Review | Eucerin Sun Photoaging Control Fluid

Review Eucerin Sun Photoaging Control Fluid

Een uitgebreide review van de Eucerin Sun Photoaging Control Fluid met SPF30 waar ik veel positieve reacties over las. Bevat deze crème echt mooie zonnefilters en is ‘ie fijn voor je gezicht?

Zonnebrandcrème voor je gezicht

Toen ik een fijne zonnebrandcrème voor mijn lichaam had gevonden, ging mijn zoektocht verder naar een fluid speciaal voor mijn gezicht. Na flink wat speurwerk kwam ik uit bij de Eucerin Sun Photoaging Control Fluid met SPF30. Inmiddels gebruik ik ‘m elke dag en vertel je er meer over in deze review. Is ‘ie de moeite waard?

Eucerin Sun Photoaging Control Fluid ervaringen

Mijn ervaringen met de Eucerin Sun Photoaging Control Fluid

Deze fluid van Eucerin is een speciale gezichtsverzorging die je elke dag kunt gebruiken, geschikt voor alle huidtypes en beschermt tegen de zon. De fluid zit in een hele fijne en hygiënische verpakking. De prijzen variëren maar hij kost gemiddeld 20 euro. Een prima prijs want je doet er lang mee.

Ervaringen Eucerin Sun Photoaging Control Fluid

De reden dat ik de fluid kocht is dat deze zonbescherming geen slechte zonnefilters of parfum bevat. Bovendien voelt hij niet vet aan en is daarom ideaal om dagelijks aan te brengen. Ik vind hem prettig aanvoelen op de huid, hij laat geen witte waas achter en trekt mega snel in.

Eucerin Sun Photoaging Control Fluid review

Als ik de ingrediëntenlijst bekijk valt op mijn oog op een grote hoeveelheid alcohol denat en dat ruik je direct als je het product aanbrengt. Jammer, want dit ingrediënt droogt je huid uit. Wel zitten er ook een aantal verzachtende ingrediënten (oa siliconen) in die dit effect tegen gaan. Ik zie geen uV-filters die ik liever vermijd of parfum, yes!

Is de Eucerin Sun Photoaging Control Fluid fijn

Is de Eucerin Sun Photoaging Control Fluid fijn?

Ja, ik vind dit een fijne zonbescherming voor het gezicht als je op zoek bent naar een substantie die absoluut niet vet is. De fluid bevat geen slechte zonnefilters of parfum en dat vind ik een dikke pré.

Helaas zit er wel alcohol denat in, dat maakt de crème geen aanrader als je een voedende crème zoekt. Persoonlijk vind ik het geen probleem, daar smeer ik een dagcreme voor. Deze fluid gebruik ik puur ter bescherming voor de zon en op mijn gezicht is een niet vette substantie die goed intrekt welkom!

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. 22 april 2020 / 06:07

  Dit product gebruik ik dagelijks als dagcrème in de lente en zomer! Echt fan van deze crème!

 2. VWillemse
  22 april 2020 / 07:51

  Deze was jaren mijn favoriet. Ik ben nu op Dr Leenarts overgestapt omdat deze toch inderdaad wat voedender is. Maar als het ECHT weer bere warm word, grijp ik waarschijnlijk wel weer terug naar Eucerin. Die houd je gezicht dan net wat matter.

 3. 22 april 2020 / 08:05

  Mmmh jammer van de alcohol. Mijn huid is op het moment dramatisch droog en heb nu juist voedende crèmes nodig.

 4. 23 april 2020 / 10:32

  Lijkt me een fijn product, ik kies ook altijd een apart product voor mijn gezicht.

 5. 23 april 2020 / 20:57

  Jammer inderdaad van de harde alcohol, ik vermijd dat persoonlijk liever in gezichtsverzorgingsproducten. Maar lijkt me verder een hele fijne zonnebrandcrème.