Review | L’oréal air volume mascara

Review L'oréal air volume mascara

De nieuwe L’oréal air volume mascara; dikke kans dat je ‘m de afgelopen week hebt gespot. Op de televisie, online of in de drogisterij: ik zag deze mascara letterlijk o-ver-al met 50% introductiekorting. Als heuse sucker voor marketing moest ik dat natuurlijk uitproberen. Ik vertel je er alles over in deze review.

L’oréal air volume mascara review

De L’oréal air volume mascara ligt sinds kort voor €17,99 in de winkels en belooft je wimpers naar een nieuwe hoogte te brengen. De hele dag heavy volume, light as air en extra geschikt voor contactlensdragers.

Als ik zulke claims hoor krijg ik toch altijd een beetje de kriebels maar tegelijkertijd maakte het me nieuwsgierig. Is dit dan die fantastische mascara zijn waar we allemaal naar op zoek zijn?

is de L'oréal air volume mascara fijn

Hij ziet er in elk geval chique uit in z’n rosé gouden huls.

L'oréal air volume mascara review

Het borsteltje is minder spannend dan ik had verwacht. Niets bijzonders, een gewone borstel met haartjes. Wat me wel opvalt is dat de mascara zelf wat aan de natte kant is. Er zit snel veel mascara aan de borstel. Persoonlijk vind ik dat fijn, ook omdat ik hierdoor snel effect zie op mijn wimpers.

is de L'oréal air volume mascara fijn

En dat effect? Oordeel zelf. Ik ben enthousiast. Hij geeft geen gigantisch wauw resultaat maar deze mascara geeft wel serieus meer volume en krul aan mijn wimpers. Bovendien blijft ‘ie goed zitten en zit de mascara aan het eind van de dag nog steeds waar ik hem aanbracht. Dit is absoluut één van mijn favoriete mascara’s van dit moment.

effect L'oréal air volume mascara

Ik heb dit product zelf gekocht. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

  1. 19 oktober 2020 / 07:30

    Haha, herkenbaar, die ‘kriebels’. Ik noem dat altijd ‘opgetrokken wenkbrauw momenten’. Vooral met mascara’s en skincare denk ik soms bij die beloftes die je dan op reclames ziet; seriously? En dat er dan ook mensen zijn die dat geloven, of zou niemand het echt écht geloven? Maar wat je zegt; het resultaat is mooi;-)

  2. 19 oktober 2020 / 12:22

    Wat ziet hij er al leuk uit! Wil hem zeker eens proberen om het resultaat bij mezelf te zien!

  3. 20 oktober 2020 / 17:46

    Ik ben hier ook heel benieuwd naar. Zelf ben ik fan van L’Oréal’s Lash paradise mascara. Alleen.. lijkt de formule sinds kort veranderd en loopt het soms door en daar had ik eerder (en ik heb er toch wel een paar versleten) nooit last van. Of mijn huid is extreem vet geworden, maar dat geloof ik niet. Dus ik ben heel benieuwd hoe deze het ervan af zal brengen.