Love it! | Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess lipstick

review estee lauder pure color desire lipstick warning

Liefde op het eerste gezicht

De allereerste luxe lipstick die ik kocht was van Estée Lauder, en ik was er zo blij mee als een klein meisje in een snoepwinkel! Waarom ik zo’n zwak voor dit merk heb weet ik eerlijk gezegd niet. Maar de Estée Lauder lipsticks ogen super chique en ademen luxe. Ik ben er gewoon gek op!

Tijdens het Douglasevent van MOOIPR begon mijn hartje dan ook sneller te kloppen toen ik een Pure Color Desire Rouge lipstick van het merk mocht uitzoeken. Zeker omdat mijn naam er ook nog eens in gegraveerd werd. Mijn eigen Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess lipstick. Love!Review estee lauder pure color desire lipstick

Review | Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess lipstick

De Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess lipstick is één van de hoogste pigment-lipsticks ooit en dat merk je direct. Dit pareltje voor je lippen bevat 25% intens puur pigment waardoor de kleur mega lang blijft zitten. Deze lipstick is verkrijgbaar is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. Crème, voor een romige satijnen uitstraling en chrome, voor een glanzend effect. Je betaalt er €45,00 per stuk voor.estee lauder pure color desire lipstick

De kleur die ik heb uitgezocht is 207 Warning. Een intense kleur tussen paars en rood met blauwe ondertoon.swatches estee lauder pure color desire lipstick

Mijn ervaringen met de Pure Color Desire Rouge Excess lipstick

Door de pure pigmenten moet je wel je aandacht erbij houden wanneer je de lipstick aanbrengt. Je ziet namelijk elke misser en daarna blijft ‘ie zitten als een huis. De crème-achtige formule brengt makkelijk aan en voelt prettig op je lippen. Ik heb zelden een lipstick gehad die zó lang en bovendien zo mooi blijft zitten. Het enige nadeel dat ik kan bedenken aan deze lipstick is de prijs. Ik ben namelijk zo’n fan dat ik naast deze kleur om mee uit te pakken ook nog een everyday nude kleur wil kopen. En nog één… en nog één… en nog één…swatches Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess lipstick 207 warning_

Koop jij wel eens een luxe lipstick? En beken je dan kleur of ga je voor een mooie nude tint?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Comments

 1. Tessa Bowie
  20 april 2019 / 07:06

  wat een prachtige kleur! de duurste lipsticks die ik heb zijn van urban decay. meestal koop ik lipsticks bij nyx

 2. 21 april 2019 / 06:34

  De kleur staat je prachtig! Heel erg mooi. Ik koop heel weinig lipsticks. De laatste die ik kocht zijn van Kiko. Wanneer ik een luxe zou kopen zou dat er van Lancôme worden. Hun L’Absolu lacquers vind ik helemaal geweldig. Je hoeft ze eigenlijk maar één keer aan te brengen en dan heb je er de verdere dag geen omkijken meer naar. Helemaal geweldig vind ik dat. De prijs is dan wel een stuk hoger, maar je krijgt er ook veel meer voor. De lipsticks van Kiko blijf ik bijwerken 😉

 3. pluseenbeetjenl
  21 april 2019 / 09:25

  Ik koop het liefst Mac maar betrap mijzelf erop dat ik altijd voor nude ga

 4. petracupcake
  25 april 2019 / 07:25

  Waauw, die kleur staat je prachtig!

 5. ByChristiana
  25 april 2019 / 10:41

  Prachtige kleur! Ja, ik koop zeker wel eens (of wat vaker) een echt luxe lipstick. Met veel make-up producten ben ik erg gehecht aan een bepaalde tint of een bepaald merk. Ik heb bijvoorbeeld altijd, echt altijd, dezelfde foundation en concealer. Ik heb dus geen la met dertig verschillende foundations bijvoorbeeld 😉 Met lipstick echter vind ik het leuk om af te wisselen, en dan vind ik het zo nu en dan extra leuk om mezelf te trakteren op een mooi exemplaar van bijvoorbeeld Chanel of Guerlain.

 6. 28 april 2019 / 20:49

  Wow… wat een mooie kleur! En gaaf, je naam erin gegraveerd. Ik heb ooit een lipstick van Chanel gekocht, maar dat merk gebruik ik inmiddels niet meer, hij ligt dus een beetje te verstoffen in de la…. volgens mij heb ik hem ook nooit gedragen. Stom, eigenlijk. Ik vind de kleur echt heel mooi bij je trouwens, staat zo mooi bij je haarkleur ook 🙂