Review | Meeki highlighter palette van Action

Review Meeki highlighter palette van Action

Vandaag laat ik je het Meeki highlighter palette zien dat ik voor nog geen twee euro scoorde bij Action. Wat mij betreft een echte budgettip want ik gebruik ‘m elke dag en ben er helemaal blij mee. Meer erover lees je in deze review.

Meer betaalbare beautyproducten?

Ooit begon ik deze blog omdat ik fijne smeersels en make-up die ik ontdekte wilde delen met de rest van de wereld. Het liefst met mooie ingrediënten en idem prijs. En natuurlijk voorkomen dat jij de miskopen die ik bega kunt voorkomen. De komende periode wil ik daar weer wat meer mee gaan doen. Dat betekent dus dat ik wat meer producten die ik niet fijn vindt ga laten zien en bovendien de winkels afstruin op zoek naar budgetpareltjes.

Vandaag begin ik daar mee. Ik scoorde namelijk het Meeki Sleek & Define highlighter palette bij de Action waar ik erg blij mee ben. En hij kostte maar €1,88. Als dat geen goede deal is?

Ervaringen met Meeki highlighters

Action heeft haar schappen momenteel bomvol nieuwe make-up producten die echt het bekijken waard zijn. Dit Meeki Shine & Define palette is niet nieuw maar viel me op vanwege de kleuren combinatie waar ik gek op ben.

Ervaringen Meeki highlighter palette van Action

Een highlighter met gouden ondertoon en twee roze tinten. Één daarvan heeft een blauwe ondertoon en één wat meer wit. Beiden zijn koel van kleur en bevatten geen grove glitters.

goedkope makeup van action

Op deze foto kun je het verschil tussen de beide roze kleuren beter zien. Ze lijken op elkaar maar zijn toch ook echt verschillend, mooi! De geur van dit product vind ik minder fantastisch. Niet vies of aanwezig maar het doet me wel een beetje denken aan goedkope kindermake-up.

highlighter van de Action

Swatches Meeki Sleek & Define highlighter palette

En dan de swatches van het Meeki Sleek & Define highlighter palette. Direct valt me op dat alle drie de kleuren onwijs goed gepigmenteerd zijn. Ik ben echt onder de indruk, helemaal omdat het complete palette nog geen twee euro kost en ik stiekem verwachtte dat vooral de roze highlighters weinig pigment zouden bevatten.

Dat de highlighters onwijs veel pigment bevatten zie je direct als ik ze op mijn gezicht aanbreng. Wauw! Gelukkig kun je ze goed opbouwen. Van een natuurlijke glans tot ultieme sparkle.

Hieronder heb ik de middelste roze kleur op mijn gezicht aangebracht. Dit is absoluut mijn favoriet, al draag ik beide andere kleuren ook heel regelmatig.

Wat een fijn palette, en dat voor nog geen twee euro!

Meeki highlighter palette van Action review

Vinden jullie het leuk om vaker budget producten te zien op BeautyOpinie.nl? En heb je daarbij nog specifieke producten of merken in gedachten? Laat het me vooral weten, dan ga ik voor je op zoek!

Ik heb dit product zelf gekocht. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties

 1. 15 september 2020 / 09:38

  De kleuren zijn niet helemaal mijn ding helaas, maar je hebt er een mooi artikel van gemaakt.

 2. 15 september 2020 / 15:06

  Ik vind hem zelf een beetje tegenvallen, ze zijn zo poederig. 🙁

  • Natascha
   Auteur
   15 september 2020 / 18:21

   Heb jij hem ook onlangs gekocht? Ik vond hem juist alles behalve poederig! Misschien hebben ze hem vernieuwd?

 3. 15 september 2020 / 17:57

  Wat een leuk palette, echt een budget pareltje! Ik zou er eerlijk gezegd zo voorbij lopen, maar ga de volgende keer door jouw review toch even kijken bij de make-up van Action.

 4. VWillemse
  16 september 2020 / 01:02

  Fijn om weer eens een budget review te lezen.
  En nog meteen een goede ook.
  Zelf ben ik altijd wel geintreseerd in blushes en bronzers.
  Maar deze highligters maken mij ook zeker nieuwsgierig.

 5. 16 september 2020 / 13:14

  Hmm, ik weet niet helemaal wat ik er van vind. Leuk palletje voor een fijne prijs, maar ik denk dat ik er toch sneller een ander palette bij zou pakken! 🙂 Fijne review!

 6. 30 september 2020 / 08:59

  Action brengt steeds mooiere make-up uit! De kleur staat je heel goed en je mag zeker vaker budget producten laten zien!