De Pink Ribbon armband van 2016

Pink Ribbon armband 2016

Elk jaar staat de maand oktober in het teken van Pink Ribbon en de strijd tegen borstkanker. Ik vind het super dat er extra aandacht besteed wordt aan deze nare ziekte en steun de actie dan ook elk jaar door één van de speciale sieraden die Pink Ribbon uitgeeft te kopen. Dit is de Pink Ribbon armband 2016!

Pink Ribbon

Pink Ribbon is een stichting en houdt zich bezig met projecten en onderzoeken naar behandelingen, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. De stichting heeft als doel een beter en langer leven voor (ex) borstkanker patiënten. Een prachtig initiatief dat ik graag steun want ik denk dat vrijwel iedereen wel iemand kent die borstkanker heeft of heeft gehad. In oktober wordt altijd extra aandacht gevraagd voor de stichting en brengt Pink Ribbon onder andere altijd een armband uit. Elke jaar koop ik ‘m en maakt het me eigenlijk niet eens uit of ik ‘m echt mooi vind; het gaat mij vooral om het idee.
Pink Ribbon armband 2016

Pink Ribbon armband 2016

De Pink Ribbon armband 2016 heb ik natuurlijk ook gekocht, en dit is ‘m! Hij is ontworpen door Lieke van den Bosch van Kek en ik vind ‘m erg mooi! Het is een mix van houten en metallic kralen, een stoffen bandje en een Pink Ribbon lint. Dat lint kun je zelf om de armbandjes binden om ze zo bij elkaar te houden maar ik draag de armbandjes ook graag zonder dit lint.
Pink Ribbon armband 2016
Pink Ribbon armband 2016

De Pink Ribbon armband 2016 is te koop bij onder andere Bruna, C&A, DA, D.I.O. Drogist, Esprit, Hunkemöller, Promiss, Shoeby en in de Pink Ribbon webshop. De armband kost €9,99 en daarvan gaat €4,26 naar borstkankeronderzoek. Dat is als je het mij vraagt een te klein percentage maar op deze manier kun je toch een kleine bijdrage leveren én krijg je ook gewoon toffe armbandjes!
Pink Ribbon armband 2016

Naast dat ik de Pink Ribbon armband koop, steun ik ook nog maandelijks het KWF. Geef jij wel eens wat aan een goed doel? En wil je meer weten over Pink Ribbon? Neem dan een kijkje op de website.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties

 1. 2 oktober 2016 / 05:42

  Ik koop ze ook ieder jaar, maar de armband van vorig jaar heb ik gemist. Ik vind dit een hele mooie set!

 2. Babs
  2 oktober 2016 / 09:30

  Leuk armbandje, en voor een goed doel! Ik heb jarenlang met zo een rammelende bus langs de huizen gelopen…Ik steun wel een dierendoel, iedere maand eigenlijk. Met een loterij steun ik weer veel andere goede doelen.

 3. 2 oktober 2016 / 09:51

  Hij ziet er dit jaar echt leuk uit! Vooral dat onderste bandje vind ik heel leuk!

 4. 2 oktober 2016 / 11:32

  Mooi! Zeker voor het goede doel natuurlijk! Ik vind hem er in de verpakking eigenlijk nog mooier uitzien

  • Natascha
   Auteur
   2 oktober 2016 / 20:17

   Ik snap wel wat je bedoelt Jolanda haha, dat is inderdaad zo.

 5. 2 oktober 2016 / 12:31

  Ik probeer ook elk jaar wel iets te kopen van/voor Pink Ribbon.

 6. Manon
  2 oktober 2016 / 14:16

  Ik vind het een leuk armbandje en het is ook nog eens voor een goed doel!

 7. 2 oktober 2016 / 17:47

  Ik vind het een mooie armband maar ik steun liever het KWF en de Clinic clowns omdat deze meer voor mij persoonlijk betekend hebben.

  • Natascha
   Auteur
   2 oktober 2016 / 20:17

   Dat is toch ook harstikke mooi? Ik steun het KWF ook. Als iedereen dat doel steunt waar je veel affiniteit mee hebt is alles mooi verdeeld 🙂

 8. 2 oktober 2016 / 18:57

  Ik steun elke maand een stichting die kinderen uit arme gezinnen helpt bij het aansluiten bij sportverenigingen etc. Ook geef ik veel aan mijn moeder die bij de Voedselbank werkt. Dit armbandje ga ik ook halen, mooi initiatief!

 9. 7 oktober 2016 / 21:49

  Ik vind de Pink Ribbon armband erg mooi ♥ Ik haal ze al een aantal jaren xx