Mijn huidige skincare routine met Filorga Oxygen Glow

Ervaringen Filorga Oxygen Glow lijn

Als er één luxe skincare merk is dat vorig jaar mijn hartje gestolen heeft dan is het wel Filorga. Ik vond het dan ook super tof dat ik de allernieuwste producten, de Filorga Oxygen Glow lijn, voor je mocht testen.

Review | Filorga Oxygen Glow

Sinds vorige maand heeft Filorga 4 nieuwe innovaties aan haar assortiment toegevoegd, de Filorga Oxygen Glow lijn. Deze producten beloven dé oplossing te zijn voor de vermoeide, vochtarme huid die last heeft van imperfecties en wel een boost kan gebruiken.

Dat klinkt als dé perfecte omschrijving van de skincare die ik zoek dus ik was benieuwd of deze producten hun beloftes waarmaken. Binnen deze nieuwe lijn vind je een gezichtsreiniger, masker, oogcrème en wondercrème. Alle vier voegde ik ze toe aan mijn skincare routine om je te kunnen vertellen wat dat heeft opgeleverd.
review filorga oxygen glow producten

Filorga Oxygen Glow gezichtsreiniger

Elke mooie huid begin bij een goede reiniger en dus ging ik direct aan de slag met de Filorga Oxygen Glow gezichtsreiniger. Deze tube van 125 ml heeft een zachte gel textuur die mijn make-up, zowel foundation als mascara en oogschaduw, er moeiteloos afhaalt. Hij is zacht en heeft bekende (fantastische!) Filorga geur.
Filorga Oxygen Glow gezichtsreiniger

Review Filorga Oxygen Glow gezichtsreiniger

Filorga Oxygen Glow oogcrème

Na het reinigen breng ik de Filorga Oxygen Glow oogcrème aan. Deze kost €29,92 en zit in een hele fijne tube waarmee je de creme makkelijk kunt aanbrengen.

De oogcrème is lichtroze van kleur en blend fijn onder je ogen. Natuurlijk is het geen wondermiddel maar ik merk wel dat mijn oogopslag er een stuk frisser uitziet en ‘ie een highlightend effect heeft. Like!
ervaringen Filorga Oxygen Glow oogcrème
review Filorga Oxygen Glow oogcrème

Filorga Oxygen Glow wondercrème

Dezelfde mooie roze kleur vind je ook in de pot Oxygen-Glow wondercrème. Ik breng deze moisturizer elke ochtend aan en vind ‘m heerlijk! Hij is absoluut niet vet en daardoor ideaal voor de warme zomermaanden. Mijn huid voelt goed gehydrateerd en ik heb het idee dat mijn make-up er extra mooi egaal op ligt.

Hij kost €39,60 en daarvoor krijg je een pot van 50 ml. Daar heb je wel direct het enige minpuntje te pakken, ik vind het jammer dat de wondercrème niet in een meer hygiënische verpakking zit.
review Filorga Oxygen Glow wondercreme
Filorga Oxygen Glow wondercreme review

Filorga Oxygen Glow gezichtsmasker

Tot slot breng ik één keer per week het Oxygen-Glow masker met peelende werkstoffen aan. Deze doet wonderen voor mijn huid! Als ik dit masker aanbreng ziet mijn gezicht eruit als één grote highlight.

Na een minuutje of 10 spoel ik het masker af, verdwijnt de zilveren crème maar blijft wel een soort ‘stralend laagje’ achter. Dit is echt een fantastisch masker als je huid er dof uitziet of je wilt stralen op een feestje! Je betaalt voor deze verpakking met 75 ml €32,90.
Filorga Oxygen Glow gezichtsmasker review

Wat vind ik van de nieuwe Filorga lijn?

Ik ben weer fan hoor. De nieuwste producten van Filorga vind ik heerlijk en gebruik ik dan ook elke dag. De oog- en dagcrème vind ik een goede combi en zorgt voor een mooie egale huid. Je kunt de Oxygen-Glow creme trouwens ook in de nacht aan brengen hoor, maar voor mij is ‘ie daar niet voedend genoeg voor.

Het enige minpuntje dat ik kan bedenken aan deze crème is dat ‘ie in een pot zit, net zoals alle andere Filorga skincare. Hopelijk kiezen ze in de toekomst voor een verpakking die mijn inziens beter bij het merk past.

De gezichtsreiniger is heerlijk mild, verwijdert mijn make-up moeiteloos en het gezichtsmasker ontbreekt niet meer in mijn skincare routine. Dit is misschien wel mijn favoriete product uit de Filorga Oxygen Glow lijn want mijn huid gaat er instant van stralen. Dit zijn blijvertjes!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 8 mei 2019 / 18:21

    Ik heb ooit 1 maskertje gehad van dit merk en sunprotect, verder niet bekend met dit merk.