Chanel inspired: Quilted Chain bag

QUILTED BOY BAG

Wist je dat tassen van Chanel de ultieme investering zijn? Uit onderzoek is namelijk gebleken dat de waarde van de gemiddelde Chanel tas de afgelopen vijf jaar met meer dan 70% is toegenomen! Als er één model is waar ik in zou investeren dan is dat absoluut de Chanel Boy bag.

Deze immens populaire tas staat al tijden op mijn wensenlijstje en komt daar waarschijnlijk nooit vanaf. Dat de prijzen elk jaar met 15% stijgen snap ik wel maar is ook de reden dat deze tas waarschijnlijk nooit van mijn wishlist afkomt. Of ik hem ooit serieus aan zou schaffen? Don’t think so, tenzij het schip met geld binnenkomt. Een tas van drie tot vierduizend euro? Al zou ik het hebben, dan denk ik nog niet dat ik dit op mag geven bij de belasting als zijnde investering. Mijn oplossing? De Quilted Chain bag!

Quilted Chain bag

Als een echte Chanel tas geen optie is, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om een namaak Chanel tas te kopen. Ieder zijn ding maar ik zou dit persoonlijk nooit doen. Ten eerste zie je 9 van de 10 keer dat het namaak is. Ik koop of een echt item (of het nu om een zonnebril, tas of horloge gaat) of ik koop geen designermerk. Ten tweede is het natuurlijk gewoon harstikke strafbaar en hou je met je aankoop het illegale circuit in stand.

Een alternatief vond ik in de Quilted Chain bag. Deze tas is geïnspireerd op de Chanel Boy bag maar is geen exacte kopie. Ik vond hem bij de Nederlandse webshop ComeGetFashion. Het mag dan geen Chanel bag zijn, het is wel een héle fijne en prachtige tas die met een prijs €37,95 van een stuk betaalbaarder is. Ik vind hem prachtig!
QUILTED BOY BAG
Quilted Chain bag
Quilted Chain bag

De Quilted Chain bag heeft voor mij de ideale grootte. Het is een compacte tas die ik makkelijk even meeneem de stad in zonder dat ik er teveel (overbodige) spullen in kan gooien. Toch is ‘ie groot genoeg voor een portemonnee, smartphone, make-up en wat andere dingetjes. De sluiting voelt heel stevig aan en je maakt hem open door de twee middelste ‘uitsteeksels’ in te drukken. Op die manier klikt de tas open en dicht, en kan niet iedereen hem zo maar open krijgen. I like!
Quilted Chain bag
Quilted Chain bag

Oké, geen echte Chanel tas maar ik ben wel heel blij met mijn nieuwe aanwinst! Zou jij ooit (willen) investeren in een echte designer tas? En welke zou je dan kiezen?

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties

 1. 25 augustus 2016 / 10:49

  Als ik het geld had, dan zou ik zoiets wel willen kopen hoor. Maar ja, dat geld heb ik niet helaas. Dit is zeker een mooi alternatief! Prachtig tasje!!

 2. 25 augustus 2016 / 19:40

  Prachtige tas! Als ik het geld zou hebben zou ik ook zeker voor een Chanel tas gaan! <3

 3. 25 augustus 2016 / 21:23

  Wat een mooie tas. Ik weet niet of als ik het geld ervoor had dat ik een dure designer tas zou kopen. Tassen is niet echt mijn ding, ik heb er 1 omdat ik altijd (te) veel spullen mee neem als ik uit huis ga maar voor de rest koop ik niet echt tassen omdat ik het leuk vind haha. Doe mij maar een mooie lipstick 🙂

  • Natascha
   Auteur
   27 augustus 2016 / 07:02

   Wat leuk om te horen Quinty! Grappig he dat we daar allemaal anders over denken 🙂 Je kunt er in elk geval heel wat lipsticks voor kopen!

 4. 26 augustus 2016 / 09:28

  Vind dit een hele mooie tas. Ooit zou ik wel een echte Chanel tas willen hebben, eerst maar eens goed sparen 🙂

  • Natascha
   Auteur
   27 augustus 2016 / 07:01

   Dank je Bianca, ik spaar nog eventjes met je mee haha.

 5. Astrid
  26 augustus 2016 / 11:30

  Ik heb niet zoveel met designer spullen. Maar deze tas vind ik wel heel mooi, en voor een degelijke prijs 😉

 6. Melike
  26 augustus 2016 / 12:36

  Leuke tas maar ik zou toch liever voor de echte gaan, zoals je zegt het is een goede investering! Ik wou altijd heel graag de Givenchy Antigona maar daar ben ik nu wel een beetje overeen omdat ik een tas heb gekocht van Armani die er op lijkt. Ik wil nu voor de Balenciaga Le Dix mini/small gaan, die vind ik ook zo mooi! Een Hermes zou ik aaaaltijd wel willen, de beste investering op het gebied van tassen! Veel plezier met je nieuwe tas.

  • Natascha
   Auteur
   27 augustus 2016 / 07:01

   Het liefst zou ik ook voor de echte gaan hoor, helaas denkt mijn portemonnee daar een beetje anders over haha. Een hermes, ja die wil ik ook wel:)

 7. Jennifer
  27 augustus 2016 / 15:20

  Zelf zou ik ook voor het échte gaan. Helaas heb ik ook geen enorme dikke portemonnee. Ook zou bij mij de tassen snel gaan beschadigen, wat dan ook zonde is. Dus voor mij ook een look a like. Als ik moet kiezen wat voor designer(s) tas ik zal kopen dan is het de Chanel, Michael Kors en Prada