Review | Garnier micellair water met reinigingsmelk

ervaringen Garnier micellair water met reinigingsmelk

Als ik één beautyproduct moet kiezen waar ik niet zonder kan dan is dat het micellair water van Garnier. Ik heb altijd een back-up in huis en gebruik ‘m elke dag. En ik weet velen van jullie met mij! Maar wist je ook dat er een variant is met reinigingsmelk?

Heb jij ‘m al gespot?

Toen ik vorige maand op mijn Instagram account kort de nieuwe Garnier micellair water met reinigingsmelk liet zien kreeg ik al snel reacties met de vraag of ik ‘m wilde reviewen. Natuurlijk wil ik dat! Het liet even op zich wachten omdat ik producten altijd graag uitgebreid test voor ik ze review maar vandaag is het zover. En ik heb direct de ingrediëntenlijst voor je uitgeplozen.

Garnier micellair water met reinigingsmelk ervaringen

Mijn ervaringen met de Garnier micellair water met reinigingsmelk

Micellair water is een product dat inmiddels zo ingeburgerd is dat vrijwel elk merk er wel één in haar assortiment heeft. Ik heb ook al veel micellair reinigers getest. En hoewel ik veel merken kan noemen met goede micellair waters, staat die van Garnier bij mij met stip op één!

Garnier micellair water met reinigingsmelk review

Het nieuwe micellair water met reinigingsmelk belooft dezelfde schoonmaak power maar met de zachtheid van reinigingsmelk. Er is dus wat melk toegevoegd voor extra hydratatie en comfort. Verder is de verpakking is hetzelfde; een lekkere grote fles van 400 ml. Hij is alleen ongeveer 20 cent duurder. Je betaalt er €6,99 voor.

review Garnier micellair water met reinigingsmelk

Wat me direct opviel is dat het micellair water met reinigingsmelk een stukje stroperiger van structuur is. Hij is dus zuiniger in gebruik, valt niet zo snel van een watje af en voelt zachter aan. Ik heb alleen wel iets meer product nodig om al mijn make-up te verwijderen.

is het Garnier micellair water met reinigingsmelk fijn

Als ik de ingrediëntenlijst met het gewone micellair water vergelijk is deze iets langer en bevat wat andere ingrediënten. Maar nog steeds geen opvallende irriterende bestanddelen of parfum.

ingredienten Garnier micellair water met reinigingsmelk

Is het micellair water van Garnier met melk fijner dan de gewone?

Mwah, ik vind het niet. Het gewone micellair water van Garnier blijft mijn holy beauty grail! Dat wil niet zeggen dat ik dit product niet fijn vind maar ik vind de dunne structuur van het gewone water prettiger in gebruik. Voor mijn gevoel verwijderd het mijn make-up nét even wat beter en bovendien heb ik na deze melk altijd nog het gevoel dat ik een ‘laagje’ moet verwijderen met gewoon water.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Comments

 1. 15 mei 2020 / 06:51

  Ik vond hem te plakkerig en wat jij zegt niet makkelijk aan te brengen omdat het product op het watje blijft liggen. Nee, ik ben terug bij de ‘klassieker’ 🙂

 2. 15 mei 2020 / 06:55

  Zelf ben ik ook enorme fan van Garnier micellair water, toen ben ik eens overgestapt op de andere varianten van Garnier en niks werkte zo fijn als de roze!

 3. 15 mei 2020 / 09:44

  Zelf heb ik de ”gele olie” versie en de paarse besteld en daar krijg ik mijn make-up binnen een aantal veegjes mee af. En je huid knapt er ook nog eens van op!

 4. 16 mei 2020 / 11:27

  Jammer dat je er toch niet heel enthousiast van bent. Ik werd wel blij toen ik de ingrediëntenlijst zag want die ziet er goed uit. Viel me op dat Garnier bij de variaties op het micellair water vaak parfum gebruikte en dat zit er in deze gelukkig niet in.

 5. 16 mei 2020 / 16:56

  Ik gebruik het micellair water van Garnier op oliebasis en daar wijk ik niet graag van af. Die is zo onwijs goed en maakt mijn huid écht schoon!

 6. 17 mei 2020 / 18:33

  Ik was hier ook benieuwd, maar nu ik je review lees weet ik dat ik nog niks heb gemist hihi. Natuurlijk kan het zo zijn dat het voor mij wel beter werkt, maar ik heb nog voldoende staan dus ik sla ‘m nog even over 🙂

 7. 19 mei 2020 / 10:23

  Wat leuk om jouw review te lezen, want ik kende dit product nog helemaal niet. Ik heb zelf vaak het gewone micellair water van Garnier met de roze dop, die vind ik echt super. Ik denk ook dat ik er bij blijf haha;-) Ik heb eens zo’n micellaire melk van Collistar gehad en daar had ik dus ook dat gevoel dat ik het nog af moest spoelen!