Budgettip: Derlon reinigingsmelk

Derlon reinigingsmelk

Vandaag heb ik geen fancy beautyproduct voor je maar wel een héél fijne budgettip: de Derlon reinigingsmelk. Met de dure decembermaand in het vooruitzicht wil je misschien wat geld besparen, zonder dat je concessies moet doen aan kwaliteit. Geef jij je geld (net als ik) graag uit aan mooie make-up voor de kerstdagen? Met deze budget reinigingsmelk van Derlon bespaar je in elk geval geld uit aan het reinigen van je gezicht. En verrassend genoeg vind ik hem ook nog eens veel fijner dan de meeste producten die ik heb gebruikt. Waarom? Dat vertel ik je vandaag.
Derlon reinigingsmelk

Derlon reinigingsmelk

De Derlon reinigingsmelk vind je gewoon in de schappen van de supermarkt. Bijna alle supermarkten verkopen dit budgetmerk en gooi je dus makkelijk in je mandje bij het boodschappen doen. De producten zien er misschien niet heel fancy uit maar dat vind ik bij een reinigingsmelk niet zo erg. Waarschijnlijk heeft Derlon geen groot marketingbudget maar het gaat om de inhoud toch?
Derlon reinigingsmelk
Er zitten vrij veel verzorgende en verzachtende ingrediënten in deze reinigingsmelk, waaronder ook Allantoïne. Dat is een ingrediënt dat je huid lekker zacht en soepel maakt, daarom heeft Derlon dit waarschijnlijk ook groot op de voorkant van de verpakking gezet. Onderaan de ingrediëntenlijst staat helaas ook parfum. Jammer want op dit ingrediënt na bevat de reinigingsmelk weinig overbodige meuk.
Derlon reinigingsmelk

De reinigingsmelk is lekker stevig van structuur en vooral héél erg mild. Ik heb vrij gevoelige ogen en gebruik al járen alleen Diadermine high tolerance. Zodra ik een ander merk probeer worden mijn ogen rood en beginnen ze te prikken. Toen ik een keer bij mijn ouders sliep was ik mijn eigen reinigingsmelk vergeten en moest ik dus wel het product van mijn moeder gebruiken. Je raadt het al: de Derlon reinigingsmelk. En sindsdien ben ik om! Ik krijg mijn oog make-up er tot op de laatste restjes mee verwijderd, zonder dat mijn ogen geïrriteerd raken.
Derlon reinigingsmelk

BeautyOpinie

Dit is absoluut mijn budgetuitvinding van deze maand. Een product dat maar weer eens bewijst dat kwaliteit écht niet duur hoeft te zijn. De Derlon reinigingsmelk haalt mijn oogmake-up er helemaal vanaf zonder dat mijn ogen geïrriteerd raken. Het product ruikt lekker fris en je betaalt ongeveer €1.20 voor een grote verpakking van 250 ml. Yes, zo zie ik het graag!
Derlon reinigingsmelk

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. Babs
  3 december 2015 / 10:32

  Toen ik je berichtje op FB voorbij zag komen dacht ik direct: Derlon, dat heb ik inderdaad ooit gezien maar verder nooit aandacht aan besteed.. Een reinigingsmilk die je ogen niet irriteert, dat vind ik echt bijzonder. Tegenwoordig kan ik ook geen milk bij mijn ogen verdragen. Goede budget tip,die onthoud ik!

  • Natascha
   Auteur
   3 december 2015 / 13:57

   Ja, ik liep de Derlon producten ook altijd voorbij hoor 😉 Tot ik hem toevallig gebruikte en ineens HEEL fijn vond.

 2. 3 december 2015 / 11:05

  Budget is altijd fijn hihi, hij klinkt goed maar qua ingrediënten durf ik het niet aan!

  • Natascha
   Auteur
   3 december 2015 / 13:57

   Als ik het niet zelf had geprobeerd had ik dat denk ik ook gehad hoor, komt dat door de parfum? Verder zien de ingrediënten er wel mild uit

 3. 3 december 2015 / 20:24

  Eigenlijk cross ik in de super de verzorgingsafdeling altijd met een vaart voorbij, maar Derlon ken ik wel van naam, vanuit de super waar ik altijd kom,…dit klinkt best fijn en als ik er aan denk lig ik hem een keer in mijn mandje…want mijn reinigingsmelk van de Hema is haast op…en die prijs is natuurlijk wel echt megabudget…