Gewoon thuis een professionele bindweefselmassage

De laatste maanden zat een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste er helaas niet in. Maar die bindweefselmassage heb ik niet gemist. Dat deed ik namelijk gewoon zelf! Met de Face Massager van DÉCAAR.

Het tijdperk van de beautytools

Er zijn maar weinig skincare diehards die het afgelopen jaar geen speciale beauty tool in hun badkamer hadden staan want vrijwel elk populair huidverzorgingsmerk heeft er één op de markt gebracht.

Ik heb er ook al heel wat getest en ben er eerlijk gezegd nogal sceptisch over. Veel tools zijn best fijn maar je ziet weinig resultaat en bovendien verdwijnen ze na een paar weken vaak achter in een lade. Dat gebeurde hier ook keer op keer. Totdat ik de Face Massager van DÉCAAR ontving, deze vind ik echt bijzonder en laat ik daarom graag aan je zien.

Review | Face Massager van DÉCAAR

De Face Massager van DÉCAAR (€49,95) is speciaal ontwikkeld om de bloedcirculatie van je gezicht te stimuleren zodat je skincare beter wordt opgenomen. Daarnaast worden vochtophopingen, rimpels en huidverslapping minder en gaat je huid er gezonder en steviger uit zien doordat de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

Hoe dat werkt? De roller pakt als het ware je huid vast tussen de twee in diamantvorm geslepen drainage rollers en de massagekop van 70° in een ‘Y’ vorm. Die dubbele drainage rollers bootsen een professionele bindweefsel massage na. En dat werkt super goed voor de doorbloeding van je huid.

Wat ik het unieke aan deze tool vind, ten opzichte van alle andere die ik ooit gebruikte, is dat je direct voelt dat je huid diep gestimuleerd wordt. De roller sluit perfect op aan op mijn gezichtscountouren en de drainage rollers ‘pakken’ je huid als het ware vast waardoor het voelt als een stevige massage.

En naast dat dit goed is voor je huid, is deze massage roller ook heerlijk om even te ontspannen voordat je je bed in duikt. Wij gebruiken ‘m regelmatig als we een beetje hoofdpijn hebben en ook rond je kaakgebied merk je dat gespannen spieren helemaal tot rust komen. Kortom, een aanrader!

Ik heb dit product ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. Willemse
  13 mei 2020 / 08:14

  Behalve dat die jade en rozenkwarts rollertjes er super mooi uit zien, is het niks voor mij.
  Deze ziet er wat effectiever uit.
  De prijs houd me tegen, maar op zich lijkt het me wel wat.
  Onthouden dus

 2. 14 mei 2020 / 07:26

  Zo’n tool is heel fijn ja! Mooie review met mooie foto’s!

 3. 16 mei 2020 / 16:59

  Ik ben hier zo onwijs benieuwd naar! Maakt het eigenlijk uit hoe je het over je huid laat rollen? Dus van binnen naar buiten of andersom bijvoorbeeld?

 4. 18 mei 2020 / 19:14

  Ik weet het niet hoor of dit iets voor mij zou zijn. Het klinkt wel fijn, maar ik ben iemand die voor dit soort dingen gewoon nooit de tijd neemt en dan is het weggegooid geld. Ik zou het misschien een tijdje gebruiken, maar daarna zou het denk ik een lade verdwijnen om vervolgens vergeten te worden .