Precies één jaar geleden…..

Precies één jaar geleden…..

Precies één jaar geleden is het aller liefste, leukste, grappigste en mooiste meisje ter wereld geboren. Dat betekent dat ik ook alweer één jaar mama ben, tijd om eens terug te kijken op een bewogen jaar!

Happy Birthday!

Hiep Hiep hoera! Vandaag wordt Tess alweer één jaar! Wat gaat de tijd toch snel en wat zijn alle clichés toch waar. Het afgelopen jaar is ons leven enorm veranderd. Het was fantastisch maar eerlijk? Soms was het ook zwaar. Toch maakte die grote glimlach (vooral nu met haar twee kleine tandjes haha) alles goed!

Terwijl ik dit typ is het precies een jaar geleden dat mijn vliezen braken. Toevallig nét nadat ik de laptop dichtklapte waarbij ik een blogpost had geschreven over het laatste tremester van mijn zwangerschap. We gingen naar het ziekenhuis, Jarno maande half in paniek iedereen aan de kant te gaan want HAAR VLIEZEN ZIJN GEBROKEN maar werden net zo hard weer naar huis gestuurd. Mevrouwtje: als het over 2 dagen nog rustig is, kom dan maar eens terug.

Tess bleek echter ongeduldig want die nacht om 2.54 uur was ze daar: onze mooie, lieve Tess.

Mama worden

Er zijn veel vrouwen die geboren moeders zijn. Die aangeven direct een oerinstinct te voelen en te weten wat ze moeten doen. Voor mij gold dat zeker niet. Ik moest wennen, voelde me in de beginperiode erg onzeker en vond vooral alles eng. Een klein wezentje dat afhankelijk was van mij, dat vond ik nogal wat!

Inmiddels zijn we een jaar verder en kan ik zeggen dat die onzekerheid voor een groot deel is verdwenen. Ik vertrouw op mijn eigen gevoel en kan me geen leven meer zonder onze lieve Tess voorstellen. Ze zet haar eerste stapjes, wil alles zelf doen maar is ook nog steeds mijn lieve kleine baby die gek is op knuffelen. Al hoewel, ze kruipt het liefst het hele huis door; de wereld ontdekken. Een wereld die sinds één jaar geleden een stukje mooier is!

Hiep hiep hoera lieve Tess!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

22 Reacties

 1. 6 oktober 2017 / 06:58

  Gefeliciteerd, het blijft bijzonder moeder worden 🙂 mijn dochter wordt volgende week gewoon 19 pfff waar blijft de tijd.

 2. 6 oktober 2017 / 07:13

  Van harte gefeliciteerd met jullie meisje! Maak er een hele mooie dag van!

 3. 6 oktober 2017 / 07:48

  Gefeliciteerd met jullie mooie meisje! Mooi geschreven

 4. Jarno
  6 oktober 2017 / 08:48

  Top dochter door een top moeder

 5. 6 oktober 2017 / 16:22

  Gefeliciteerd. Het eerste jaar vond ik ook best moeilijk. Vooral met een eerste. Die is nu 23. De tweede kwam 7 jaar later en ook toen was ik weer onzeker over zijn behoeftes.

  • Natascha
   Auteur
   6 oktober 2017 / 18:10

   Fijn dat ik niet de enige ben 😉 Gek he, dat je daar zoveel jaar later weer last van hebt 🙂

 6. 6 oktober 2017 / 17:32

  Gefeliciteerd met Tess! Denk dat ik het ook heel onwenning zou vinden haha. Bij vriendinnetjes die nu een baby hebben vind ik het soms ook lastig te bepalen wat er allemaal kan. Hopelijk hebben jullie een leuke dag gehad vandaag!

 7. bychristiana
  7 oktober 2017 / 07:31

  Mooi geschreven! Hartelijk gefeliciteerd met jullie kleine meisje;-)

 8. 7 oktober 2017 / 08:43

  Spuit 11: Gefeliciteerd! Hopelijk hebben jullie een fijne dag gehad!
  Tess scheelt maar weinig met mijn babyneefje.
  Die wordt verdorie over nog geen 2 maanden ook alweer 1 jaar…

  • Natascha
   Auteur
   8 oktober 2017 / 09:39

   Dank je wel! Ben benieuwd hoe Mr. Chubby en Tess er over een paar jaar uitzien 😉

 9. 8 oktober 2017 / 09:32

  Nogmaals van harte! Wat vliegt zo een jaar voorbij, ik weet nog wel dat je het blije nieuws deelde. Geef de jarige nog van mij maar een dikke verjaardagskus! xxx

  • Natascha
   Auteur
   8 oktober 2017 / 09:38

   Bedankt Babs, je krijgt hele dikke verjaardagskussen terug!

 10. 8 oktober 2017 / 18:23

  Hey Natascha,

  Nogmaals gefeliciteerd! Wat vliegt de tijd voorbij he. Echt mooi artikel om te lezen en de onzekerheid herken ik wel. Echt mooi om te lezen hoe goed het gaat met Tess. Ik hoop dat jullie een leuke dag hebben gehad.

  ,.-]=

  ….oja die rare tekens, dat was Thomasje hahahaha.

  Liefs!

  • Natascha
   Auteur
   9 oktober 2017 / 07:08

   jksdkjsakdjkdjasdmnc –> Dat is Tess, een speciaal berichtje voor Thomasje 🙂 hihi