Review | L’Oréal Paris Unlimited Black Mascara

Review L'Oréal Paris Unlimited Black Mascara

Als er één mascara is waar ik de afgelopen tijd veel positieve reviews over gelezen heb dan is het wel de L’Oréal Paris Unlimited Black Mascara. Maar of dit ook mijn holy grail is? Ik vertel het je in deze blogpost.

L’Oréal Paris Unlimited Black Mascara review

Zodra ik de L’Oréal Paris Unlimited Black Mascara spotte viel me direct op dat ‘ie anders is dan de meeste mascara’s die ik gebruik. De verpakking en het borsteltje zijn klein en kun je draaien. De mascara belooft je oneindige lengte die tot 24 uur blijft zitten en intens zwart van kleur te zijn. Hij kost €17,99 en is algemeen verkrijgbaar.

Waar L’oreal trouwens niets aan kan doen maar wat ik wel mega irritant vind is dat mijn verpakking compleet volgeplakt was met stickers. Ik heb flink gepoetst maar ik kreeg het er niet helemaal af. Niet mooi maar nu weet ik tenminste wel zeker dat niemand anders de mascara heeft getest in de winkel.Ervaringen met L'Oréal Paris Unlimited Black Mascara

Het borsteltje van de Unlimited Black Mascara van L’Oréal

Het meest bijzondere van deze mascara is dus het borsteltje en de verpakking. Deze is namelijk flexibel waardoor hij belooft je wimpers te liften en je kunt makkelijk de moeilijkste hoekjes en kleinste wimpers bereiken. Wat mij betreft is L’Oréal daar zeker in geslaagd.L'Oréal Paris Unlimited Black Mascara ervaringen

Je klikt hem zo om! Dat is even wennen maar daarna werkt het prima.L'Oréal Paris Unlimited Black Mascara review

Maar is de mascara ook fijn? Mwah, ik ben niet mega enthousiast. De Unlimited Black Mascara van L’Oréal geeft mijn wimpers opzich best veel volume. Maar het spinnenpootjes effect ligt op de loer, en (hoewel ik dat meestal niet zo erg vind) vind ik dat bij deze mascara vervelend. Ook blijft ‘ie niet de hele dag zitten, aan het eind van de dag zit de mascara onder mijn ogen. Bovendien raken mijn ogen door deze mascara snel geïrriteerd. Jammer want daardoor zou ik deze mascara niet opnieuw kopen.

Ken jij deze mascara al? Vond je ‘m fijn? Of wil je hem proberen?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. 5 maart 2019 / 08:04

  jammer dat deze mascara niet helemaal aan jouw verwachting voldoet

 2. 5 maart 2019 / 09:55

  Fijne review.
  Ik was hier al benieuwd naar, het komt zoveel voorbij maar vroeg me af welke reviews nou oprecht waren.
  Fijn te lezen wat de echte voor en nadelen zijn.

 3. 5 maart 2019 / 13:59

  Jammer dat ie niet aan de verwachting voldoet.Zonde ook want voor een drogisterij mascara vind ik ém nog best prijzig. Het borsteltje ziet er niet heel handig uit en na het lezen van jouw review sla ik deze mascara zeker over.

 4. Sonja van de Sande
  5 maart 2019 / 18:31

  Oeffffff…ik zag mijzelf al klooien met deze mascara en daarom nooit gekocht!

 5. ByChristiana
  6 maart 2019 / 07:07

  Ah jammer, dat het spinnenpootjes effect op de loer ligt. Ik hou daar persoonlijk ook niet van!