Favoriet! | de Suncover zonnebrandcrème van Jetske Ultee

zonnebrandcreme Suncover SPF 30 van Jetske Ultee review

Ben je op zoek naar een fijne zonnebrandcrème met veilige zonnefilters, zonder overbodige meuk en ook nog eens prima van prijs? Dan moet je deze review van de Suncover zonnebrandcrème van Jetske Ultee lezen. Ik vind hem GE-WEL-DIG!

Review | De zonnebrandcrème Suncover SPF 30 van Jetske Ultee

Met deze review van de Suncover zonnebrandcrème van Jetske Ultee sluit ik een week die in het teken stond van zonbescherming af. Ik heb namelijk mijn holy grail gevonden! De afgelopen weken heb ik veel verschillende producten getest. Ik heb er uitgebreid over geblogd maar dit is de allerfijnste zonnebrandcrème die ik kon vinden. Met de mooiste ingrediënten, voor de laagste prijs.
ervaringen zonnebrandcrème van Jetske Ultee

Mijn ervaringen met deze zonnebrandcreme

Eigenlijk valt er niet eens zo heel veel te zeggen over deze zonnebrandcrème van Jetske Ultee. Deze crème doet gewoon precies wat ‘ie belooft. Hij bevat mooie zonnefilters, geen overbodige meuk en is bovendien ook nog eens betaalbaar. Oh, en hij is ook nog eens fijn in gebruik. Wat wil je nog meer?
Review zonnebrandcreme Suncover SPF 30 van Jetske Ultee
Is de zonnebrandcrème van Jetske Ultee fijn

Het ontleden van de ingrediëntenlijst is heel simpel; ik zie veel mooie zonnefilters en geen overbodige toevoegingen die je huid kunnen irriteren. Jetske Ultee verkoopt trouwens ook nog een zonnebrandcrème mét extra voedende ingrediënten. Dit is de Suncare lijn en naast veilige filters ter bescherming tegen de schadelijke effecten van uv-A- en uv-B-straling bevat deze zonnebrandcrème ook niacinamide, cafeïne en vitamine E.
ingredienten zonnebrandcreme Suncover SPF 30 van Jetske Ultee

Is de zonnebrandcrème Suncover van Jetske Ultee fijn?

Ja, duh! Ik ben echt mega enthousiast over deze zonbescherming. Eigenlijk valt er niet eens zoveel over te zeggen. De Suncover van Jetske Ultee is een crème met veilige zonnefilters die je huid beschermen tegen de zon. Er zitten geen overbodige ingrediënten in, hij is geschikt voor lichaam én gezicht en bovendien kost deze flacon met 250ml 14,95 en dat vind ik echt een prima prijs. Zodra deze flacon op is ga ik de Suncare zonbescherming met extra voedende ingrediënten bestellen. Ik ben fan!

Suncover is een non profit product vanuit de stichting Sunwiser van Dr. Jetske Ultee omdat zij vind dat iedereen recht heeft op goede zonbescherming.

Wat denk jij van deze zonnebrandcrème? En heb jij wel eens producten van Dr. Jetske Ultee gekocht?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Comments

 1. 2 mei 2019 / 09:28

  Wat fijn dat je een favoriet hebt gevonden! Je hebt me nu wel heel erg nieuwsgierig gemaakt want het klinkt erg goed! Ik ben nog niet bekend met de producten van Dr. Jetske Ultee. Ik ken ze wel van naam, maar heb er zelf nog geen ervaring mee.

 2. Denise
  2 mei 2019 / 10:58

  Ook hier fan van deze zonnebrand. Ik gebruik heel veel producten van Jetske Ultee. Huid in mijn gezicht is veel rustiger geworden. Haar bodylotion is ook een aanrader!

 3. Ester Baauw
  2 mei 2019 / 13:40

  Is deze ook matterend en niet plakkerig?

 4. 2 mei 2019 / 16:06

  Yay, een nieuwe favoriet vinden is altijd zó fijn! Hij klinkt inderdaad erg prettig. 🙂

 5. Bianca
  9 mei 2019 / 09:34

  Beste die er is….al een tijdje fan! Al haar produkten zijn top! Kun je met een gerust hart kopen. Mijn huid is er van opgeknapt….ook een fijne klantenservice ook belangrijk…nou nog eens wat meer aanbieden dan wordt het betaalbaarder voor iedereen.