Budget | Granaatappel haarmasker van Action

Review Granaatappel haarmasker van Action

Vandaag vertel ik je over mijn ervaringen met het pomegranate haarmasker van Action in een uitgebreide review. Dit masker is CG proof, kost nog geen anderhalve euro en heeft de zoete geur van granaatappel.

CG proof haarmasker van de Action

Toen ik begon met de Curly Girl methode heb ik vooral veel goedkope producten gekocht en een groot deel daarvan scoorde ik bij de Action. Zo ook dit pomegrate masker. Een product waarover ik je vandaag wil vertellen want mijn haar gaat hier super goed op, en misschien dat van jou ook wel.

CG proof haarmasker van de Action

Pomegranate haarmasker van Action review

Het pomegrate haarmasker van Action zit in een fijne pot met daarin 200 ml product. Hiervoor betaal je slechts €1,34. Ja, je leest het goed. Dat is nog eens lekker betaalbaar toch?

Bijzonder aan dit masker is de enorm zoete geur van granaatappel. Hij is sterk en overheersend maar zelfs ik (ik ben niet zo’n fan van zoete geuren in mijn beautyritueel) vind ‘m lekker! En niet geheel onbelangrijk: het masker brengt fijn aan en zorgt ervoor dat mijn haren heerlijk zacht worden en beter doorkambar zijn. Hij doet absoluut niet onder voor de veel duurdere maskers die ook in mijn badkamer staan.

Pomegranate haarmasker van Action

De ingrediënten

Het haarmasker is CG proof en bevat dus geen siliconen of sulfaten. Wat dan wel? Mijn oog valt als eerste op water, vetalcohol (dus geen uitdrogende variant), cetrimonium chloride (een licht haarconditioneringsmiddel), een vrij hoge hoeveelheid parfum (aha! daar komt de sterke geur vandaan), glycerine, het oplosmiddel isopropyl myristate, een aantal conserveringsmiddelen, granaatappel extract en citroenzuur.

Granaatappel haarmasker van Action

Je snapt vast, ik ben hier erg enthousiast over! Zoek je een fijn en betaalbaar haarmasker zonder siliconen maar met zoete geur? Dan kan ik je deze zeker aanraden.

Ik heb dit product zelf gekocht. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. 13 januari 2021 / 05:58

  Wat fijn dat deze geen siliconen bevat! Ik ga hem zeker eens proberen!

 2. 13 januari 2021 / 08:01

  Dit klinkt goed. Ik zing het nog wel 3 weken uit met het Long Hair don’t care masker van Kruidvat en daarna gaat hopelijk de Action weer open. Ik wil dit zeker uitproberen na het lezen van jouw review en voor z’n prijs kan er weinig mis gaan. Ok, mijn haar wordt er misschien lichtgevend van.. haha, maar dat zal wel meevallen anders had je het wel verteld .

 3. Gaby
  14 januari 2021 / 19:47

  Maar van parfum droogt je haar ook uit .heb je daar geen last van

  • Natascha
   Auteur
   15 januari 2021 / 10:26

   Daar heb je helemaal gelijk in Gaby, net zoals in huidverzorging eigenlijk. Ik merk er hier niet zoveel van maar goed voor je haar is het natuurlijk niet. Maar wel lekker 😉 Dat is toch altijd een beetje mijn dilemma.

 4. 15 januari 2021 / 09:04

  Oh wauw, handige tip! En hij ziet er ook leuk uit! Deze neem ik de volgende keer zeker mee.

 5. Irma
  21 maart 2021 / 20:47

  Heerlijk geurend masker. Ik gebruik ook producten zonder silliconen in voller haar te krijgen. Maar deze en de banaan zijn super. Heb van beide twee potten in de kast en oh oh… zooooo lekker zoet.

  In de zomer vind ik deze echt op en top eens in de week. Met alle invloeden van zon, zee, chloor en warmte helpt deze mijn haar wel optimaal gezond te houden.

  Vond dat ook wel een fijne bijkomstigheid om te laten weten.

 6. Irma
  21 maart 2021 / 20:49

  Heerlijk geurend masker. Ik gebruik ook producten zonder silliconen in voller haar te krijgen. Maar deze en de banaan zijn super. Heb van beide twee potten in de kast en oh oh… zooooo lekker zoet.

  In de zomer vind ik deze echt op en top eens in de week. Met alle invloeden van zon, zee, chloor en warmte helpt deze mijn haar wel optimaal gezond te houden. Haar wassen met een milde shampoo, handdoek droog maken, dit masker erin, half uur tot 45 min. laten zitten. Lekker kopje thee drinken en dan uitspoelen, en de rest van je verzorging zoals je gewend bent.

  Vond dat ook wel een fijne bijkomstigheid om te laten weten.