Dit is de Pink Ribbon armband van 2017

Pink Ribbon armband 2017

Oktober staat in het teken van Pink Ribbon en de strijd tegen borstkanker. Ik laat je vandaag de Pink Ribbon armband 2017 zien waarmee je op een leuke manier dit prachtige initiatief steunt.

Stichting Pink Ribbon

Elk jaar koop ik de Pink Ribbon armband. Niet omdat ik hem super mooi vind (al is vaak wel het geval!) maar omdat ik deze stichting een warm hart toedraag. Ik vind het een enorm goed doel en voor mij is het dan ook niet meer dan logisch dat ik er op BeautyOpinie aandacht aan besteed.

Ik hoor vaak dat mensen Pink Ribbon commercieel vinden en er een relatief klein bedrag naar het goede doel gaat. Dat kan best zo zijn, ik vind dat alle kleine beetjes helpen. Elke maand steun ik bijvoorbeeld ook met een klein bedrag het KWF. Als iedere Nederlander, elke maand hetzelfde zou doen (naar het doel waar zijn of haar hart naar uit gaat) zou dat geweldig zijn. Toch? Daarnaast is borstkanker gewoon een vreselijke ziekte en ik vind het goed dat hier in de maand oktober extra aandacht aan besteed wordt. Door één van de Pink Ribbon items te kopen help je jezelf én een ander. Dat vind ik mooi.
ArmbandvanPinkRibbon_2017

Pink Ribbon armband 2017

Dit is ‘m dan! De Pink Ribbon Armband 2017. Is ‘ie niet prachtig!? Los van het idee erachter? De armband kost €9,99 en per verkocht exemplaar wordt er €4,26 gedoneerd aan borstkankeronderzoek. De armband is te koop bij Bruna, C&A, DA, D.I.O. Drogist, Jumbo en Hunkemöller. Je kunt ‘m ook bestellen in de Pink Ribbon webshop, alleen dan is het een pre-order. Eind van deze maand worden de armbanden geleverd.

Make today amazing! Ga jij een Pink Ribbon item kopen?

Pink Ribbon armband 2017 ervaringen

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties

 1. 8 oktober 2017 / 05:18

  Ik zag hem hier bij de jumbo liggen en twijfelde nog, maar ga hem nu toch halen haha.

 2. 8 oktober 2017 / 05:54

  Mooie armband dit jaar. Als ik hem zie, neem ik hem zeker mee

 3. 8 oktober 2017 / 06:39

  Wat een mooie armband, zeker de moeite waard om mee te nemen voor het goede doel!

 4. 8 oktober 2017 / 07:11

  Haha, dit artikel heb ik ook ingepland. Natuurlijk ga ik hem dragen. Zonder twijfel. Niet helemaal mijn smaak maar ik draag hem principieel.

 5. 8 oktober 2017 / 08:16

  Goed dat je hier aandacht aan besteed! Borstkanker is inderdaad een vreselijke ziekte. M’n moeder heeft het ook gehad. Wel overwonnen gelukkig, maar heeft na 4 jaar nog steeds last van wat de chemokuur nog meer kapot heeft maakt en van de hormoon pillen die ze nog moet blijven slikken.

  • Natascha
   Auteur
   8 oktober 2017 / 09:39

   Wat vervelend om te horen Laura. Hopelijk voelt je mama zich nu wel goed? Ik weet het, het is troep 🙁

 6. 8 oktober 2017 / 10:48

  Die is mooi zeg! Zelf daar ik geen sieraden, maar zou hem opzich al willen kopen enkel omdat er een bedrag naar het goede doel gaat.

 7. 8 oktober 2017 / 11:50

  Heel mooi! Ik probeer wel ieder jaar met zo’n klein maar toch mooi gebaar te steunen. Dat betekend, helemaal na het zien van het armbandje van dit jaar, dat ik soon maar even een winkel binnen stap of hem bestel via de webshop! Goed dat je hier aandacht aan besteedt:).

 8. 8 oktober 2017 / 13:07

  Ik koop ook elk jaar een pink ribbon item. Deze is leuk als ik hem tegenkom neem ik hem mee.

 9. 8 oktober 2017 / 16:25

  Ik koop eigenlijk nooit de armband, ben niet zo van goud. Vaak koop ik een ander item. Mijn mooiste aankoop was de knalroze sjawl.

 10. 8 oktober 2017 / 16:46

  Hey Natascha,

  Hij is zeker mooi! Ik vind het ook echt een goed doel! Als ik hem tegenkom, ga ik hem zeker kopen.

  Liefs!

 11. yvonne
  9 oktober 2017 / 16:34

  Ik ga hem zeker kopen. Een van mijn besties heeft het en dat is echt zo heftig…

  • Natascha
   Auteur
   9 oktober 2017 / 17:40

   Wat vervelend om te horen Yvonne. Ik wens haar veel beterschap!