Clarisonic Mia 2

Clarisonic Mia 2

Goodmorning lieve allemaal. Zijn jullie een beetje bijgekomen van de Kerstdagen? Ik heb het heerlijk gehad maar heb ook half ziek op de bank gelegen helaas. Vandaar dat dit artikel ook een dagje later verschijnt dan jullie van me gewend zijn. Hope you don’t mind 🙂

Even geen Kerstwishlists, looks of cadeautjes meer maar weer een échte ouderwetse beauty review. Ik vertel jullie namelijk alles over een elektrische gezichtsreiniger; de Clarisonic Mia 2. De aller grootste hype rondom de elektrische gezichtsreinigers lijkt een beetje voorbij te zijn maar nog steeds zijn er veel dames die hier bij zweren. De reden dat ik het nooit eerder geprobeerd heb? Deze ‘borstels’ zijn super duur! Een maandje of twee geleden besloot ik het toch maar eens te proberen, en of het de investering waard was? Een dikke vette ja!
Clarisonic Mia 2

Clarisonic Mia 2

De Clarisonic Skin Cleansing System Mia 2 bevat de sonische technologie dat onzuiverheden 6x beter verwijdert dan reiniging met de handen. In 1 minuut worden make-upresten, vuil en talg verwijderd. Het resultaat dat de Clarisonic je belooft: crèmes en serums worden beter opgenomen door de huid en werken effectiever. Daarnaast worden droge, vette en onzuivere plekken minder en worden grove poriën minder zichtbaar. Dat wilde ik wel eens proberen!

De Clarisonic is een elektrische gezichtsborstel die 300 oscillerende bewegingen per seconde maakt. Dat betekent dat de borstel 300 keer heen en weer gaat, zo snel dat je het niet kunt zien. Door deze bewegingen wordt je huid ontzettend goed gereinigd en verzorgd, zonder dat het de elasticiteit van de huid aantast. Een opgeladen Clarisonic gaat trouwens 28 minuten mee. Ik gebruik de borstel gemiddeld één keer per dag en ik doe er nu al ruim een maand mee. Lekker lang!
Clarisonic Mia 2

De Clarisonic Mia 2 kreeg ik geleverd in een heel handig reiskoffertje. Handig om mee te nemen maar ook om je Clarisonic Mia 2 gewoon thuis in op te bergen. Naast de reisbeschermer zoals Clarisonic de huls noemt zit er ook een extra borsteltje bij (voor de gevoelige huid) een speciale cleanser, een universele oplader, een stekkerplugje en de standaard borstel.
Clarisonic Mia 2
Clarisonic Mia 2
Clarisonic Mia 2
Het eerste dat me opviel is dat de Clarisonic Mia 2 best klein is! Achteraf vind ik dit juist wel prettig want zo kun je de borstel prettig vasthouden. Om te beginnen maak ik mijn gezicht een heel klein beetje nat met mijn vingers en doe ik wat reinigingscrème op de Clarisonic borstel. In het midden van de borstel zit een aan en uit knopje dat je indrukt, en de borstel begint te draaien. Geadviseerd wordt om eerst 20 seconden de borstel over je voorhoofd te halen, daarna 20 seconden op het onderste deel van je hoofd en vervolgens 10 seconden per wang. De Clarisonic Mia 2 geeft een minuscuul piepje zodat je precies weet wanneer je klaar bent. Dit kun je zowel in de ochtend als ‘s avonds herhalen maar persoonlijk gebruik ik de Clarisonic Mia 2 liever alleen in de avond.
Clarisonic Mia 2
Clarisonic Mia 2

BeautyOpinie

Ik kan me voorstellen dat meiden die ‘s avonds geen zin hebben om uitgebreid hun gezicht te reinigen een Clarisonic véél te veel poespas vinden. Maar eigenlijk is dit juist voor jullie een uitkomst! Je hebt je hele gezicht in wel geteld één minuut grondig gereinigd. Ik had vooraf oprecht niet verwacht dat ik zo blij met mijn aankoop zou zijn. Ik wilde er in eerste instantie ook geen review over schrijven maar omdat ik zoveel verschil zie en voel wilde ik jullie er toch graag over vertellen. Ik heb van mezelf helemaal geen probleemhuid maar wel eens last van wat ontstekinkjes/puistjes achter in mijn nek, bij mijn haar. En die zijn verdwenen! Ook de puistjes die altijd even gedag komen zeggen tijdens de periode in de maand heb ik niet meer gezien. En het voelt ook nog eens heel ontspannen aan. De pulserende werking van de Clarisonic Mia 2 geeft mij het gevoel dat ik elke avond een mini massage krijg. Ik kan niet meer zonder!

Het enige nadeel dat ik kan bedenken is de prijs, goedkoop is ‘ie namelijk niet. Je betaalt er bij Ici Paris namelijk €149,- voor. Meestal doet Clarisonic ook niet mee met voordeel acties dus je moet goed uitkijken wanneer je er één koopt. Ik kocht de mijne tijdens één van de korting periodes waar de Clarisonic Mia 2 wél onder viel en combineerde dit met wat cadeaubonnen die ik kreeg voor mijn verjaardag. Dan wordt het ineens een heel ander verhaal 😉 Clarisonic Mia 2

Wat vind jij van elektrische gezichtsreinigers? Heb jij er één?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

21 Comments

 1. Babs
  28 december 2015 / 08:43

  Klinkt goed! Ik heb geen elektrische reiniger. Maar ik geloof je zeker.
  Ik denk dat het net zoiets is als tandenpoetsen met een elektrische tandenborstel. Je raakt er zo aan gewend dat het heel grondig gepoetst is, dat je niet meer terug wilt naar het handmatig poetsen.

  • Natascha
   Auteur
   28 december 2015 / 19:49

   Dat is misschien wel een hele goede vergelijking Babs! Daar was ik nou niet opgekomen 😉

 2. Northflix
  28 december 2015 / 09:44

  Wat een fijne review! Ik heb een Visapure en die bevalt me erg goed, ook omdat hij waterdicht is en een timer heeft.

  • Natascha
   Auteur
   28 december 2015 / 19:48

   Daar heb ik ook nog even over getwijfeld, die lijkt me ook fijn!

 3. Sanae
  28 december 2015 / 14:21

  Fijne review! Ik was hier echt benieuwd naar, want ik wil er ook 1 aanschaffen.

  • Natascha
   Auteur
   28 december 2015 / 19:48

   Dank je wel! Ik ben benieuwd wat je er van gaat vinden.

 4. Manon
  28 december 2015 / 16:49

  Klinkt als een fijn ding

 5. Kirsty
  28 december 2015 / 17:42

  Dit klinkt erg goed! Zelf heb ik nog geen Clarisonic, vooral omdat ik het een beetje tricky vind om hem aan te schaffen; voor die prijs wil ik zeker weten dat mijn huid er goed tegen kan en dat weet ik nu niet zeker.

  • Natascha
   Auteur
   28 december 2015 / 19:47

   Dat snap ik helemaal! Daar was ik vooraf ook een beetje bang voor, maar ik vind hem echt heerlijk zacht en mijn huid reageert er goed op.

 6. Svenja
  29 december 2015 / 08:39

  Wat vervelend dat je ziek was, ik hoop dat je nu weer helemaal bent opgeknapt! En wat een super fijne gadget heb je er bij! Het lijkt mij een heerlijke en ontspannen manier om het gezicht te reinigen!

 7. 29 december 2015 / 09:18

  Dat is natuurlijk altijd rot, nu hopen dat je snel weer op knapt! liefs

 8. 29 december 2015 / 09:19

  Hij klinkt echt heel fijn . Vrij recent hebben de dames van IC paris XL mij er eentje gedemonstreerd, nadat ik over mijn blog vertelde in de winkel . Ik moet eerlijk zeggen,… Ja het lijkt mij geweldig, maar de prijs houd mij toch echt tegen …Nu ken ik mijzelf ook wel een beetje, ik gebruik zo iets een paar keer en vind het dan weer te veel werk ( slechte smoes natuurlijk , maar ja zelfkennis he? ) Helaas ben ik beter in mijzelf overtuigen iets niet te doen, dan mijzelf te overtuigen iets wel te doen….want hij voelde zeer aangenaam aan tijdens de demonstratie in de winkel

  • Natascha
   Auteur
   29 december 2015 / 19:28

   haha dit is wel herkenbaar hoor Petra. Ik had ook verwacht dat ik het te veel werk zou vinden maar inmiddels zit het al helemaal in mijn routine. Natuurlijk sla ik wel eens een dagje over maar over het algemeen gebruik ik hem écht heel vaak!

 9. 29 december 2015 / 20:33

  Mooie, fijne en uitgebreide review. Ik wil zelf ook al een tijdje heel graag deze hebben of in ieder geval zoiets. Tuurlijk is het best prijzig maar denk dat je er veel voor terug krijgt en het gaat toch om je huidverzorging. Ik zal deze zeker nu in overweging nemen.

 10. Jana
  29 december 2015 / 21:45

  Ooh heb ook zoiets, maar dan een ander merk. Ik vind het ook heel erg fijn om te gebruiken 😀

 11. Shiralee
  1 januari 2016 / 14:07

  Oh, misschien maar even wachten tot ik jarig ben geweest dan, haha!

 12. 2 januari 2016 / 18:56

  Deze staat nog op mijn wishlist, alleen ik moet er toch even voor sparen (en dat vind ik rete moeilijk) x