Review | L’Oréal Paris Wake Up & Glow Back to Bronzer

review loreal back to bronze bronzer

Een bronzer is deze periode van het jaar één van de onmisbare items in mijn make-up tasje. En aangezien mijn favoriet op was, besloot ik de Etos in te duiken op zoek naar een nieuwe. Maar een mooie bronzer, die geen oranje gloed achterlaat, bleek nog niet zo makkelijk te vinden. Ik nam de L’Oréal Wake Up & Glow Bronzer mee en die laat ik je vandaag zien.

Review | L’Oréal Paris Wake Up & Glow Back to Bronzer

Back to Bronze van L’Oréal Paris is een matte bronzingpoeder die je een natuurlijke finish belooft. Dat was één van de belangrijkste redenen dat ik ‘m kocht. Het is me namelijk al regelmatig gebeurd dat ik blij thuis kwam met een nieuwe bronzer die vervolgens bomvol shimmers zat. Dat kan best mooi zijn hoor maar op mijn gezicht vind ik een natuurlijke effect toch gewoon het mooist.

Ik betaalde €11,49 voor dit doosje met 9 ml inhoud. Dat doosje is trouwens simpel maar wel stevig. Hij beschadigt alleen wel super snel. Voor de gemiddelde consument zal dat niet zo’n probleem zijn, dat is vooral lastig als je er foto’s van wilt maken haha.
loreal back to bronze bronzer review

De L’Oréal Paris Wake Up & Glow Back to Bronzer is verkrijgbaar in donkere en lichte uitvoering, waarvan ik die laatste mee nam. Het bijzondere aan deze bronzer is dat ‘ie verrijkt is met een tropisch parfum en kokosolie-extracten waardoor ‘ie heerlijk ruikt en bovendien goed met je huid mengt.
L'Oréal Wake Up & Glow Bronzer swatches

De bronzer is inderdaad mooie matte, precies zoals L’Oréal belooft.
L'Oréal Wake Up & Glow Bronzer review
ervaringen L'Oréal Wake Up & Glow Bronzer

En zo ziet de L’Oréal Paris Wake Up & Glow Back to Bronzer er uit op mijn gezicht. Ik vind het ideaal dat je hem makkelijk kunt opbouwen door meerdere lagen aan te brengen. Hij is niet heftig, niet té oranje maar geeft een sunkissed look, met een natuurlijke glow. Ik ben er blij mee!
Swatches Loreal bronzer
Gebruik jij vaak een bronzer?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. ByChristiana
  23 maart 2019 / 07:15

  Ohh, wat een mooi resultaat zeg, prachtig! Wij hebben allebei zo’n beetje dezelfde teint, dus ik denk dat deze bronzer ook wel bij mij zou passen.

 2. 23 maart 2019 / 08:33

  Jaaaaa bronzer is mijn favo make up denk ik wel
  Meestal koop ik Geurlain of Clairins maar ik heb er inderdaad ook van L’oreal en die werken ook super fijn.
  Deze ken ik nog niet maar ben er nu wel heel benieuwd naar

 3. 24 maart 2019 / 10:59

  Gebruik altijd een bronzer, maar heb na al die tijd nog steeds niet de perfecte mix tussen warm en koel gevonden eigenlijk… ben nu wel nieuwsgierig naar deze!

  • Natascha
   Auteur
   24 maart 2019 / 12:43

   Ken je Taupe van NYX? Dat vond ik ook een hele mooie! Maar misschien te koel? Deze zit er meer middenin.

 4. 24 maart 2019 / 21:06

  Ik gebruik een bronzer van Essence, maar niet dagelijks. Ik vind het toch wel een beetje zo’n product waarvan ik nooit echt weet of ik het goed aanbreng, en of het de goede kleur is, etc.

 5. 24 maart 2019 / 21:28

  Fijn dat ie bevalt, dat is altijd maar afwachten als je thuis komt . Ik gebruik momenteel regelmatig een bronzing fluid van Dr. Hauschka die ik meng met mijn dagcreme.