Review | Is Olaplex nu echt zo bijzonder?

Is Olaplex nu echt zo bijzonder

Is Olaplex nu echt zo bijzonder? Die vraag krijg ik regelmatig en dat is niet zo gek. Olaplex is een populaire salonbehandeling en heeft ook diverse producten voor thuis. Het afgelopen jaar heb ik regelmatig Olexplex nummer 3 gebruikt en vertel je of ik het m’n geld waard vind.

Werkt Olaplex nr 3 zonder 1 en 2?

Ik krijg al zolang ik BeautyOpinie.nl heb regelmatig vragen over Olaplex. Iedereen is vooral nieuwsgierig of Olaplex nummer 3 zonder 1 en 2 werkt. Nu heb ik (helaas!) geen ervaring met de salonbehandelingen maar hoor er veel goede verhalen over. Waar ik wel ervaring mee heb; Olaplex nummer 3 en nummer 0. Zonder nummer 1 en 2 dus.

Werkt Olaplex nr 3 zonder 1 en 2

Review | Olaplex nummer 3

Olaplex numer 3 is een haarherstellendebehandeling voor beschadigd haar die je gewoon thuis gebruikt. Het belooft de verbindingen in je haar te herstellen en daardoor moet het zorgen voor meer glans en zachtheid en minder pluis. Om je haar tussen salonbehandelingen mooi te houden.

Olaplex nummer 3 bevat geen siliconen, parabenen, sulfaten of ftalaten en is daardoor ook populair bij Curly Girls. Ook is het merk 100% vegan en dierproefvrij. Goedkoop is het alleen niet. Voor een flesje van 100ml betaal je ongeveer € 23,95 en met zo’n verpakking kan ik ongeveer 2 tot 3 keer mijn haar behandelen.

olaplex-3-review

Is Olaplex nummer 3 het geld waard?

Nee, voor mij niet. Ik vind het niet erg bijzonder. Het effect dat ik ermee krijg is prima maar niet persé beter dan met andere (goedkopere!) haarmaskers. Ik besteed mijn geld dus liever aan andere producten en vind de Olaplex thuisbehandeling zijn geld niet waard. In elk geval niet als je geen salonbehandeling hebt gehad. Daar heb ik namelijk geen ervaring mee en kan ik dus niet over oordelen.

Toch ken ik genoeg dames die wel zweren bij dit product. Dus ik vrees dat uitproberen de enige manier om erachter te komen of Olaplex voor jou het geld waard is.

Heb jij ervaring met Olaplex no. 3? En wat vind je ervan?

Lees hier mijn uitgebreide review van Olaplex nummer 0.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

  1. 2 december 2020 / 06:25

    Wat fijn zo’n eerlijke review! Neemt mijn twijfels weg of ik het nou een keer moet proberen

  2. 2 december 2020 / 17:06

    Wat jammer dat hij toch een beetje tegenvalt.

  3. 3 december 2020 / 10:10

    Ik heb ook een flesje van Olaplex staan, de bond smoother nummer 6. Ik vind het een fijn product maar ik ga nu toch op zoek naar een verzorgende spray voor in het haar. Ik denk toch dat ik dat praktischer vind dan zo’n crème-formule.