Mama musthave | Purpuz Family Planner

ervaringen purpuz planner

Elk jaar, net voor kerst, ben ik in de weer met een nieuwe familieplanner voor het komend jaar. Wat mij betreft de ultieme musthave voor een opgeruimd hoofd. Dit jaar gebruik ik de Purpuz Family Planner.

Mommybrain musthave

Sinds ik mijn eerste zwangerschap weet ik wat ze bedoelen met de term ‘mommybrain’. Soms ga ik naar de winkel om boodschappen te doen voor het avondeten en als ik er éénmaal ben heb ik geen flauw idee meer wat ik kwam doen. Waar ze zeggen dat dat na een zwangerschap weer verdwijnt, vrees ik dat ik er nooit meer vanaf kom. En dus zijn lijstjes en planners mijn beste vriend. Helemaal nu er met twee kindjes altijd iets te doen valt. Van een bezoekje aan het consultatiebureau tot studiedagen en playdates. Ja, zelfs in Coronatijd.

Purpuz Family Planner ervaringen

Mijn ervaringen met de Purpuz Family Planner 2021

Afgelopen maand ontving ik van de makers van de bekende Purpuz Planner de Family Planner 2021. Een planner waarin je de agenda’s van alle gezinsleden (maximaal 5) makkelijk kunt combineren. In één oogopslag kun je zien wat er die week allemaal moet gebeuren en vooral wat je niet moet vergeten maar er is ook ruimte voor alle verjaardagen, vakanties en bijzondere dagen. Hij kost 32,95 en is onder andere te koop bij Bol.com.

ervaringen Purpuz Family Planner
review Purpuz Family Planner 2021

De layout van de Purpuz Family Planner is minimalistisch en dat spreekt mij enorm aan. Dat betekent dat ik je geen mooie plaatjes kan laten zien maar dat vind ik bij een agenda en/of familieplanner ook niet zo belangrijk. Hij moet vooral functioneel zijn en dat is deze zeker. Je hangt hem eenvoudig op met een magneetje of aan het haakje dat eraan vast zit. Bovendien is ‘ie lekker groot en kom ik eindelijk geen schrijfruimte meer te kort.

Er is ruimte om per dag aan te geven wat we eten, welke boodschappen je mee moet nemen, belangrijke telefoontjes die je moet plegen en al het andere dat je niet mag vergeten.

Zijn je kinderen al wat groter? Dan kan je wekelijks met elkaar een klein doel stellen, uitdagingen aan gaan (bijvoorbeeld samen iets gezelligs doen) en terugkijken op de week en de leukste momenten opschrijven. Samen met elkaar de week reflecteren en meteen een plan maken voor de volgende week. Een super leuke manier om je kinderen te betrekken bij het huishouden en ze te leren plannen en organiseren, een aanrader!

fijne familieplanner met veel ruimte

Gebruik jij een kalender of familieplanner? Of heb je ervaring met de Purpuz Family Planner?

De Purpuz Familie Planner is onder andere te koop bij Bol.com.

Ik heb dit product ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 23 december 2020 / 07:58

    Met een wat groter gezin en zeker met kinderen lijkt zoiets me heel handig, maar wij zijn maar met z’n tweetjes. Ik moet zeggen dat mijn agenda het afgelopen jaar ook erg leeg is gebleven;-)

  2. 24 december 2020 / 08:00

    Zelf 2 jaar de normale purpuz gehad, erg blij mee geweest. Nu echter toch een andere die ik makkelijker mee kan nemen. Maar zo’n family planner lijkt me heel handig om overzicht van alle activiteiten te houden!