Review | Filorga Scrub & Detox schuim

Review Filorga scrub en detox

Vandaag wil ik je een bijzondere scrub laten zien. Luxe, subtiel, zwart en schuimend; de nieuwe Filorga Scrub & Detox. Ik ben er gek op en vond het dus tijd voor een uitgebreide review. Kijk je mee?

Review | Filorga Scrub & Detox schuim

Dat ik groot fan ben geworden van Filorga is vast geen verrassing meer voor je als je mijn blog langer volgt. Nog niet zo lang geleden vertelde ik dat ik mijn hele skincare routine heb omgegooid en momenteel alleen nog maar Filorga Oxygen glow producten gebruik.

Een product dat in die lijn ontbreekt is een fijne scrub. Máár ik heb er inmiddels één ontdekt die perfect bij mijn nieuwe skincare routine past. Ik heb het over de Filorga Scrub & Detox, en ik vind ‘m heerlijk!
filorga detox peeling review

Mijn ervaringen met dit zwarte schuim

De Filorga Scrub & Detox is bijzonder, het is namelijk een exfoliërend schuim met actieve kool. De verpakking is typisch Filorga, er staan inmiddels allemaal identieke witte potjes in mijn badkamer, wat nog wel eens voor verwarring zorgt haha. De pot bevat 50 ml inhoud, kost €36,50 en koop je bij Ici Paris XL.
filorga detox scrub ervaringen
ervaringen met filorga detox scrub

ingrediënten Filorga exfoliërend diepzuiverend schuim

Als ik de ingrediëntenlijst bekijk valt me direct op dat er relatief veel niacinamide in zit, super! De lijst gaat verder met puimsteen, een crosspolymeer dat gebruikt wordt als filmvormer, synthetische fluorflogpiet (een plasticvrij alternatief voor glitters, glimmers en pigmenten) en een vrij hoge hoeveelheid parfum. Verder zie ik oa. Vitamine E, chlorphenesin (maakt je huid zachter en steviger), passiebloemextract, actieve kool, het huidvernieuwende papaine,siliconen en amandelolie. Eigenlijk alle ingrediënten die Filorga benoemt in haar reclame’s en op de verpakking staan ook daadwerkelijk hoog in de ingrediëntenlijst. Zo zie ik het graag!

Hieronder zie je de hele ingrediëntenlijst:
ingredienten Filorga Scrub & Detox

Maar hoe werkt dat nou?

Deze peeling is zo bijzonder omdat het een schuim met actieve kool is. Dat betekent dat de scrub dus een schuimtextuur heeft en zwart van kleur is. De substantie is heel zacht en masseer je met ronddraaiende bewegingen op je gezicht. Je laat het vervolgens een minuut of 2/3 zitten zodat de ontgiftende bestanddelen kunnen inwerken. Vervolgens spoel je de scrub af en is je huid direct super zacht. Ik ben fan!
Is de filorga scrub detox fijn

Heb jij ervaring met producten van Filorga?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. 26 mei 2019 / 13:31

    Deze lijkt mij heel lekker! Ik ben dol op niacinamide zoals je vast al weet!