Primer pink gellac

Vita Base

Nadat je de primer hebt aangebracht kun je een laagje van de nieuwe Vita Base aanbrengen. Ook deze bevat vitamine B5 en E en is daardoor mild voor je nagels. Hij werkt net zoals de andere basecoats en moet dus ook 60 seconden onder de LED lamp uitharden.

review pink gellac vita base

Zijn deze nieuwe Pink Gellac primer en basecoat fijn?

Als je de keuze hebt tussen de gewone primer en basecoat en deze ‘vita’ lijn zou ik zeker voor deze gaan. In gebruik merk je niet direct veel verschil maar de lakjes blijven net zolang zitten als je gewend bent van Pink. Maar dan met wat verzorgende ingrediënten. Zelf ben ik groot fan van de peel off base en helaas kun je deze niet combineren met de nieuwe producten maar anders had ik dat zeker gedaan.

Zijn de Vita Primer & Vita Base van Pink Gellac fijn

Heb jij deze nieuwe lakjes al gespot?

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

  1. 17 augustus 2020 / 08:27

    Ik ben eigenlijk een beetje lui wat nagels lakken betreft, want ik sla dus heel vaak de basecoat over. Niet slim, ik weet het, zeker niet als je van rode nagellak houdt;-)

  2. 17 augustus 2020 / 13:50

    Yes! Ik heb ze ook. Goede actie weer van Pink .

  3. 18 augustus 2020 / 12:01

    Onwijs goed dat Pink Gellac dit uitgebracht heeft voor het behoud van gezonde nagels! Ik merk inderdaad ook niet veel verschil.