Budgettip! | Essence This is me lipsticks en nagellak

Review Essence This is me lipsticks

Zoek je fijne en betaalbare lipsticks? Zoek niet verder, ik heb ze gevonden! Afgelopen week kocht ik een aantal This is me lipsticks en nagellakjes van Essence. Niet duur en onwijs fijn!

Review | Essence This is me lipsticks en nagellak

Half april ontving ik een persbericht met info over de nieuwste Essence This is me lipsticks en nagellak. Mijn inner mix and match freak werd hier mega enthousiast van, ik kon niet wachten tot ze in de schappen lagen. Afgelopen weekend spotte ik ze eindelijk en gingen mijn favorieten direct met mij mee naar huis. Letterlijk terwijl de verkoopster de producten nog in de schappen aan het leggen was haha.

Mijn ervaring met deze collectie

De Essence This is me collectie is als je het mij vraagt hét hoogtepunt in het nieuwe assortimentsupdate van Essence. Er zijn 20 matchende lipsticks en nagellakken in nude tinten, waarbij het merk aangeeft welke het best matcht met jouw huidskleur. Voor iedereen zit er dus wel een kleurtje bij en je kunt je nagels op je lippen afstemmen, de kleurnummers komen overeen. De lipsticks kosten €2,89, de nagellak €1,69.
Essence This is me lipsticks review Essence This is me nagellak

Freaky en Crazy

De eerste kleur lipstick die ik kocht is 01 Freaky. Voor mij is dit dé ideale nude tint omdat ‘ie niet lichter dan mijn eigen lipkleur is en een mooie roze ondertoon heeft.

Zoals je waarschijnlijk ziet, matcht de nagellak niet. Dat komt omdat ik de de Freaky nagellak net te licht vond. Omdat ik het zonde vind om producten puur te kopen voor een review (en dat dus uit principe niet doe, want verspilling!) nam ik een tint donkerder mee. Deze nagellak is kleurnummer 04 Crazy en mijn favoriet. De lipstick in deze kleur is ook prachtig maar voor mij nét iets te donker.
Essence Freaky This is me lipstick swatches

Happy

Mijn favoriet uit deze collectie is kleurnummer 02 Happy. Inderdaad een kleurtje om vrolijk van te worden. Het is een zachte rood teint met koele ondertoon. Pretty!
Essence Happy this is me lipstick review

Amazing

Amazing is een paarse lipstick. Aanwezig maar toch heel draagbaar en niet opvallend. Deze ga ik denk ik vaak dragen als ik een ‘opgemaakte’ look wil naar kantoor.
Review Amazing lipstick Essence this is me

En, moet je naar de winkel rennen?

Ik vind deze collectie een dikke hit en raad ze je zeker aan. De lipsticks zijn de fijnste, betaalbare ontdekking die ik de afgelopen maand heb gedaan. Ze zijn romig, brengen fijn aan en blijven mega lang zitten.

Bovendien zijn er maar liefst 20 kleurtjes verkrijgbaar, in elke huidskleur. En mijn nagels afstemmen op mijn lipstick? Ja, daar word ik happy van!

 

Deze producten heb ik zelf gekocht. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Comments

 1. 12 juni 2019 / 06:35

  Dit is geweldig! Ik hou ervan om te matchen. Happy lijkt me helemaal mijn kleur!

 2. 12 juni 2019 / 07:22

  Wat een leuke kleurtjes! Ik koop haast nooit iets van Essence, maar hun lipsticks zijn zeker fijn. Mijn favoriet is de kleur Happy!

 3. petracupcake
  12 juni 2019 / 08:38

  Wat leuk dat ze zo samen passen. Ik ben echt fan van de lipsticks!

 4. Tessa Bowie
  12 juni 2019 / 09:05

  Wat een fijne lijn met mooie tinten. erg origineel dat ze bijpassende nagellak hebben

 5. pluseenbeetjenl
  12 juni 2019 / 10:22

  Ik had ze ook gespot. Super leuke kleurtjes die helemaal in mijn straatje liggen.

 6. 16 juni 2019 / 18:58

  Ik heb deze collectie nog niet in de winkel bekeken, maar ik word steeds nieuwsgieriger door alle reviews die hierover opduiken. Ik vind eigenlijk alle lipsticks en nagellakken die je laat zien mooi. Ik denk dat het nog lastig kiezen wordt voor mij.