Review | Charlotte Tilbury Hollywood Beauty Light Wand

Hollywood Beauty Light Wand - high

De Charlotte Tilbury Hollywood Beauty Light Wand is een immens populaire highlighter in beautyland. Maar waarom eigenlijk? Is ‘ie onmisbaar in je dagelijkse make-uptas? Ik review ‘m en verklap alvast: jaaaaaaa.

Hollywood Beauty Light Wand – highlighter stick review

Als je BeautyOpinie al wat langer volgt dan weet je vast dat ik gek ben op de make-up van Charlotte Tilbury. Voor mij is het ultieme luxe en een vertegenwoordiging van je natuurlijke schoonheid naar bovenhalen met kwalitatief goede make-up. Niet voor niets ben ik zo gek op de Pillow talk lijn. En dat is met de Charlotte Tilbury Hollywood Beauty Light Wand net zo. Deze highlighter is geïnspireerd op de retouching trucs van Hollywood en mooimakende filters van social media.

Charlotte Tilbury beauty light wand highlighter spotlight review

De Hollywood Beauty Light Wand is een vloeibare highlighter in een kenmerkende Charlotte Tilbury verpakking. Een mooie rosé gouden huls met 12 ml product waar je 35 euro voor betaalt. De verpakking heeft een sponsapplicator waar je de highlighter als het ware ‘doorheen drukt’. Dat maakt het aanbrengen heel eenvoudig maar zuinig in gebruik is het niet.

review Charlotte Tilbury Hollywood Beauty Light Wand
Charlotte Tilbury Hollywood Beauty Light Wand ervaringen

Charlotte Tilbury spotlight highlighter swatches

Deze spotlight highlighter van Charlotte Tilbury is een soort gel met parelmoerdeeltjes die het licht reflecteren en een subtiele glans achterlaten die vrijwel elke teint staat. Als je goed kijkt zie je ook een subtiele rosé gouden ondertoon maar als ik hem zou moeten omschrijven is ‘champagne’ ook één van de eerste woorden die bij me op komt. Kortom: met deze highlighter kan je veel kanten op.

swatches charlotte tilbury highlighter

De highlighter blend makkelijk waardoor je er eenvoudig een natuurlijke glans mee creëert die je elke dag kunt dragen. Dat komt ook doordat er geen zichtbare glitters inzitten. De Charlotte Tilbury beauty light wand highlighter spotlight is subtiel maar toch zichtbaar. Ik vind ‘m luxe, vrouwelijk en hij geeft precies de gezonde glow die ik zoek. Yes, ik snap die hype wel!

Charlotte Tilbury Hollywood Beauty Light Wand spotlight swatches

Wat is jouw favoriete highlighter?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. 16 april 2021 / 12:22

  Wat een mooie highlighter doet me een beetje denken aan een die ik van Lancôme had. Momenteel gebruik ik er een van Artistry.

 2. 16 april 2021 / 15:00

  Wat een plaatje! Heel mooi subtiel. Ik ben gek op Charlotte Tilbury. 🙂

 3. 18 april 2021 / 12:05

  Dit is mijn favoriete vloeibare highlighter, al ben ik sowieso gek op alles van Charlotte Tilbury 🙂

 4. 19 april 2021 / 07:02

  Mooi inderdaad! Ik gebruik niet altijd een highlighter, een blusher daarentegen wel, ik heb momenteel een heel mooie van Sisley in gebruik.

 5. 21 april 2021 / 17:55

  Deze highlighter heeft echt al tig keer in mijn virtuele winkelmandje gezeten, samen met de liquid contourstick van het merk. Misschien moet ik toch een keer op afrekenen klikken!