(Gesloten) Reminder: Doe jij al mee met de grote Marc Inbane winactie?

winactie

Doe jij al mee met de grote Marc Inbane zomer winactie? Je hebt nog drie dagen tijd om een kansje te wagen.

Tot en met aanstaande dinsdag 23 mei maak je kans op één van de vijf Marc Inbane sets die ik weg mag geven. Hierin zitten een beach bag, full size tanning spray (200ml) en tanning glove. Met het mooie weer dat voor volgende week voorspeld is hoef jij dus niet bang te zijn voor witte benen onder je zomerse jurkjes!

Doe je nog niet mee met deze winactie?

Check dan mijn blogpost van vorige week nog eens waarin ik je er alles over vertel. OF

♡ Volg BeautyOpinie en Marc Inbane op Facebook. Like en deel mijn post van deze winactie en laat een reactie achter dat je meedoet en/of
♡ Volg BeautyOpinie en Marc Inbane op Instagram. Like mijn post van deze winactie en laat een reactie achter dat je meedoet.

Wil je extra kans maken? Doe dan op beide social media kanalen mee of stuur mij via social media of email een foto van jouw witte benen! Dan kan ik extra goed beoordelen wie de set het hardst nodig heeft hihi.

Op woensdag 24 mei krijgen de winnaars persoonlijk een berichtje van mij via e-mail of via het Social Media kanaal waarop je hebt meegedaan. Good luck!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. Corry de Vos
  21 mei 2017 / 07:38

  Hadsikidee natuurlijk loot ik voor die mooie prijs gezellig mee
  Gooi mij maar in de hoge hoed
  Dan komt het met die mooie prijs wel goed
  Love it…

 2. 21 mei 2017 / 08:05

  Haha weer die winrijmpjes On-ge-lo-fe-lijk! Ik sla hem over omdat ik hem al heb.

 3. Regina
  21 mei 2017 / 20:55

  Ik doe heel graag mee.
  Ik zou het helemaal fantastisch vinden om met een tintje mijn nieuwe jurk te kunnen dragen op mijn verjaardag

 4. Willy Krings
  21 mei 2017 / 23:13

  Die twee witte melkflessen van mij durf ik echt niet zo te vertonen. Mijn hoop is dus een beetje gevestigd op deze fijne beach bag met de full size tanning spray, zodat ik mijn onderdanen weer aan de buitenwereld kan tonen! 😉

 5. 22 mei 2017 / 12:31

  Leuk winactie. Ik sla dit over. Ik gun andere deelnemers. Succes!

 6. 22 mei 2017 / 13:58

  Heerlijk spul! Mijn flacon is op dus zou heel goed uitkomen! <3