Natuurlijk! H&m Pre shampoo olie

Natuurlijk! H&m Pre shampoo olie

Vandaag wil ik je graag een bijzonder product laten zien waar ik echt super enthousiast over ben. Kijk je mee?

Pre shampoo olie

Gebruik jij wel eens een pre shampoo olie? Ik vind het een geniale uitvinding! Een pre shampoo olie breng je aan vóórdat je je haar gaat wassen. Op deze manier kan de olie goed intrekken zonder dat het je haar verzwaart. Door de shampoo was je de olie namelijk weer uit je haar, terwijl het al wel heeft kunnen intrekken. Ideaal want zo hoef je niet minimaal een kwartier rond te lopen met een nat koppie en je haar vol prut.
Pre shampoo olie van H&M

Pre shampoo olie van H&M

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik GROOT fan ben van H&M kleding. Maar als het over de beautyproducten gaat ben ik vaak minder enthousiast. Stiekem verwachtte ik dan ook niet zo veel toen ik deze pre shampoo olie in mijn online mandje gooide. Tot ik het probeerde dan, wat is dit spul fijn zeg!
Pre shampoo olie van H&M

De pre shampoo olie van H&M komt uit de Consciouslijn. De ingrediënten uit dit masker (avocodo-olie en zoete- amandelolie) zijn dan ook biologisch gecertificeerd door Ecocert Greenlife. Mooie combi toch?
Pre shampoo olie van H&M
Het masker is hard en moet je warm wrijven tussen je handen zodat er een olie ontstaat. Vervolgens breng je het masker aan in de punten van je haar en laat je het intrekken. Volgens de gebruiksaanwijzing moet je de olie 10 tot 15 minuten laten intrekken maar ik houd meestal wat langer aan. Écht vet is deze pre shampoo olie van H&M namelijk niet. Ik smeer meestal op zaterdagochtend mijn haar ermee in, doe vervolgens mijn yoga oefeningen of maak het huis schoon en spring na die tijd onder de douche. Mét lekker zacht haar!
Pre shampoo olie van H&M

BeautyOpinie

Ik ben super enthousiast over deze pre shampoo olie van H&M. Het is ideaal voor ladies die hun haar willen beschermen maar geen tijd of zin hebben in een uitgebreid masker. Mijn haar word er lekker zacht van zonder dat het zwaar wordt. En hij is ook nog eens betaalbaar want voor een potje van 50 ml betaal je €7.99.

Deze blijft in mijn routine, I love it!

Heb jij wel eens een pre shampoo olie gebruikt?’

Volg:
Share:

17 Reacties

 1. 17 februari 2017 / 06:05

  Ik heb nog nooit van zo’n product gehoord, maar je hebt mij nieuwsgierig gemaakt! x

 2. 17 februari 2017 / 07:56

  Dit klinkt geweldig! Ik gebruik nu vaak een soort masker, maar dat moet je in nat haar aanbrengen voor het douchen en dat lekt de hele tijd en het is ijskoud, dus ik vind het echt niet fijn. Daarom wil ik dit echt wel heel graag proberen, het lijkt me geweldig! Malou x

 3. 17 februari 2017 / 07:58

  Ik heb hier dus echt nog nooit van gehoord. Klinkt ontzettend goed zeg!!

 4. 17 februari 2017 / 08:12

  Je maakt mij heel nieuwsgierig zeg. Ik vind hoe de producten er uitzien heel bijzonder. Wat leuk zeg dit.

 5. 17 februari 2017 / 08:21

  Klinkt goed! Die moet ik ook eens proberen!

 6. 17 februari 2017 / 08:40

  Wat een grappig product, ik kende dit helemaal niet! Het klinkt prettig.

 7. 17 februari 2017 / 09:28

  Wat een bijzonder spul! Ik heb hier nog niet eerder van gehoord, maar het klinkt best lekker verzorgend. Heel fijn dat het zo goed voor jou werkt.

 8. Annette
  17 februari 2017 / 09:35

  Leuk, ik heb nog een haarolie met manuka olie staan die werkt ongeveer hetzelfde heel fijn en is bijna leeg. Die is overigens wel behoorlijk vet en werkt met een pipet en is dus vloeibaar. Maar ik vind het een fijne manier om je haar af en toe even wat extra TLC te geven 🙂

  • 17 februari 2017 / 15:33

   Zeker Annette! Zelf ben ik nooit zo’n fan van dat vette vandaar dat ik deze ideaal vindt.

 9. 17 februari 2017 / 10:26

  Dit kende ik totaal niet goed. Je hebt me wel overtuigd om het eens te proberen.

 10. 17 februari 2017 / 12:37

  Ik heb wel eens een pre-shampoo gekregen in een beautybox maar ik snapte eigenlijk niet zo goed wat het was. Nu ik dit heb gelezen zie ik het nut er wel van in, wat handig zeg! Deze ziet er echt goed uit, mooi potje ook. Echt fijn dat hij je haar zo mooi maakt!

 11. Sara | MevrouwMiauw
  17 februari 2017 / 17:58

  Ik heb deze ook weleens in mijn online winkelmandje gegooid en ik heb hem ook weleens in mijn handen gehad in de winkel. Toch telkens niet gekocht. Maar jouw review heeft me toch weer super nieuwsgierig gemaakt. Ik heb krullend haar. Als ik het was wordt het ontzettend droog. Daarom lijkt een voedende pre shampoo me heel fijn. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik ook een pre shampoo masker heb. Heel fijn, maar ik gebruik het eigenlijk gewoon bijna nooit. Iets met tijd en luiheid? 🙂 Maar als ik dat pre shampoo masker op heb dan ga ik voor dit product van de H&M.

 12. 18 februari 2017 / 06:31

  Klinkt heel goed! Ik doe dit om de twee of vier dagen ook, maar dan met kokosolie van Oh Hello Hair. Echt een fijne methode en je haar wordt er wel degelijk gezonder door!

 13. 18 februari 2017 / 07:58

  Ik had eerlijk gezegd nog nooit van een pre shampoo gehoord. Maar dit klinkt als een heel fijn product, en leuk dat de H&M het verkoopt.

 14. 18 februari 2017 / 19:31

  Oh wat een apart product maar het klinkt wel leuk om eens te proberen!

 15. 18 februari 2017 / 20:30

  Ik wist niet eens dat ze een shampoo hiervan hadden. Ik ga het aan mijn zusje doorspelen. Ze houdt van h & m hier zal ze vast ook dol op worden.

 16. 28 februari 2017 / 18:42

  Dit wil ik wel eens proberen! Ben nieuwsgierig 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *