ANAS | Skincare met puur bergkristal

ervaringen met ANAS skincare met bergkristal

Als ik één ding leuk vind, dan is het wel nieuwe skincare ontdekken. Helemaal als dit ook nog eens een Nederlands merk is en puur bergkristal bevat. Dat wilde ik zelf eens proberen en jou erover vertellen.

Mijn ervaring met huidverzorging van ANAS

Puur bergkristal dat verwerkt is in je skincare, dat klinkt bijzonder toch? Het sprak mij in elk geval erg aan omdat deze steen een enorme geneeskracht schijnt te hebben. Zou dat ook werken als je het op je lichaam smeert? Volgens ANAS skincare wel. Een Nederlands merk dat ik twee maanden geleden ontdekte en cruelty vrij is en geen parabenen en synthetische kleuren of sulfaten bevat.

Ik ontving van het merk een giftset met hierin een bodylotion, handcrème, bodymist en showergel. Een mooie manier om kennis te maken en te kijken wat het voor mijn huid doet.

Review | ANAS skincare

Als eerste begin ik mijn bergkristal beautyritueel met een showergel. Direct valt de geur me op. Kruidig, mannelijk en sterk zijn de woorden die het eerst bij me opkomen. Persoonlijk houd ik daar wel van, een houtachtige geur in de wintermaanden en fijn om je dag mee te beginnen.

Daarna smeer ik mijn huid in met de bodylotion. Wederom die houtachtige geur, die mooi combineert met de douchegel. De bodylotion trekt super snel in en hydrateert mega goed. Mijn huid voelt heerlijk zacht in, dankzij de vele voedende ingrediënten die ik terug zie in de ingrediëntenlijst. Mooie oliën, verzorgende ingrediënten, sheaboter en ongeveer halverwege zie ik het bergkristal terug.

Wil je de krachtige geur nóg langer behouden? Dan is daar de bodymist, al blijft deze wel een stuk minder lang hangen dan parfum. Deze is alcoholvrij en sluit mooi aan bij de andere producten.

Tot slot is daar de handcrème, om je handen ook gedurende de dag te verzorgen. Of het nu door de bergkristal komt weet ik niet maar mijn handen zijn direct een stuk zachter. In elk bevat de crème wel glycerine, olijfolie, sheaboter en allerlei andere verzachtende middelen en oliën. Fijn!

Heb jij ervaring met ANAS skincare? Mocht je het zelf willen proberen, je kunt de producten bestellen in de webshop van het merk of bijvoorbeeld via Bol.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Comments

 1. 20 november 2019 / 09:25

  Fascinerend dat ze bergkristallen gebruiken. Ik zou het alleen al kopen voor de geur. Helemaal in de winter hou ik van dit soort geuren.

 2. 20 november 2019 / 16:42

  Als jij er zo enthousiast over bent dan zegt dat echt wel wat! Ik ben heel benieuwd geworden. Het merk kende ik overigens nog niet. Interessant ook dat er bergkristal in de producten zit. Dat ingrediënt kom je niet vaak in skincare tegen.

 3. Sonja
  20 november 2019 / 18:02

  Wat ik jammer vond is de grote opening van de flesjes, een dopje met kleiner gaatje zou welkom zijn.

 4. 21 november 2019 / 10:13

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt, mooi dat blauw zo met dat bruin.. knalt er lekker uit! Je hebt een fijne review geschreven.

 5. 21 november 2019 / 15:05

  Leuk merk hé! Ik ben nog druk aan het testen 🙂

 6. 24 november 2019 / 19:35

  Ik was deze items toevallig van de week tegen gekomen en ik vind ze er bijzonder en fris uitzien. Het pompje van de handcrème zorgt ervoor dat het hygiënisch blijft. Zo’n item wordt altijd uitgeleend als ik ergens kom.