Luxe beauty cadeautip | Becca Vanilla Quartz highlighter

Luxe beauty cadeautip | Becca Vanilla Quartz highlighter

Toen ik zag dat tijdens Black Friday de highlighters van Becca (die al eeuwen op mijn wishlist staan) enorm afgeprijsd waren twijfelde ik geen moment: nu ga ik mezelf er één cadeau doen! Mijn keuze viel op de kleur Vanilla Quarts. En in het echt is ‘ie nog véél mooier dan ik dacht. Ideaal dus voor de feestdagen. Kijk je mee?

Ervaringen met de highlighters van Becca

De highlighters van Becca, wie kent ze niet? Een beetje beautylover kent ze en heeft er één in huis óf op haar wensenlijstje staan. Zoals ik bijvoorbeeld. De highlighters van Becca zijn niet nieuw, ik ken ze al jaren. Al die tijd wil ik één van deze populaire shimmers maar de prijs (en het feit dat ik genoeg make-up heb) hield me altijd tegen. Tot nu dan, en ik kan je vast verklappen dat Vanilla Quartz absoluut de moeite waard is.
Nederlandse review Becca highlighter

Becca Vanilla Quartz review

Dit is mijn hem dan; Becca Vanilla Quartz. Is het geen plaatje? Je ziet direct dat je hier te maken hebt met een luxe product. Het doosje is zwaar van kwaliteit, heeft een spiegel waar je ook écht wat aan hebt en bevat 8 gram inhoud. Normaal gesproken betaal je voor deze Becca highlighter €37,99.
Review Vanilla Quartz
Becca Vanilla Quartz review

Becca Vanilla Quartz swatches

Ik heb lang getwijfeld tussen de kleur Vanilla Quartz en Pearl, een kleur die behoort tot één van de meest populaire. Waarom ik toch voor Vanilla Quartz koos? Nou, check de kleur!

Deze highlighter is bijzonder en dat maakt dat ik hem absoluut z’n geld waard vindt. Hij heeft een licht gele ondertoon maar is door de roze parels ook geschikt voor een huid met een koele ondertoon. De veelkleurige pigmentparels passen zich namelijk aan op de natuurlijke ondertoon van je huid. Hij is super romig, bevat enorm veel pigment maar geen glitters. Precies zoals een highlighter hoort te zijn.
Swatches Becca highlighter Vanilla Quartz
Becca Vanilla Quartz swatches

Normaal gesproken draag ik het liefst highlighters met een subtiele koele ondertoon en bij Vanilla Quartz vind ik precies wat ik zocht. Een subtiele gouden glans met roze ondertoon, die zich aanpast aan het licht.

Is een Becca highlighter het geld waard?

Absoluut! Als je op zoek bent naar een romige highlighter, met pigment waar je u tegen zegt en waar je enorm lang mee doet, dan ben je bij Becca aan het juiste adres. Vanilla Quartz vind ik een bijzondere kleur waar ik verliefd op geworden ben, hij is zeker de moeite waard. Een ideaal cadeau voor jezelf.

Ben jij een highlighter lover? En welke is jouw favoriet?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties

 1. 10 december 2018 / 07:14

  Oh wauw deze highlighter is echt héél erg mooi! x

 2. Femke | LaFemmeFem.nl
  10 december 2018 / 08:32

  Ik draag liever wat warmere highlighters, maar ik vind hem wel érg mooi. Eigenlijk vind ik alles van Becca mooi, mijn portemonnee niet ;-).

 3. 10 december 2018 / 08:40

  WOW PRACHTIG….. Ik was ook zeker voor deze kleur gegaan.
  Het is altijd moeilijk kiezen bij Becca hahaha

 4. 10 december 2018 / 09:23

  Ik draag zelf nauwelijks highlighters, maar als ik het doe, dan vraag ik me altijd af waarom ik het niet vaker draag. Die glow is zo mooi! Becca schijnt inderdaad goed te zijn, deze kleur staat goed bij je!

 5. YuSt SoMe
  10 december 2018 / 15:59

  Heel mooi ook. Ik hou van highlighters, maar niet van vuurtorens! Hihihi… het moet niet te zijn.

 6. 10 december 2018 / 19:42

  Zooo, die is zeker mooi! Hiermee maak je absoluut de blits tijden het kerstdiner. Eerst dacht ik even dat het te opvallend zou zijn, maar op jouw mooie wangen? Top! Fijn om weer wat over Becca te lezen, volgens mij hadden ze ook een heel goede concealer en poeder?

 7. ByChristiana
  11 december 2018 / 07:44

  Ik was heel benieuwd naar het resultaat toen ik de verpakking voor het eerst zag, maar hij is inderdaad erg mooi. Ik heb net zo’n lichte huid als jij dus deze zou mij waarschijnlijk ook wel staan.

 8. 16 december 2018 / 09:13

  Ik ken Becca zeker maar heb er nog geen ervaring mee, zeker de moeite waard zo te horen. Vind het een prachtige highlighter (alleen de vormgeving is al super mooi), geeft een hele mooie zachte glow. Zelf draag ik ook graag highlighters, momenteel uit een highlighterpalette van Sleek.