Review | Nieuwe defence maskers van BioNike

BioNike maskers ervaringen

Time to chill deze zaterdag! Ik laat je vandaag de nieuwe defence maskers van BioNike zien waar ik heel enthousiast over ben. Plan jij vandaag een uurtje ‘me time’ in?

Skincare van Bionike

Het merk BioNike ontdekte ik voor het eerst op een beautybeurs waar ik mooie beautyproducten voor baby’tjes spotte. Het merk is nog niet zo bekend in Nederland maar wat mij betreft zeker de moeite waard. BioNike staat er om bekend mooie ingrediënten te gebruiken en mild te zijn voor je huid. Binnenkort komt het merk met 3 nieuwe maskers op de markt en omdat ik weer heel enthousiast was over de kwaliteit van de producten wil ik ze je vandaag graag laten zien. Had ik direct een mooi excuus om wat ‘me time’ in te plannen, ik moest deze maskertjes goed testen toch?

De nieuwe Defence maskers van Bionike

De nieuwe maskers van BioNike hebben allemaal een verschillende werking waardoor er voor iedereen wel iets bij zit. Zo is er een black mask dat geschikt is voor een vette huid, is er een masker dat je huid een hydratatieboost geeft en er is een peeling masker dat een moe uitziende huid een instant oppepper geeft.
nieuwe Defence maskers van Bionike

Mijn ervaringen met de Defence maskers van Bionike

Deze drie maskertjes zijn vanaf augustus te koop in Nederland, via de BioNike webshop, bevatten maar liefst 75 ml inhoud en kosten 19 euro per stuk. Ik laat ze je allemaal apart even zien:

Het Defence mask instant glow heeft een exfolieerende werking en kan je in principe elke avond gebruiken maar ik vind het fijn om ‘m 1 of 2 keer in de week een minuutje te laten intrekken. Ik merk daarna écht verschil aan mijn huid! Je kunt het op de foto hieronder zien, mijn huid krijgt een instant glow.
Instant hydra masker van BioNike

Het Defence mask Instant hydra is speciaal voor de vochtarme huid en gebruik je 1 of 2 keer per week en laat je 10 minuutjes intrekken. Heeft je huid wat meer nodig? Dan kan je hem ook heel goed als nachtmasker gebruiken.
BioNike Instant hydra masker

Het Defence mask Instant pure is een black mask dat je 1 of 2 keer per week gebruikt als je een vette huid hebt. Deze moet een minuut of 10 intrekken om goed z’n werk te kunnen doen.
Review Defence mask instant pure

BeautyOpinie

Ik vind deze maskers zo fijn in gebruik omdat je ze ook door elkaar kunt gebruiken. Zo breng ik vaak wat van het Defence mask instant pure aan op mijn T-zone omdat het dankzij de hoge concentratie klei en bamboo charcoal enorm goed alle talg absorbeert. Voor de rest van mijn gezicht is dat too much, ik heb namelijk helemaal geen vette huid. Daar smeer ik dan wat van het Instant hydra masker met hyaluronzuur of het Instant glow mask dat glycolic acid en lychee bevat. Ik ben fan!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. 15 juli 2018 / 06:36

    Leuk om zo nieuwe merken te ontdekken. Klinken alle drie goed. Maar eerlijk is eerlijk, ik gun mijzelf te weinig tijd voor maskers.