Het geheim van de Geisha | De Tuinen Tsubaki & Cherry Blossom

Het geheim van de Geisha | De Tuinen Tsubaki & Cherry Blossom

Ben jij (net zoals ik) gek op de zoete geur van kersenbloesem? Dan heb ik een leuke tip voor je! De Tuinen heeft sinds kort een nieuwe lijn aan haar assortiment toegevoegd en daar ben ik erg enthousiast over.

Nieuw | De Tuinen Tsubaki & Cherry Blossom lijn

Als je op Instagram veel beautybloggers volgt heb je de nieuwe Tsubaki & Cherry Blossom lijn van De Tuinen misschien al wel gespot. Ik zag ze in elk geval vaak voorbij komen en werd er super nieuwsgierig van. De geur van kersenbloesem vind ik namelijk heerlijk! Bovendien zijn ze producten betaalbaar en dus besloot ik er een paar te kopen. Oeps, ben ik nu geinfluenced?

Omdat de kans groot is dat je de producten deze week op talloze beautyblogs voorbij ziet komen wilde ik ze eigenlijk niet reviewen. Maar ik ben zo onder de indruk dat ik deze tip toch ook graag hier met je wilde delen.
Review de tuinen kersenbloesem

De Tuinen Tsubaki & Cherry Blossom douchegel en scrub

Als eerste kocht ik de douchegel en douchescrub. Bij elkaar is dit een heerlijke, zachtzoete combinatie om in de zomermaanden in je badkamer te hebben staan. De douchegel (€5.99) voelt lekker zacht aan, schuimt een beetje maar bevat wel parfum en ammonium lauryl sulfate.

Dit is een ingrediënt dat een alternatief is voor SLS/SLES maar er eigenlijk erg op lijkt. Geen bijzonder goede ingrediëntenlijst maar mijn huid reageert er goed op en de geur is zó fijn! De scrub (€7.99) bevat wat meer verzorgende ingrediënten, geen sulfaten en is een romige scrubemulsie.

ervaringen De Tuinen Tsubaki & Cherry Blossom
review De Tuinen Tsubaki & Cherry Blossom

Een huidolie met de geur van kersenbloesem

Om je huid na het douchen te verzorgen zit er in deze lijn zowel een bodycreme als huidolie. Ik kocht die laatste omdat ‘ie super licht is. De huidolie trekt snel in, laat geen vette waas achter en bevat macadamia olie, camellia olie en zonnebloemolie.

Super verzorgend vind ik ‘m niet maar de structuur is lekker fijn voor de zomermaanden. Bovendien is de geur echt fantastisch en gebruik ik ‘m alleen daarom al graag. Voor deze flacon betaalde ik €11.99.
huidolie met de geur van kersenbloesem

De Tuinen Wellness Handzeep Tsubaki Cherry Blossom

Tot slot kocht ik de handzeep (€6.99) voor in de badkamer. Ook deze bevat parfum en ammonium lauryl sulfate maar ook meerdere verzorgende ingrediënten. Echt super bijzonder is ‘ie niet qua ingrediënten maar de heerlijke cherry blossom geur maakt dat hiermee mijn beautyritueel compleet is, en ik de heerlijke geur gedurende de dag ook nog eens ruik.
Review De Tuinen Wellness Handzeep Tsubaki Cherry Blossom

Heb jij deze producten al in de winkel gezien? Mocht je van plan zijn om te kijken, er is ook een (nieuwe) lijn met de geur van Monoï Frangipani en die is minstens zo lekker!

Ik heb deze producten zelf gekocht. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties

 1. Tessa Bowie
  18 juli 2019 / 07:21

  deze producten lijken mij erg lekker. binnenkort maar eens opzoek naar ze!

 2. 18 juli 2019 / 09:52

  Dit klinkt zeker niet verkeerd! Strakke verpakking ook 🙂

 3. Mieke | mieksmind
  18 juli 2019 / 18:17

  De producten zien er vrij simpel uit als ik het zo bekijk, het trekt me niet super aan. Cherry houd ik ook niet zo van qua geur. Maar goed, ieder zijn smaak natuurlijk 🙂

 4. 18 juli 2019 / 18:28

  Ze lijken me echt heerlijk!! Heb overigens nog nooit van het merk gehoord.

 5. My Little Happiness
  18 juli 2019 / 18:44

  O wat een goede tip! Ik had het nog niet eerder voorbij zien komen maar ik hou van die geur!

 6. ByChristiana
  19 juli 2019 / 05:08

  Wat zien de producten er mooi uit, fijne prijzen ook. Ik ben ook gek op de geur van kersenbloesem. Veel merken hebben zo’n geur in het assortiment en ook al is het allemaal kersenbloesem, het ruikt toch altijd weer net even anders;-)

 7. 22 juli 2019 / 17:45

  Ik had deze nieuwe lijn nog niet gespot, tot vandaag bij jou! Ik leef zeker onder een steen hihi. Ik ben ook dol op de geur van kersenbloesems. Ik vind de cherry blossom van Rituals ook heerlijk. Ik ga hier zeker de volgende keer dat ik bij Holland & Barrett ben voor kijken, al lijkt de Monoï Frangipani lijn me ook heerlijk. Lijkt me een heerlijke tropische geur.