Je huidverzorging afstemmen op je biologische klok

review circadia

Vandaag wil ik je iets bijzonders laten zien! Producten van het merk Circadia dat zoiets betekent als dat ze afgestemd zijn op je biologische klok. Hoe dat werkt en wat ik ervan vind vertel ik je in deze blogpost.

Circadia = circadiaanritme = biologische klok

Grote kans dat de term ‘circadiaanritme‘ je weinig zegt maar van je biologische klok heb je vast wel eens gehoord. Een interne klok die allerlei lichamelijke functies regelt als je bloeddruk, lichaamstemperatuur en celregeneratie. Ook onze huidcellen hebben een eigen intern kloksysteem. Wat zoiets betekent als: overdag wordt je huid aangevallen door schadelijke invloeden van buiten af en in de nacht herstelt ze zich weer.

Mijn ervaringen

Die Circadiaanse gedachte staat centraal bij het merk Circadia. Alle producten zijn zo ontwikkeld dat ze je huid optimaal verzorgen en resetten op een normaal circadiaanritme. Natuurlijk wilde ik dat als diehard skincare junkie uitproberen dus ik laat je twee producten van het merk zien:

circadia review

Review | Circadia AquaPorin Hydrating Cream

De afgelopen weken heb ik de Circadia AquaPorin Hydrating Cream aan mijn skincare routine toegevoegd. Deze crème kost €60,00 en al aan de verpakking zie je dat je hier te maken hebt met luxe skincare. Wat een fijne flacon! Hier kunnen veel andere merken een voorbeeld aan nemen.

Review Circadia AquaPorin Hydrating Cream

De Circadia AquaPorin Hydrating Cream bevat veel verzachtende ingrediënten (waaronder dimethicone) en ook zie ik mooie verzorgende olie als avocado-, olijf- en macadamiaolie. Onderaan de ingrediëntenlijst staat parfum.

Circadia AquaPorin Hydrating Cream review

De crème heeft een lekkere frisse geur en is heel licht van structuur. Daardoor trekt ‘ie mega snel in. Voor mij is hij zelfs net iets te licht maar als jij op zoek bent naar een dunne gelachtige crème is dit perfect!

ervaringen Circadia AquaPorin Hydrating Cream

.

Review | Circadia Micro-Exfoliating Honey Cleanser

Een product dat wel een vast plekje in mijn skincare routine heeft veroverd is de Circadia Micro-Exfoliating Honey Cleanser. Deze lekkere grote flacon bevat 236ml inhoud en kost €45,00. Dat is wederom niet goedkoop maar je doet hier echt onwijs lang mee.

review Circadia Micro-Exfoliating Honey Cleanser

Het bijzondere aan deze cleanser is dat hij microkorrels van natuurlijke bijenwas bevat die je huid heel zachtjes reinigt en exfolieert terwijl overtollige olie geabsorbeerd wordt. Super fijn! Mijn huid voelt heerlijk zacht en ruikt naar zoete honing.

Circadia Micro-Exfoliating Honey Cleanser review

Kende jij dit merk al? En had je uberhaupt wel eens gehoord van een circadiaans ritme?

Circadia is een merk dat je koopt bij salons die met het merk werken. Meer daarover lees je op de website.

Deze producten heb ik ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Comments

  1. 4 mei 2020 / 08:07

    Dit klinken als prettig producten, het merk kende ik nog niet