Mijn favoriete beautyproducten deze herfst

Kneipp Seconde handcrème

De herfst is in volle gang. Niet alleen de natuur (en het weer!) veranderen, ook mijn beautyproducten. De kleuren van mijn make-up worden wat donkerder en mijn huid heeft meer voeding nodig. Vandaag deel ik vijf producten met je die ik deze herfst écht niet kan missen. Van een blush, tot aan een echt voedende bodylotion en handcrème. Kijk je mee?

Huidverzorging

Garnier Body Oil Beauty oil milch

Het eerste product dat ik verander zodra de R weer in de maand zit is mijn bodylotion. Mijn droge huid is vrij kritisch, ik heb echt een goede, voedende bodylotion nodig. Van de Garnier Body Oil Beauty oil milch sla ik elk jaar, als ik in Duitsland ben, een voorraadje in. In Nederland is ‘ie helaas niet te koop; alleen een alternatief, de Garnier Body Oil Beauty oil. Ook een fijn product dat in mijn kast staat maar de bodylotion variant trekt een stuk sneller in. Daarom is het mijn favoriete product waarmee ik elke ochtend mijn huid insmeer. Als je eens in Duitsland bent, try it yourself!
Garnier Body Oil Beauty oil milch

Gezichtsverzorging

Dr. Hauschka Bronzing Fluid

Het tweede product dat ik heel graag gebruik in de herfst is de Dr. Hauschka Bronzing Fluid. Een bronzer die je kunt mengen met je eigen dagcrème. Hij geeft mijn huid een hele mooie glow waardoor ik nét even wat meer kleur krijg. In het begin van mijn blog schreef ik hier al eens een review over en nog steeds ben ik even enthousiast! Ik heb net weer een nieuw flesje gekocht.
Bronzing Fluid

Make-up

NARS Deep Throat

Mijn favoriete make-up product van dit najaar is absoluut NARS Deep Throat. Een hele bekende blush die ik (bedenk ik me nu) nooit op mijn blog heb laten zien. NARS is namelijk niet makkelijk te koop in Nederland (zeg maar gerust niet) en deze blush is heel veel besproken in beautyblog land. Dat neemt niet weg dat ‘ie absoluut een plaatsje in deze lijst verdient. NARS Deep Throat is een perzik-roze blush met een héél subtiele gouden shimmer erdoor, en overal bij past.
NARS Deep Throat

Haarverzorging

KMS Moist repair Revival creme

Eigenlijk is dit een product dat ik al véél eerder met jullie had moeten delen. Het is namelijk mijn holygrail in de zomer. Deze leave in conditioner zorgt ervoor dat mijn haren na het douchen direct doorkambaar zijn maar heeft ook nog eens een anti statisch effect. Dé reden dat dit product ook mijn musthave voor de herfst is. Goedkoop is ‘ie helaas niet, je betaalt er rond de 25 euro voor maar ik koop hem keer op keer opnieuw.
KMS Moist repair Revival creme

Hand- en nagelverzorging

Kneipp Seconde handcrème

Nog een ontdekking van de afgelopen weken: de Kneipp Seconde handcrème. Ik heb héél wat handcrèmes getest en er ook al flink wat reviews over geschreven, maar zelden heb ik een handcrème geprobeerd die zó snel intrekt! Daarnaast maakt ‘ie mijn handen ook nog heerlijk zacht, zonder in de verste verte ook maar vet aan te voelen. De crème bevat ingrediënten als avocadoboter, jojobaolie en citroenverbena. De Kneipp Seconde handcrème zit vanaf nu in mijn handtas en gaat overal mee naartoe.
Kneipp Seconde handcrème

En dit waren alweer mijn vijf favoriete beautyproducten van dit najaar. Wissel jij ook altijd van beautyproducten als de seizoenen wisselen?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 Comments

 1. Suze
  1 november 2015 / 08:10

  De blush lijkt me super mooi! Ik heb de mijne net kapot gegooid, dus tijd voor een nieuwe haha! X

 2. Mariëlle
  1 november 2015 / 08:41

  De handcrème vind ik ook heerlijk, de blush lijkt me prachtig en ik ben heel benieuwd naar de bronzing fluid!

 3. Esmee
  1 november 2015 / 09:40

  Nars Deep Troat lijkt me heel erg mooi!
  XOXO esmee

 4. 1 november 2015 / 09:57

  Oeeeh de NARS Deep Throat staat nog heel hoog op mijn verlanglijstje.

 5. 1 november 2015 / 10:22

  Nars Deep Throat is ook echt mijn favoriete blush! Prachtige kleur is het, en hij lijkt tevens maar niet op te gaan.

 6. Kirsty
  1 november 2015 / 18:50

  Deep Throat lijkt mij ook wel heel mooi!

 7. Kim
  1 november 2015 / 21:20

  KMS Moist repair Revival creme heb ik ook en is echt prettig in gebruik. Alleen de geur al vind ik heerlijk!

  • Natascha
   Auteur
   4 november 2015 / 15:09

   Klopt, ik vind het product ook heel lekker ruiken!

 8. 2 november 2015 / 18:55

  Ik zit al heel lang te twijfelen om het product van dr hauschka te kopen. Ik hoor er best veel goede verhalen over en het lijkt me heel fijn. Misschien toch gewoon eens proberen 🙂

  • Natascha
   Auteur
   4 november 2015 / 15:09

   Ik ben er in elk geval heel happy mee 🙂 Alleen niet te veel gebruiken haha hij is vrij donker 😉

 9. Babs
  3 november 2015 / 20:54

  Ja, ik wissel ook vaak met de seizoenen. Behalve met haarproducten.
  Wat leuk dat je die handcrème van Kneipp hebt, ik had er een persbericht over geplaatst. Nu weet ik ook dat ie echt goed is!

 10. 12 november 2015 / 22:08

  Ik hoor zoveel mensen over deze blush en begin nu echt nieuwsgierig te worden. Want wat is hier nou zo speciaal aan haha? Is de pigmentatie echt zoveel beter dan bijv. een blush van Kiko?

  • Natascha
   Auteur
   13 november 2015 / 10:20

   haha ja er zijn ook hele fijne blushes van bijvoorbeeld Kiko hoor 😉 Maar deze kleur is gewoon prachtig, ik vind hem voor mij echt perfect!