Praktische én hippe regenkleding

Praktische én hippe regenkleding

De herfst is officieel begonnen en dus is de tijd van regenjassen, laarzen en warme boots aangebroken. Ik heb ze alweer uit de kast gehaald. Jij ook? In in deze blogpost heb ik wat inspiratie voor je op een rij gezet. Want outdoor kleding hoeft écht niet suf te zijn!

Onmisbaar: mijn regenjas

Het is alweer drie jaar geleden dat ik bij Etrias lifestyle stores mijn regenjas van Ilse Jacobsen bestelde en elk najaar heb ik er weer plezier van. Sinds vorige week de herfst officieel begonnen is (en het vaker regent dan de zon schijnt), draag ik hem vrijwel elke dag.

nieuwe-regenjas-1-1440x959

Op zoek naar nieuwe outdoor kleding

Geen lelijk regenpak of poncho als ik de kinderen naar school breng maar een fijne hippe regenjas. Dit jaar hoop ik een dikker exemplaar te scoren en heb ik mijn zinnen gezet op hippe regenlaarsen of moonboots. Je weet wel, van die outdoorkleding die als mama van twee kleine kinderen eigenlijk onmisbaar is. Zonder eruit te zien alsof je rechtstreeks uit de ANWB-winkel bent gelopen. Praktisch en er leuk uit zien gaat écht wel samen.

Daarom heb ik een aantal jassen en laarzen van Etrias en Onlybrands voor je op een rij gezet:

Regenjassen

Natuurlijk mag de zwarte Ilse Jacobsen RAIN70 regenjas niet in deze blogpost ontbreken. Dit is het model dat ik heb en ik kan ‘m iedereen aanraden. Hij kleedt mooi af, is tijdloos en is bovendien goed waterdicht. Een model dat er een beetje op lijkt is de RAINS Curve Jacket. Naast dat het een regenjas is, is het ook echt een mooie jas. De kleur groen vind ik bovendien prachtig! Opvallen doe je met de rode militairy coat van Hunter. Een merk dat bekend staat om z’n goede outdoor kleding.

regenjassen

Regenlaarzen

Regenlaarzen suf? Toen ik deze zwarte regenlaarsjes van Hunter en Evercreatures zag lagen ze in no time in mijn winkelmandje. Hoezo alleen voor in het bos? Deze draag je ook gewoon naar je werk en met een zwart jurkje zelfs naar een feestje. Timberlands blijven ook tijdloze klassiekers. Stoer, comfortabel en gecombineerd met een jeans en strakke blazer zie ik me er zo op weg lopen. En ken je het merk Moon Boots nog? Je weet wel, die heerlijke sneeuwboots waarin je voeten zelfs in de sneeuw warm blijven. En in het beige zien ze er nog tof uit ook!

Toffe outdoor kleding voor het najaar

Dit artikel is ontstaan uit een samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. 10 oktober 2020 / 06:28

  Ik heb eens ‘regenlaarzen’ van Tommy Hilfiger gekocht, mega leuk vond (vind) ik ze, maar regenbestendig ho maar, dat vond ik wel echt een tegenvaller. Ik gebruik ze nu als we Sketch uitlaten en veel door het gras lopen.

 2. 10 oktober 2020 / 12:35

  Oh ,was nog op zoek naar een leuke nieuwe regenjas, deze zijn enkele toffe exemplaren.

 3. 12 oktober 2020 / 10:42

  Staat je leuk zo’n regenjas. Weet je dat ik er gewoon geen heb.. net als regenlaarzen ☔. Als klein kind had ik die wel, maar heb ze al heel lang niet meer. En in ons land zijn een goede regenjas- en laarzen geen overbodige luxe .

 4. 21 oktober 2020 / 21:42

  Dat is een leuke regenjas die je draagt! Staat je top!