Favoriet! | La Roche Posay Lipikar Lait Urea 5+

La Roche Posay Lipikar Lait Urea 5+

Amper drie weken geleden deelde ik allerlei fijne skincare voor de wintermaanden met je. Vandaag wil ik er één extra in het zonnetje zetten, omdat ik deze mega fijn vind: de nieuwe Lipikar Lait Urea 5+ van La Roche Posay.

Review | La Roche Posay Lipikar Lait Urea 5+

De Lipikar lijn van La Roche Posay is al járen één van mijn favoriete smeersels in de wintermaanden. Al zolang ik BeautyOpinie heb, staat er elke winter wel één bodylotion van dit merk in mijn best beauty buys.

En ook dit jaar. Van La Roche Posay kreeg ik de nieuwe Lipikar Lait Urea 5+ toegestuurd, wat inmiddels één van de standaard flacons is die ik er elke dag weer bij pak. Wat mij betreft is dit zeker een musthave voor een droge en ruwe huid voor deze winter. Precies de reden dat ‘ie vandaag op de blog staat!

Sinds 1 oktober is deze grote fles Lipikar Lait Urea 5+ (400 ml) voor €22,95 verkrijgbaar in de winkels. Deze bodylotion is speciaal ontwikkeld voor een droge, ruwe huid, en hij is er geschikt voor iedereen die last heeft van Psoriasis, Senile Xerosis en Keratosis Pilaris. Als je daar last van hebt, heb je speciale verzorging nodig. Verzorging die je huid exfolieert én voedt tegelijkertijd.

In deze bodylotion zit onder andere Urea en Hepes voor een natuurlijke exfoliatie en hydratatie. Daarnaast zorgt Karitéboter samen met Glycerine ervoor dat de droogheid van je huid wordt vermindert. Én hij bevat Allantoïne, Mannose & thermaal water tegen de jeuk.

Maar ook als je geen specifieke probleem huid hebt (heb ik momenteel ook niet), is dit gewoon een hele fijne bodylotion om je huid in de wintermaanden lekker zacht en soepel te houden. Ik ben in elk geval fan!

Deze producten heb ik ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Comments

 1. 9 december 2019 / 14:15

  Lijkt me erg fijn om er nu bij te hebben, ik heb momenteel echt een hele droge huid. Ik maak zelfs hele potten body butter op (die zijn in de zomer veel te vettig voor mij) die in no time door mijn lichaam worden opgenomen.

  • Natascha
   Auteur
   11 december 2019 / 16:07

   Dan kan ik je deze zeker aanraden Deb. Mijn huid slurpt zelfs in de zomer bodybutters op haha maar nu helemaal!

 2. VWillemse
  9 december 2019 / 15:14

  Jaaaaaaaa deze is echt onwijs fijn.
  Nog net iets fijner dan de gewone Lipikar AP zelfs.
  Maar inderdaad heel deze lijn van La Roche Posay is top.