Garnier Loving Blends Honing Goud lijn

Garnier Loving Blends Honing Goud

Heb jij de reclames van de nieuwe Garnier Lovings Blends lijn al gespot? Garnier heeft een complete range van producten geïntroduceerd die gemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten en dé liefde voor je haren beloven te zijn. Ik heb de gehele Honing Goud lijn ontvangen en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind.

Garnier Loving Blends

Alle producten uit de Loving Blends zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en het assortiment bestaat uit meerdere producten voor ieder haartype. Zo is er een Vanille & Papaya shampoo voor normaal haar, een Honing Goud lijn voor beschadigd haar, Argan & Camelia olie voor droog en dof haar, Mytisch Olijf voor gevoelig tot zeer droog haar, Argan & Cranberry voor gekleurd haar, Kamille & Bloemenhoning voor blond haar en een zachte klei & Citroen shampoo voor haar dat snel vet wordt. Sommige lijnen bevatten alleen een shampoo, anderen ook een conditioner of andere verzorgende producten.

Garnier Loving Blends Honing Goud

De Honing Goud lijn bestaat uit vier producten die speciaal gemaakt zijn voor beschadigd, Een shampoo, conditioner, masker en serum die het haar voeden, versterken en beschermen.
Garnier Loving Blends Honing Goud

Garnier Loving Blends Honing Goud shampoo & conditioner

De basis van deze lijn zijn de shampoo & conditioner. Ze zien er leuk uit en passen in elk geval bij de naam die Garnier ze heeft meegegeven. Bijzonder vind ik ze niet, gewoon basic, prima. Zeker voor de prijs die je ervoor betaalt, beide producten kosten €3,49.
Garnier Loving Blends Honing Goud shampoo & conditioner.

De geur van alle producten vind ik heerlijk. Een zoete honing geur die absoluut niet overheerst. De substantie van de shampoo is dun en verdeelt heel makkelijk door je haar, fijn!
Garnier Loving Blends Honing Goud shampoo & conditioner

Maar dan de ingrediënten… De shampoo bevat geen parabenen maar wel SLES en SLS, siliconen en parfum.
Garnier Loving Blends Honing Goud

Garnier Loving Blends Honing Goud conditioner heeft dezelfde heerlijke geur en is vrij dun. Het brengt makkelijk aan en mijn haar wordt er super zacht van!
Garnier Loving Blends Honing Goud shampoo & conditioner
Maar hoe zit het met de ingrediënten van de conditioner? Die maken mij een stuk vrolijker dan de shampoo. De conditioner bevat een aantal siliconen en parfum maar ook zie ik honing en bijenbalsem terug in de ingrediëntenlijst.
Garnier Loving Blends Honing Goud

Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellend Masker

Natuurlijk mag een masker in de Garnier Loving Blends Honing Goud niet ontbreken, beschadigd haar kan wel wat extra verzorging gebruiken. Dat kan met dit masker zeker, want wat een lekkere grote pot! Ik hou ervan als ik makkelijk met mijn handen in een masker kan, zodat je hem royaal aan kunt brengen. Het masker kost €5,99.
Garnier Loving Blends Honing Goud masker

Zodra je de pot opent komt de heerlijke, zoete geur je weer tegemoet. Het masker is, net als de conditioner weer vrij dun van structuur maar brengt hierdoor wel heel makkelijk aan. Ik merk dat mijn haar inderdaad heel zacht aanvoelt als ik dit masker gebruik. Ik kan het makkelijk doorkammen en het voelt gelukkig helemaal niet zwaar aan.
Garnier Loving Blends Honing Goud masker

Bij een masker vind ik de ingrediënten misschien wel het belangrijkst, want je neemt niet voor niets een haarmasker. Je wilt dat het je droge lokken weer helemaal gezond maakt. De ingrediënten van het Garnier Loving Blends Honing Goud masker bestaat uit glycerine, siliconen en natuurlijk honing en bijenbalsem. Voor mij zijn dit prima ingrediënten.
Garnier Loving Blends Honing Goud masker

Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellend Serum

Het Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellend Serum vind ik het schattigste product uit deze lijn. Het serum zit in een heel fijne verpakking waar je makkelijk een paar pompjes uit haalt. De pompjes zijn klein waardoor je niet snel te veel gebruikt. Je betaalt er €7,99 voor.
Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellend Serum
En de ingrediënten van het serum? Één van de eerste dingen die me opvalt is de alcohol denat. Wat jammer! Gelukkig bevat het serum ook wel weer wat goede, verzorgende ingrediënten.
Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellend Serum
Het serum is vrij dun van structuur en voelt absoluut niet vet aan. Doordat ‘ie zo dun is moet je wel opletten dat je niet te veel van het product gebruikt, dan wordt je haar namelijk wel heel vet! Voor mijn lange haar zijn twee druppeltjes meer dan voldoende. Je kunt het zowel gebruiken op gewassen, handdoekdroog of droog haar. Ik vind het heerlijk om in de avond wat druppels in de punten van mijn haar aan te brengen. Zo kan het de hele nacht intrekken.
Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellend Serum

Beautyopinie

Mijn eindoordeel? Ik ben gematigd positief over de Garnier Loving Blends Honing Goud lijn. De producten vind ik stuk voor stuk allemaal top in gebruik. Vooral de conditioner en het masker vind ik heel prettig en zou ik zeker zelf ook kopen. De geur van deze lijn is heerlijk zoet en ik merk dat mijn haar een stuk zachter aanvoelt en meer gevoed lijkt. Toch krijg ik een beetje een dubbel gevoel bij de producten. Door de reclames die Garnier maakt lijkt het alsof het helemaal natuurlijke producten zijn, en dat is niet zo.
Garnier Loving Blends Honing Goud

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 Comments

 1. Manon
  20 oktober 2015 / 11:59

  Ik heb de shampoo en conditioner geprobeerd, maar die deden net niet genoeg voor mijn haar

 2. Sanae
  20 oktober 2015 / 12:08

  Ondanks de toevoegingen lijken deze producten me heel erg fijn. Vooral het masker!

 3. Rebecca
  20 oktober 2015 / 13:10

  Zodra ik hoorde over deze lijn was ik super enthousiast.. maar na gebruik was dat al snel weg. Ik krijg van deze lijn echt mega poedelhaar! Zo niet mooi haha

 4. Loene
  20 oktober 2015 / 13:42

  Hmm, ik denk dat ik deze lijn skip. Ik wil de SLS en SLES graag vermijden omdat dit zoals je al zegt: heel agressief zijn. Silicoontjes wil ik ook graag vermijden. Helaas, deze lijn is niks voor mij… wel leuk dat je hier een review over schrijft! 🙂

 5. 20 oktober 2015 / 20:02

  het haarmasker vind ik best wel fijn klinken.Ik kan mij wel voorstellen dat de ingredienten een iets zijn waar je bezwaren over kunt hebben om ze te gebruiken, zelf heb ik dat niet zo..de verpakkingen vind ik erg uitnodigend om ze aan te schaffen…zo cute

 6. Saraya
  20 oktober 2015 / 20:03

  Ik vind de shampoo’s erg fijn, bij ons in belgiè hebben ze gewoon een andere naam Garnier Ultra doux 🙂
  X

 7. 20 oktober 2015 / 21:19

  Dat masker klinkt fijn. Zo heerlijk als je je haar dan weer zo lekker kunt doorkammen en het zo zacht geworden is. 🙂

 8. 21 oktober 2015 / 07:10

  Ik ben erg benieuwd naar deze nieuwe lijn. Ik ben vooral erg nieuwsgierig naar de werking van het serum op mijn haar.

 9. Esmee
  21 oktober 2015 / 08:11

  Ik ben erg benieuwd naar de geur. Ook het masker lijkt me erg fijn en lekker!
  XOXO esmee

 10. 21 oktober 2015 / 10:09

  Lijkt me een fijne lijn! En wat heb je een leuke blog, ik ga je volgen.

  • 21 oktober 2015 / 11:19

   Dank je voor je lieve compliment 🙂 Ik heb jouw website gelijk ook even bekeken, ziet er ook heel gaaf uit!

 11. 21 oktober 2015 / 21:13

  Klinkt goed! Ik ben dol op honing, dus ik denk dat deze collectie echt op mijn lijf geschreven is 🙂 x

 12. Wilma
  5 januari 2016 / 09:30

  Ik ga deze lijn ook proberen! Maar op welk moment raad je aan om het haarmasker te gebruiken? Na de shampoo of conditioner?

  • Natascha
   Auteur
   8 januari 2016 / 10:13

   Ik gebruik het masker altijd als extra, bijvoorbeeld één keer in de week. Dan was ik eerst mijn haar en breng daarna het haarmasker aan, terwijl ik uit de douche ben. Dan doe ik een handdoek om mijn hoofd en laat het lekker even een flinke tijd intrekken. Die dag gebruik ik dan geen conditioner want dat vind ik dan dubbel op 🙂