Collection Lasting Perfection concealer

Collection Lasting Perfection Concealer

De echte beautyholics onder jullie hebben ongetwijfeld wel eens gehoord van de Collection Lasting Perfection concealers. Al jaren is dit één van de populairste budget concealers onder beautybloggers en Youtubers. Omdat het product in Nederland niet makkelijk te koop is vroeg ik vriendlief toen hij naar Londen ging om er één voor mij te scoren. Inmiddels heb ik ze alweer een tijdje in huis en of ik die hype snap??
Collection Lasting Perfection Concealer

Collection was vroeger ook in Nederland te koop. Een écht budgetmerk dat eigenlijk niet heel erg bijzonder was. Tot Amerikaanse beautybloggers de concealers ontdekten en dit product een enorme hype werd. Tegenwoordig moet je naar Engeland om er één te scoren dus toen ik hoorde dat Jarno naar Londen ging vroeg ik hem gelijk er één voor mij mee te nemen. Hij was zo lief om er niet één, maar drie mee te nemen. Voor wie geen vriendje heeft dat binnenkort naar Londen gaat, ik zag dat Collection inmiddels ook te koop is bij Bol.com. Whoo! Nu alleen nog hopen dat de producten niet elke keer uitverkocht zijn….
Collection Lasting Perfection Concealer

Collection Lasting Perfection concealer

De Collection Lasting Perfection Concealer ziet er niet heel fancy uit maar dat verwacht ik ook niet bij een budget product. Een simpele zwarte dop en verpakking met zwarte letters. Die er trouwens niet lang op blijven zitten want na een week of zes was er al geen letter meer te zien. De concealer heeft een spons-applicator, die ik erg fijn vind!
Collection Lasting Perfection Concealer
Collection Lasting Perfection Concealer

De Collection Lasting Perfection Concealer is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Fair, Cool medium en Warm medium. Fair is een héle lichte kleur, en is mede daardoor erg populair, ik ben niet vaak zo’n lichte concealer tegen gekomen. Voor mij is ‘ie zelfs in de winter te licht maar hij kan prima doorgaan voor een highlighter. Alle kleuren hebben trouwens een gele ondertoon.
Collection Lasting Perfection Concealer
Collection Lasting Perfection Concealer

Links draag ik geen concealer, rechts heb ik de Fair en Cool medium gemengd. Op mijn neusbrug en rode plekjes in mijn gezicht heb ik trouwens ook wat van de kleur Fair aangebracht. Het effect is heel neutraal maar donkere kringen onder mijn ogen vallen net wat minder op en rode plekjes verdwijnen. Een mooi maar naturel effect, dat is wat ik verwacht van een concealer. Werk wel een beetje door als je de concealer aanbrengt want hij trekt heel snel in, en blijft dan ook écht op zijn plek zitten. Collection noemt dit product dus niet voor niets lasting.
Collection Lasting Perfection Concealer

BeautyOpinie

Ik snap die hype wel! Dit zijn gewoon hele fijne budget concealers. De concealer blijft bij mij de hele dag op zijn plek en dekt goed. Heb jij vaak het probleem dat concealers te donker voor je zijn? De kleur Fair is heel erg licht en dus misschien wel wat voor jou! Mocht je een keer in Engeland zijn, dan kan ik je echt aanraden om het zelf ook eens te proberen. Je kunt de concealer kopen bij Boots voor £4.19, wat ongeveer zes euro is. Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen bij Bol.com maar helaas zijn de concealers daar vrijwel altijd uitverkocht en een stukje duurder.
Collection Lasting Perfection Concealer
Wat is jouw favoriete concealer?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties

 1. 1 december 2015 / 07:44

  hmmm, dat ziet er wel heel goed uit, juist omdat het zulke verschillende tinten zijn, dan is het wel groot dat er een kleur bij jouw huidstint past…zelf heb ik een nagellak van dit merk en die is ook best wel fijn in gebruik, de ander collection producten daar ben ik minder bekend mee….leuk om iets over dit merk te lezen…

  • Natascha
   Auteur
   2 december 2015 / 14:12

   Waar heb je de nagellak gekocht? In het buitenland ook? Wil wel meer van dit budgetmerk proberen namelijk haha 😉

 2. 1 december 2015 / 07:54

  Mooie review en product foto’s. Ik kende deze budget concealer nog niet.

 3. Svenja
  1 december 2015 / 08:46

  Zo lief dat je vriendje er meteen drie voor je meenam, kan je meteen vooruit. Het resultaat van de concealer is heel mooi en natuurlijk! Ik wist niet dat Bol het nu ook verkoopt, is ga de site in de gaten houden!

  • Natascha
   Auteur
   2 december 2015 / 14:11

   Ja he! En zijn redenering vond ik ook zo schattig; ik heb ze maar allemaal meegenomen ;)De donkerste kan ik misschien in de zomer wel gebruiken.

 4. Babs
  1 december 2015 / 13:05

  Prima concealer zo te zien. Ik heb die van YSL en ik doe daar eeuwen mee. Laatst nog een van Catrice gekocht, maar die is te droog voor mij. Leuk als je een hype onder de loupe neemt, hypes mis ik altijd om de een of andere reden..

  • Natascha
   Auteur
   2 december 2015 / 14:11

   Die van YSL staat ook nog hoog op mijn wensenlijstje. Heb hem wel eens geprobeerd en vond hem héél erg fijn! Jammer dat ‘ie ook oh zo duur is.

 5. Manon
  1 december 2015 / 16:10

  Ziet er heel erg goed uit!

 6. 9 december 2015 / 19:05

  Klinkt als een fijne concealer! Ik vind de concealer van NYX ook heel fijn, eurotje of 6 bij de Douglas. Ik kende dit merk nog niet!