15 random dingen over mij die je nog niet wist!

15 random dingen over mij die je nog niet wist!

Op mijn blog deel ik steeds vaker persoonlijke verhalen en elke twee weken geef ik je ook nog eens een kijkje in mijn leven. Toch zijn er nog zat gekke feitjes over mij die je misschien helemaal niet achter mij had gezocht. Omdat ik weet dat jullie het leuk vinden om wat meer over de persoon achter de blog te weten vertel ik je vandaag 15 random dingen over mij die je nog niet wist!

Zomaar wat random feitjes over mij die je nog niet wist

 • Ik kan niet tegen deuren die open staan. Of het nu de slaapkamerdeur is of het deurtje van een kast, ze moeten ALLEMAAL dicht zijn. En niet alleen bij mij thuis, ook bij anderen haha. Overal waar ik kom en waar ik deuren open zie staan doe ik ze dicht.
 • Meester Visser is mijn guilty pleasure televisie held. Dit is mijn uitspraak en daarmee moet u het doen.
 • Mijn ouders hadden toen ik klein was een eigen levensmiddelenwinkel, officieel ben ik dus de dochter van de melkboer!
 • Twee jaar lang studeerde ik aan de universiteit in Nijmegen waar ik mijn draai niet kon vinden. Uiteindelijk ben ik naar het HBO gegaan en dat paste veel beter bij me!
 • In een ver verleden had ik een bijbaantje bij Miss Etam.
 • Ik loop bijna altijd op blote voeten! Zelfs in de winter draag ik mijn pumps zonder panty’s en draag ik laarzen? Dan gaan mijn sokken uit zodra ik thuis ben.
 • Tess heeft precies dezelfde tik. Zo mama zo dochter!
 • Jarenlang deed ik aan ritmische gymnastiek. Zwieren en zwaaien met hoepels, ballen en linten. Tot ik op een dag door mijn enkel ging en dat is nooit meer helemaal goed gekomen.
 • Lomp is my middle name en ik loop overal tegenaan, zit altijd onder de blauwe plekken en laat ook altijd alles vallen. Zo liet ik ooit mijn laptop op de straat kletteren, auw!
 • Vergeetachtig ben ik ook, vooral toen ik zwanger was. Ik vergat mijn werk laptop tijdens een bezoekje in het ziekenhuis. Nog meer auw! Gelukkig werd ‘ie na een week teruggevonden.
 • Toen ik 16 was had ik een roze citta.
 • Nu heb ik een elektrische fiets – no comments….
 • Wiskundige sommen en ruimtelijk inzicht zijn niet aan mij besteed. Ik heb er nooit wat van begrepen en hoeveel bijlessen ik ook volgde, ik haalde mijn VWO diploma met een 4 voor Wiskunde op mijn eindlijst.
 • Het is hier in de wintermaanden altijd best wel donker in huis. Ik doe namelijk alleen maar kleine lampjes en waxinelichtjes aan.
 • Stiekem ben ik best wel een huismuts. Na een drukke week werken ga ik graag een hapje eten met Jarno of vriendinnen maar ik vind het net zo lekker om met een grote kop thee comedy te kijken. Óf te bloggen natuurlijk maar dat wist je vast!

Welke gekke weetjes over jou wil je met mij delen?

Volg:
Share:

12 Reacties

 1. 26 januari 2018 / 05:53

  Ik laat juist altijd deuren open staan ..

  Vergeetachtig ben ik ook en ik hou van blote voeten. Ik loop nu ook regelmatig met blote voeten in mijn sneakers.

 2. 26 januari 2018 / 07:12

  Grappig om te lezen! Ik loop juist altijd op sokken, ook in de zomer. En wiskunde, ik snapte er geen bal van. Nog steeds niet, hahaha! “Meester Visser vind ik ook geweldig. Heb je dat laatst gezien met die burengeluiden, hysterisch was dat gewoon.
  Enne.. ik ben ook op zoek naar een elektrische fiets, maar wat zijn die dingen ook tweedehands duur!

 3. 26 januari 2018 / 11:12

  Wat een leuk en orgineel artikel!
  Ik laat meestal de deur openstaan haha.

  Bloggen vind ik ook altijd lekker na een drukke dag, het is een soort ontspanning. 😀

  Liefs
  X

 4. 26 januari 2018 / 16:28

  Ik ben de afgelopen tijd een paar keer geconfronteerd met een assesment test. Daar zitten ook vaak van die kubus + wiskunde vragen in. Dikke fail. Ik roep het vaak al van te voren en snap niet hoe dit zo nodig iets over mijn werk- denkniveau moet zeggen. Ik ben gewoon heel goed in mijn vak hahaha

 5. 26 januari 2018 / 16:56

  Leuk om te lezen en ook leuk dat ik sommige dingen herken en in andere dingen juist precies het tegenovergestelde heb; zo vind ik open deuren dus ook vréselijk; ik word daar heel onrustig van. Op blote voeten lopen vind ik dan juist weer verschrikkelijk haha;-) Mijn voeten worden dan zo gauw viezig. Mijn zus loopt ook altijd op blote voeten, kan ik niet aaaaaaanzien. Nogmaals; heel leuk artikel. Ik zeg: vaker doen;-)

 6. 26 januari 2018 / 20:26

  Ik ben rekenblind! Dus heb ik wiskunde ook niet echt gehaald!
  Wel grappig zo om te lezen dat je een prima ballerina zou kunnen zijn geweest (nou ja ritmische gymnastieker klinkt ook niet)!

  Tja… ik heb een hekel als er busjes voor mij rijden en ik geen controle heb over wat er voor mij gebeurt! Zo irritant, ik haal dan in!

 7. 27 januari 2018 / 10:15

  Leuk om te lezen. Ik kan dan weer echt niet met blote voeten. Mijn tenen vriezen er dan af haha. Ik doe ook altijd alle deuren dicht behalve als ik ga slapen. Dan wil ik alles kunnen horen. (Bange poepert)

 8. 29 januari 2018 / 05:06

  Leuk artrikel!
  Ik slaap met de deur open.
  Het is zo benauwd met de deur dicht.
  Blote voeten zijn fijn in sneakers….

  Xoxo

 9. 29 januari 2018 / 13:21

  Ha, wat leuk om te lezen. Dat jij ritmische gymnastiek hebt gedaan, ik ben jaloers! Dat leek me zo geweldig vroeger! Ik heb zelf jarenlang geturnd, maar dat lukt me tegenwoordig niet meer, haha (uberhaupt lukt sporten niet meer zo goed ;-)). Ik hou ook wel van de deuren dicht, behalve bij onze slaapkamer: die staat altijd open (zo horen we de kindjes extra goed). Leuk lijstje zo!

 10. Jarno
  3 februari 2018 / 13:06

  De thee laat je dan vervolgens koud worden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.