Nieuw | Extreme blushes van PUPA

Nieuwe extreme blushes van Pupa

Ben jij een liefhebber van mooie blushes? Dan heb ik vandaag iets leuks om je te laten zien. Make-up merk PUPA MILANO heeft een reeks extreme blushes op de markt gebracht en ik review ze voor je.

Afgelopen maand heeft PUPA MILANO een nieuwe reeks blushes aan haar assortiment toegevoegd: de EXTREME BLUSH. Zestien kleuren, met crème textuur waardoor ze zacht aanvoelen op je huid. Verkrijgbaar in drie verschillende finishes: matt voor een natuurlijk effect, radiant voor een sparkle en glow om te stralen.

pupa extreme blush review

Ik ontving een aantal van deze EXTREME BLUSHES en laat ze vandaag aan je zien want ik vind ze super fijn!

swatches extreme blushes van pupa

Review | PUPA MILANO EXTREME BLUSH

EXTREME BLUSH MATT

Mijn favoriet van al deze nieuwe blushes is absoluut de matt finish. Dat komt vooral omdat ik niet van een mega opgemaakte look houd maar voor ‘my cheeks but better’ make-up ga en dat geeft deze blush absoluut.

Pupa EXTREME BLUSH MAT review

Dit is kleur 004, daring pink (€18,95). De textuur is inderdaad boterzacht, de blush goed gepigmenteerd en geeft toch die natuurlijke look. Ja, ik houd hier van! Deze blush kun je elke dag gebruiken, ook fijn voor een snelle kantoor look.

Pupa EXTREME BLUSH MAT ervaringen
Pupa EXTREME BLUSH MAT ervaringen

EXTREME BLUSH RADIANT

Minstens zo mooi vind ik de Radiant effect compact blush (€18,95). Deze finish zorgt ook voor een natuurlijke uitstraling maar dan met een klein glansje. Niet te veel, daarvoor kun je terecht bij de glow blushes.

ervaringen EXTREME BLUSH RADIANT van pupa

De kleur die je hieronder ziet is 010, Bronze fever en staat bij vrijwel elke teint. Hij is net zoals de matte uitvoering weer goed gepigmenteerd en heeft een zeer zachte textuur die makkelijk in je huid blend.

Pupa EXTREME BLUSH RADIANT review

Als ik dit effect zie weet ik ineens niet meer of ik de matte of radiant finish nou het mooist vind. Ik vind ze allebei prachtig!

review pupa EXTREME BLUSH RADIANT

EXTREME BLUSH DUO

Kun je niet kiezen tussen een matte, radiant of glow finish? Dan is er de Dual Effect Compact Blush (€22,00). Dit zijn 2 kleuren in één verpakking waardoor je nog makkelijker kunt wisselen met kleuren en finishes.

Van deze uitvoering zijn vier verschillende kleuren te koop waarvan dit 140 Radiant Flamingo Glow Creamy is:

Pupa EXTREME BLUSH DUO review

De roze glow blush (dat is direct de derde finish!) vind ik alleen minder mooi. Hij oogt wat onnatuurlijk en de shimmers vind ik te grof.

swatches Pupa EXTREME BLUSH DUO
review EXTREME BLUSH DUO Pupa

Matt Salmon radiant peach (130) vind ik dan wel weer prachtig en gebruik ik graag. Deze blush is een stuk natuurlijker en een mooie combinatie van een matte roze kleur met peachy glow.

review Dual Effect Compact Blush van pupa
Dual Effect Compact Blush pupa review
nieuwe blushes van Pupa

Draag jij wel eens make-up van PUPA MILANO? En wat vind je van deze nieuwe blushes?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Comments

 1. 27 maart 2020 / 06:19

  Ik vind ze er erg mooi uitzien, ik houd zo van dit merk!

 2. 27 maart 2020 / 08:19

  Wat een mooie blushes! Ik geef zelf ook de voorkeur aan matte blush

 3. VWillemse
  27 maart 2020 / 09:28

  Super mooi, maar hou sws wel van Pupa make up.

 4. 27 maart 2020 / 15:26

  wat een mooie en subtiele kleurtjes zeg, qua vormgeving zien er ze er ook goed uit

 5. 29 maart 2020 / 19:30

  Mooie blushes! Ik vind de matte blush ook het mooiste. Ik vind dit een hele mooie frisse tint, perfect voor de lente.

 6. 30 maart 2020 / 10:31

  Ik vind de nieuwe blushes heel fijn, zacht en goed gepigmenteerd! Ze staan je echt allemaal goed. Ze blenden ook zo mooi in je huid!