Skincare routine update | Mijn huid is gek op Medik8

review dagcreme medik8

Afgelopen periode heb ik extra aandacht aan mijn skincare routine besteed en een paar héérlijke producten van Medik8 toegevoegd waar mijn huid enorm van opgeknapt is. Ik vertel je er graag over.

Een update van mijn skincare routine met Medik8

Eens in de zoveel tijd gooi ik mijn skincare routine om, eigenlijk vooral om nieuwe producten voor BeautyOpinie te kunnen testen. Ik ben daar best een pietje precies in, ik smeer niet zomaar alles op mijn gezicht en wil crèmes minimaal een maand of 2 tot 3 uitproberen voor ik er iets zinnigs over kan zeggen.

De reden dat ik recent mijn skincare routine weer een update heb gegeven is omdat mijn huid meer nodig heeft nu ik zwanger ben. Dan heb ik het over een goede UV-beschermer maar ook enorm veel hydratatie. Mijn huid was super droog en sinds ik Medik8 gebruik zó onwijs verbeterd, zelfs mijn schoonheidsspecialiste viel het op. Precies de reden dat ik deze blogpost voor je schrijf over deze producten die ik ontving van Skins Unlimited.
ervaringen met huidverzorging van medik8

Daily Radiance Vitamin C dagcrème van Medik8

Het is een hele mond vol, maar de Daily Radiance Vitamin C C-Tetra Antioxidant cream is een hydraterende vitamine C crème die je huid elke ochtend een oppepper geeft. De crème is licht van structuur, wordt mooi door mijn huid opgenomen en trekt snel in. Deze pot van 50 ml kost €73,95. Dat is niet goedkoop, maar Medik8 valt dan ook in het hogere segment.
skincare routine met Medik8

Als ik de ingrediëntenlijst bekijk zie ik veel mooie ingrediënten en de hoofdbestanddelen bestaan uit fijne werkstoffen. Zo zie ik op de 2de plek Tetrahexyldecyl Ascorbate, een lipide-oplosbare vorm van vitamine C, dat je huid verheldert, zonschade hersteld en je beschermt tegen schadelijke stoffen in de lucht. Daarna volgt diethylamino, een mooie veilige zonnefilter. Ook hyaluronzuur staat in de bovenste helft van de ingrediëntenlijst, net zoals ik Vitamine E, het vette Cetearyl alcohol en verzorgende oliën terugzie.
review Daily Radiance Vitamin C dagcrème medik8
ervaringen Daily Radiance Vitamin C dagcrème medik8

Hydr8 B5 Intense Hyaluronic Acid NMF Replenish & Boost serum

Om mijn huid een boost geven gebruik ik onder de dagcrème het Hydr8 B5 Intense Hyaluronic Acid NMF Replenish & Boost serum. Dit serum herstelt de vochthuishouding van je huid en kun je zowel gebruiken bij een droge als vette huid. Dat komt namelijk doordat ‘ie super licht is en vol zit met ingrediënten die vocht in je huid vasthouden. Voor deze (fijne, zuinige én hygiënische!) verpakking betaal je € 73,95.
review Hydr8 B5 Intense Hyaluronic Acid NMF Replenish & Boost serum medik8

De hoofdingrediënten van dit serum bestaan uit (hoe kan het ook anders) veel vochtinbrengers. Zo bevat ‘ie onder andere hyaluronzuur en spot ik Vitamine B5 en Saskatoonbes, dat het enzym blokkeert dat hyaluronzuur afbreekt. Ook zit er soja-extract in, een krachtige antioxidant die de natuurlijke productie van hyaluronzuur door de huid stimuleert.
ervaringen Hydr8 B5 Intense Hyaluronic Acid NMF Replenish & Boost serum
ervaringen Hydr8 B5 Intense Hyaluronic Acid NMF Replenish & Boost serum medik8

Soms moet je je skincare routine even wat extra aandacht geven

De producten van Medik8 ken ik al jaren maar dit was de eerste keer dat ik zelf producten van het merk aan mijn skincare routine heb toegevoegd. Ze zijn niet goedkoop maar wat mij betreft écht hun geld waard. Mijn huid is enorm opgeknapt en de producten doen wat ze beloven.

Zelfs de schoonheidsspecialiste viel het op, mijn huid scoorde enorm hoog op hydratatie. Het doet wat het moet doen en dat is waar goede skincare voor mij om draair. Ik ben fan en zou deze producten zeker zelf ook kopen.

Heb jij ervaring met skincare van Medik8?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Comments

  1. ByChristiana
    3 oktober 2019 / 08:17

    Ik heb ook wel eens crèmes van het merk gehad, ik was daar inderdaad ook erg tevreden over. Jij en ik hebben volgens mij een beetje dezelfde huid (alhoewel ik dan niet zwanger ben;-)) dus ik denk dat ze voor mij ook wel veel goeds zullen doen. Ik ben nu bezig met een hyaluronzuur crème van Dermasence en die vind ik ook verrassend fijn.

  2. 8 oktober 2019 / 04:56

    Wat goed dat het effect zelfs bij de schoonheidsspecialist te zien was! Je kan het product wel zelf lekker vinden, maar als het effect dan ook echt aangetoond wordt, is dat super!