Review | GlamGlow superserum met exfoliërende AHA’s, BHA en PHA

Review |  GlamGlow superserum met exfoliërende AHA’s, BHA en PHA

Het superserum van GlamGlow is een veelbelovend serum dat allerlei exfoliërende AHA’s, BHA en PHA bevat. Als heuse skincare junkie stond ik dan ook te popelen om dit serum te gaan testen en je vandaag te vertellen wat ik er van vind.

GlamGlow uit Hollywood

Afgelopen twee jaar heb ik veel goede verhalen gehoord over skincare van het merk GlamGlow. GlamGlow is te koop bij Douglas en super populair. Ze zijn vooral bekend vanwege skincare in de vorm van maskers en treatments voor ieder huidtype. Zelf had ik nog nooit fullsize producten van dit merk getest dus ik vond het dan ook heel tof dat ik via Douglas kennis mocht maken met een heus superserum dat veelbelovend klinkt.
ervaringen met starskin

Review | GlamGlow superserum

Dit serum van GlamGlow belooft dat het doffe huidcellen verwijdert en fijne lijntjes vermindert, met als resultaat een gladde, stralende huid. Het bevat een mix van exfoliërende AHA’s, BHA en PHA, dat het merk zelf de Super Six Acid Blend noemt. Dit werkt in op de verschillende lagen van je huid en maakt zo dode huidcellen en stimuleert celvernieuwing.

Je koopt de producten van GlamGlow trouwens bij Douglas en dit flesje superserum van 30 ml kost €59,90.
review Superserum Starskin

Je kunt dit serum elke ochtend en avond aanbrengen, vóórdat je een dag- of nachtverzorging aanbrengt. Let er trouwens wel op dat je als je dit serum overdag gebruikt, een goede SPF een must is. Dat is het natuurlijk altijd maar als je producten met AHA, BHA of PHA gebruikt nog meer. De flacon is trouwens lekker hygienisch in gebruik en is erg zuinig, met dit flesje doe je super lang.
glamglow super serum ervaringen

Hoe zit het met de ingrediënten?

Als ik de ingrediëntenlijst van het serum bekijk zie ik water, butyleenglycol en propaandiol wat twee chemische bestanddelen zijn. Glycerine, meerdere siliconen, glycolzuur (een fruitzuur van suiker), amandelzuur, natriumhydroxide, salicylzuur, melkzuur, pyrodruivenzuur, wijnsteenzuur en hyaluronzuur. Ook zie ik oa. een zoetstof, eucalyptus, houtskoolpoeder, (haver) pit extract, algenextract, sheaboterextract lecithine, vitamine E, acetylglucosamine (een voorloper van hyaluronzuur), meerdere siliconen en parfum.
GLAMGLOW Superserum

Is dit serum fijn?

Ja, ik vind van wel! het serum bevat meerdere fruitzuren en ik merk dat de exfolierende werking een goede uitwerking heeft op mijn huid. Doordat het de dode huidcellen verwijdert straalt mijn huid meer en lijkt het ook minder droog aan te voelen. Het serum ruikt lekker neutraal, is dun van structuur en trekt mega snel in.
is het superserum van glamglow fijn

Heb jij ervaring met producten van GlamGlow?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Comments

  1. 16 mei 2019 / 16:02

    Ik vind de maskers van dit merk vooral erg duur en niet de prijs waard, dit vind ik dan wel weer een interessant product.