Flash nude fluid | De nieuwste foundation van Filorga

Flash nude fluid | De nieuwste foundation van Filorga

Toen ik een paar weken geleden de nieuwe Filorga flash nude fluid foundation op Instagram unboxte riep ik al dat het liefde op het eerste gezicht was. Wat een fijne make-up! Dat verbaasde me eerlijk gezegd niet want ik ben ook gek op de skincare van Filorga. Inmiddels zijn we een paar weekjes verder en is deze foundation in mijn dagelijkse make-up routine beland. Waarom? Dat vertel ik je vandaag.

Review | Filorga flash nude fluid foundation

Filorga is een merk dat luxe ademt (met een eigen laboratorium waar ze injectables maken!) en producten verkoopt die ook echt wat voor je huid doen. Dat doen ze niet alleen met hun huidverzorgingsproducten, sinds kort ook met make-up. De nieuwe Flash nude make-up maakt je huid zowel op de lange als korte termijn mooier. Hij camoufleert, verzorgt én beschermt je huid tegelijkertijd.
review filorga flash nude fluid

De foundation kost zit in een handige tube die 30 ml bevat. De tube is vrij smal en dat is fijn omdat de foundation best dun is. Zo komt er niet al te veel product uit en doe je er lekker lang mee. Hij kost trouwens €36,90. Da’s niet goedkoop, dat realiseer ik me heel goed. Filorga zit in het luxere segment.
filorga foundation review

De Filorga flash nude fluid foundation is verkrijgbaar in de kleuren #00 Nude ivory, #01 Nude beige en #02 Nude gold, waarvan ik je de eerste twee laat zien. Nude Ivory is een écht lichte kleur (die kan ik pas in de wintermaanden dragen), Nude beige is exact mijn huidskleur en Nude gold is nog een tikje donkerder.
review nieuwe filorga foundation

Links zie je Nude Ivory, rechts Nude beige met allebei een gele ondertoon. De textuur is super dun, de foundation brengt makkelijk aan, trekt direct in en is absoluut niet vet. Ik zie in de ingredientenlijst wel een aantal siliconen maar daar merk ik niets van. Waar je wel wat van merkt is de parfum die het product bevat. Een zalige, luxe geur!
Review filorga foundation fluid

Op deze foto zie je precies het effect; hij dekt rode plekjes maar blijft heel natuurlijk.

Is de Filorga flash nude fluid foundation fijn?

Absoluut, het was liefde op het eerste gezicht! De kleur is voor mij perfect, de substantie voelt als een tweede huid en het effect is heel natuurlijk. Bovendien ben ik gek op de typische luxe Filorga geur van dit product en bevat ‘ie ook nog eens een SPF30. Minpuntje is wel dat er maar drie kleuren te koop zijn dus je moet maar net mazzel hebben dat jouw kleur erbij zit. Ik heb wel ergens gelezen dat Filorga achter de schermen druk bezig is met meer kleuren so stay tuned.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

12 Reacties

 1. 11 november 2018 / 09:44

  Mooi ziet deze eruit.Ik geef qua doseren wel de voorkeur aan een foundation met pompje. Heb met deze verpakkingen altijd het idee dat als hij ‘op’ is er toch nog best veel product in het flesje achterblijft.

 2. 11 november 2018 / 11:22

  Klinkt goed, ik hou niet van producten die goed voelbaar zijn dus als een 2e huid klinkt goed

 3. 11 november 2018 / 18:28

  Oh deze klinkt onwijs fijn! Ik had ooit een vergelijkbare van L’oreal en die vond ik top.

 4. 11 november 2018 / 20:04

  Wat een mooie foundations zijn dit. En ook goed om te lezen dat ze als een tweede huid voelen. Ik haat het gevoel van foundation op m’n huid.

 5. Jouvence
  12 november 2018 / 10:42

  Ik vind het resultaat van de foundation erg mooi! Inderdaad niet goedkoop, maar als hij fijn.

 6. 12 november 2018 / 10:50

  Jammer dat er maar zo weinig kleuren verkrijgbaar zijn, de foundation ziet er wel heel mooi uit op jouw huid!

 7. Tania
  12 november 2018 / 11:47

  Nog nooit iets van dit merk gekocht eigenlijk. Ben nu wel benieuwd naar deze foundation. Wel jammer dat er maar 3 kleurtjes zijn

 8. 12 november 2018 / 13:22

  Filorga vind ik een prachtig merk! Deze foundation ziet er ook weer top uit. Misschien binnenkort even neuzen bij ici!

 9. 12 november 2018 / 16:08

  Ik ben echt fan van Filorga, ik was bij het event toen deze werd gelanceerd! Het was liefde op het eerste gezicht. Hij dekt redelijk maar toch op een natuurlijke manier.

 10. sonja
  12 november 2018 / 20:35

  Mmmmm,… ik denk dat deze niet voor mij geschikt is. Ik zoek meer dekking om de roodheid te verbergen.

 11. mieke | mieksmind
  13 november 2018 / 09:40

  dit klinkt als fijne foundation! momenteel heb ik nog voldoende back up liggen haha

 12. Jolanda - Zazazoo.nl
  13 november 2018 / 09:55

  Jaaa ik vind deze ook zo fijn! Prachtig product en voelt heel fijn aan ❤️

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.