Benefit Roller Lash mascara

Benefit Roller Lash mascara

Vandaag heb ik weer een review van een populaire mascara voor je. Een mascara die ook wel een haarkruller voor je wimpers genoemd wordt. Dan heb ik het natuurlijk over de Benegit Roller Lash mascara. Een product dat sinds een klein jaartje te koop is in Nederland en sindsdien heel erg populair is. Dat moest ik natuurlijk zelf ook proberen en vandaag vertel ik je wat ik er van vind. Heb ik mijn holy grail onder de mascara’s gevonden?
Benefit Roller Lash mascara

Benefit Roller Lash mascara

Roller Lash van Benefit is een mascara met kleine magische haakjes en de ultieme krulformule. Vaarwel wimperkruller, hallo Roller Lash! Het is een haarkruller voor de wimpers. Het hook’n’roll borsteltje grijpt de wimperhaartjes vast en zorgt voor een extreem krul- en lifteffect gedurende 12 uur.
Benefit Roller Lash mascara

Alleen het uiterlijk van de Benefit Roller Lash mascara scoort bij mij al punten. Een mooie, schattige verpakking met roze siliconen dop, die ook nog eens heel fijn vast te houden is. Zeker niet standaard, dat vind ik leuk!
Benefit Roller Lash mascara
Benefit Roller Lash mascara

De mascara heeft een speciaal Hook ‘N Roll borsteltje zodat je wimpers meer gaan krullen. Door de weerhaakjes aan het borsteltje kun je vanaf de wimperaanzet tot aan de puntjes je wimpers goed ‘vastgrijpen’. Zo kun je zelfs de kleine haartjes aan de hoekjes meenemen.
Benefit Roller Lash mascara
Benefit Roller Lash mascara

Met dit bijzondere borsteltje kan ik inderdaad heel dicht bij de wimperaanzet komen en kan ik makkelijk alle haartjes meenemen. Het resultaat? Oordeel zelf, ik vind het zeker niet verkeerd. De Benefit Roller Lash mascara laat mijn wimpers meer krullen en maakt ze een stuk langer, zonder dat het heel erg gaat klonteren. Ik mis alleen wel wat volume…. Wat vind jij?
Benefit Roller Lash mascara

BeautyOpinie

Mijn eindoordeel? Dit is gewoon een hele fijne mascara, niet meer en niet minder. Hij geeft mijn wimpers meer krul en lengte met een naturel effect als eindresultaat. Maar het is niet mijn nieuwe holy grail. Ik mis écht het volume in mijn wimpers en de prijs van de Benefit Roller Lash mascara is ook niet mis. Voor 25 euro had ik misschien ook wel iets meer verwacht. Misschien te veel? Ik zoek ondertussen nog even verder….
Benefit Roller Lash mascara
Wat is jouw favoriete mascara? Ken jij de Benefit Roller Lash mascara al?

Volg:
Share:

18 Reacties

 1. Babs
  5 december 2015 / 08:13

  Mooi ontwerp, jammer dat er geen volume is…wel een mooie krul en lengte. misschien een idee om eens die borstel in een andere (volume) masara te proberen?

 2. Esmee
  5 december 2015 / 09:27

  Jammer dat je het niet kunt beschouwen als je holy grail… De verpakking vind ik wel onwijs leuk!
  XOXO esmee

 3. 5 december 2015 / 09:29

  Mmmm jammer dat hij niet helemaal geweldig is, de prijs houd me dan tegen om het eens te proberen!

 4. 6 december 2015 / 11:32

  Ik heb hem zelf ook gehad en ik vond hem heel fijn!

 5. 6 december 2015 / 16:24

  Ik hoor hier echt hele verschillende reacties over. Maar als ik dit zo zie vind het ook vrij matig. Ken je Chanel Le Volume al? Dat is zonder meer mijn favoriet. Heel fijn vind ik die mascara, en deze sla ik altijd in met de 40% korting van ici paris 🙂 Mooie foto’s heb je weer gemaakt!

  • Natascha
   Auteur
   6 december 2015 / 18:08

   Ja, daar heb ik geloof ik een keer een tester van gehad. Een vriendin van me heeft deze ook, misschien toch maar eens proberen! Dank je wel voor je lieve compliment.

  • Natascha
   Auteur
   6 december 2015 / 18:08

   Ja, daar heb ik geloof ik een keer een tester van gehad. Een vriendin van me heeft deze ook, misschien toch maar eens proberen! Dank je wel voor je lieve compliment.

 6. Desiree
  6 december 2015 / 21:23

  Oh wauw! Wat heb je een mooie blog zeg! Ziet er erg strak en professioneel uit!!!

  • Natascha
   Auteur
   7 december 2015 / 11:12

   Dank je wel voor je lieve compliment, daar word ik nu vrolijk van 🙂

 7. 7 december 2015 / 19:41

  Ik ben echt dol op deze mascara. En bij mij geeft hij echt wel volume. Jammer dat hij voor jou niet werkt.

 8. 12 december 2015 / 18:03

  Het lijkt een prima mascara, maar voor de prijs had ik inderdaad net iets meer verwacht! De verpakking is wel erg mooi. Maar voor een holy grail dus nog even verder zoeken.

  • Natascha
   Auteur
   12 december 2015 / 19:14

   Precies, zo denk ik er net over. Misschien had ik er ook wel iets te veel van verwacht…

 9. 20 december 2015 / 09:34

  Wow, fijne review! Ik was nog op zoek naar een “wat mindere” review omdat je deze heel vaak voorbij ziet komen bij favorieten! Qua prijs/kwaliteitsverhouding kan ik deze dus beter laten liggen, thanks! Wou hem bijna zelf proberen namelijk 🙂 helemaal omdat er op exclusieve merken nooit kortingen zijn en zo.

  • Natascha
   Auteur
   20 december 2015 / 19:36

   Fijn om te horen dat je zo blij bent met mijn review! Een mascara is natuurlijk altijd super persoonlijk hoor maar eerlijk is eerlijk, ik zou hem niet weer kopen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.