Review | Bioré Micellair reinigingswater met houtskool en bakingsoda

Review | Bioré Micellair reinigingswater met houtskool en bakingsoda

Micellair reinigingswater met houtskool en bakingsoda? Yep, je leest het goed! Dit zijn de nieuwste aanwinsten van het merk Bioré en ik heb ze voor je getest. Benieuwd wat ik ervan vind?

Review | Bioré Micellair reinigingswater met bakingsoda voor de gemengde huid

Het nieuwe Bioré Micellair Reinigingswater met baking soda is een alles-in-1 reiniger en make-up remover. Hij verwijdert make-up in mum van tijd en verfrist tegelijkertijd doordat het water een heerlijke geur heeft. Dit micellair water met baking soda is speciaal bedoeld voor iedereen die een normale of gemengde huid heeft. Heb jij een vette huid? Dan kun je beter even verder scrollen naar het reinigingswater met houtskool. Deze grote fles met 300 ml inhoud kost €8,99.
Review Bioré Micellair reinigingswater met bakingsoda

Als ik kijk naar de ingrediëntenlijst zie ik bovenaan water, hexylene glycol (een reiniger), verzorgende glycerine, de hydraterende stof capric glycerides, de emulgator polysorbate 20 en decyl glucoside wat afkomstig is van maissuiker. Natuurlijk zit er ook bakingsoda in en opvallend vind ik dat dit micellair water parfum bevat.
Ervaringen Bioré Micellair reinigingswater met bakingsoda

Bioré Micellair reinigingswater met houtskool voor de vette huid

Speciaal voor dames en heren met een vette huid is er de Bioré Micellair reinigingswater met houtskool. Eigenlijk werkt deze reiniger precies hetzelfde. Hij verwijdert make-up, reinigt tot diep in de poriën maar neemt ook overtollig vet op. Ook hiervoor betaal je €8,99 en daarvoor krijg je een grote verpakking van 300 ml.
Review Bioré Micellair reinigingswater met houtskool

De ingrediëntenlijst van het Bioré Micellair reinigingswater met houtskool lijkt ook op haar zusje. Het voornaamste verschil zit in de toevoeging van houtskool. Mocht je bang zijn voor het zwarte water dan kan ik je gerust stellen. Zodra je het micellair water op een watje aanbrengt blijkt het gewoon doorzichtig te zijn én voorzien van een heerlijk frisse geur. Fijn!
ervaringen Bioré Micellair reinigingswater met houtskool

Mijn ervaring met het Bioré Micellair reinigingswater met houtskool en bakingsoda

Wat een toffe nieuwe producten zijn dit! Het reiningswater met bakingsoda is mijn favoriet, simpelweg omdat deze het best past bij mijn huidtype. Toch vind ik ook het reinigingswater met houtskool heel fijn in gebruik. Zodra je het water aanbrengt op een watje zie je niets terug van de zwarte kleur en heb je een watje dat longlasting make-up super snel verwijdert. In één simpele veeg, zonder dat je hoeft te wrijven. Beide producten bevatten wel parfum dus dat is een puntje voor wie liever geen parfum gebruikt.
ingredienten Bioré Micellair reinigingswater met houtskool en bakingsoda

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. ByChristiana
  16 oktober 2018 / 05:33

  Wat een mooie aanvulling van het assortiment. Het merk is echter helaas niet echt iets voor mij, voor mijn vochtarme huid is het allemaal net too much.

 2. 16 oktober 2018 / 20:16

  Op zich leuk dat merken experimenteren met micellair water en het zwarte micellaire water vind ik zeker bijzonder, maar dat ze parfum toevoegen vind ik dan wel weer jammer. Dan gebruik ik toch liever het micellaire water zonder iets omdat dat eigenlijk al prima werkt voor mij.

 3. 17 oktober 2018 / 09:41

  Ik heb ook de houtskool versie thuis en vind hem goed reinigen. Ik heb hem vergeleken met die van Nivea en merk geen verschil, zij zijn beide prima!

 4. sonja
  17 oktober 2018 / 17:29

  Wat een fijne producten! Ik gebruik liever natuurlijke reinigers. Knapt mijn huid echt van op, zonder uit te drogen.