Review | Magnetische nepwimpers van Essence

Review | Magnetische nepwimpers van Essence

Nepwimpers die je kunt aanbrengen door middel van een simpel magneetje? Geen gedoe met lijm en ook nog eens betaalbaar? Dat klinkt super tof dus dat moest ik eens uitproberen! Vandaag vertel ik je over mijn ervaringen met de magnetische nepwimpers van Essence.

Mijn ervaringen met de Lash on lash off volumizing magnetic accent lashes

Nepwimpers waar je geen lijm bij nodig hebt, dat leek me zó tof! Ik heb dit systeem eerder bij luxe merken uit het buitenland gezien maar vond het eerlijk gezegd nooit de moeite waard om er 70 euro voor te betalen. Toen ik de Lash on lash off volumizing magnetic accent lashes in de najaarscollectie van Essence spotte wist ik dan ook niet hoe snel ik dit moest uitproberen. Voor €5,99 is dit toch super leuk!? Ideaal voor iedereen die, net zoals ik, dat geklieder en gepruts met wimperlijn maar gedoe vind.
review Essence magneet wimpers

Hoe breng je de magnetische nepwimpers van Essence aan?

De Essence nepwimpers met magneten bestaan uit 2 delen die je met behulp van magneetjes aan elkaar klikt, om je eigen wimpers heen. Er zitten 4 wimpers in een pakje, 2 voor de bovenkant en 2 voor de onderkant. Essence heeft heel duidelijk aangegeven welk deel aan de bovenkant van je wimperrand moet, en welke aan de onderkant. Wil je de wimpers terug in het doosje doen? Dan klikken ze weer automatisch op hun plek omdat de verpakking ook een magneet bevat.
Lash on lash off volumizing magnetic accent lashes

De rest is eigenlijk heel simpel. Je scheidt je wimpers en brengt één strip aan op je bovenste wimpers. Ik pakte hem op met een pincet maar met je vingers werkt het ook prima hoor. Vervolgens breng je de andere strip aan de onderkant aan en voila, de magneten klikken DIRECT aan elkaar vast.
ervaringen Lash on lash off volumizing magnetic accent lashes

De nepwimpers die ik je vandaag laat zien beloven je volume, en dat doen ze zeker! Wil je nepwimpers die juist meer lengte geven? Dat kan want Essence verkoopt de magnetische nepwimpers in 2 uitvoeringen.
Essence nepwimpers met magneten
Het werkt allemaal super simpel maar toch heb ik flink lopen prutsen voor ik de wimpers fatsoenlijk aangebracht kreeg. De magneetjes klikken zo snel op elkaar dat het me bijna niet lukt om de wimpers op de juiste plek te krijgen. Het lijkt wel alsof de kracht van de magneet de wimpers net een paar millimeter van mijn wimperrand verschuift. Op de foto hieronder kun je goed zien wat ik bedoel.
Hoe Catrice nepwimpers met magneten aanbrengen

Zijn de Essence magnetische nepwimpers fijn?

Mwah, ik vond het een hele klus om de magnetische nepwimpers van Essence fatsoenlijk aan te brengen. Ook is de overgang van mijn eigen wimpers naar de nepwimpers best groot. Je ziet de nepwimpers van dichtbij heel goed zitten en dat vind ik jammer. Al met al ben ik dus niet heel enthousiast. Ik vind het idee tof maar in de praktijk werkt het voor mij niet zoals ik had gehoopt. Misschien komt er nog een keer een versie 2.0?
Hoe breng je de magnetische wimpers van Essence aan_

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. Fleur
  8 september 2018 / 05:29

  Essence of Catrice? Of hebben beide merken deze wimpers? Wil het stiekem wel proberen.

  • Natascha
   Auteur
   8 september 2018 / 07:02

   Jeetje wat was ik onduidelijk Fleur haha. Waar zat ik met m’n hoofd toen ik dit typte? Ik heb de tekst inmiddels aangepast, het is natuurlijk ook Essence

 2. ByChristiana
  8 september 2018 / 06:00

  Ik heb ze zelf niet, maar ik kan me helemaal voorstellen wat je zegt; het idee is geweldig, maar het aanbrengen lijkt mij evengoed lastig!

 3. debbeautygoddessnl
  8 september 2018 / 19:12

  Ik vond het een geweldig concept, maar de uitvoering is zo te lezen niet echt top. Jammer want ze leken me ideaal voor tijdens de feestdagen! Op de laatste foto ziet het er trouwens wel goed uit en zie je eigenlijk niet dat je kuntswimpers draagt.

 4. debbeautygoddessnl
  8 september 2018 / 19:14

  Ik vind het een geweldig concept, helaas laat de uitvoering dus wel wat te wensen over.
  Ze leken me ideaal voor tijdens de feestdagen. Op de laatste foto ziet het er trouwens
  wel heel goed uit en zie je eigenlijk niet dat je kunstwimpers draagt.

 5. 9 september 2018 / 16:20

  Het idee is leuk, maar daar blijft het ook bij 🙂