Review | De hype rondom de Moroccanoil haarverzorging

Review | De hype rondom de Moroccanoil haarverzorging

Moroccanoil is een merk dat volgens mij iedereen wel kent en al járen immens populair is. Toch heb ik nog nooit een review geschreven over het merk en dat vond ik wel eens tijd worden. Zijn deze luxe haarverzorgingsproducten de hype waard?

Review Moroccanoil hydrating haarverzorging

Moroccanoil is hét kappersmerk als het gaat om de combi arganolie en haarverzorging. Maar wist je dat ze ook huidverzorging verkopen? Daarnaast hebben ze een enorm assortiment met verschillende producten voor elk haartype. Omdat mijn lokken wel wat hydratatie konden gebruiken ging ik voor de Moroccanoil Hydrating lijn en gebruikte een maand lang alleen deze producten. Je koopt dit Moroccanoil trouwens bij exclusieve kapsalons of online. Ik bestelde mijn set bij Haarshop.nl, een website waar ik erg goede ervaringen mee heb!

review Morrocanoil hydratatie

Mijn ervaringen met de Moroccanoil hydrating shampoo en conditioner

Afgelopen maand waste ik mijn haren alleen nog maar met de hydrating shampoo van Moroccanoil dat optimale hydratatie en kleurbehoud belooft. Toen ik de shampoo voor de allereerste keer gebruikte was ik niet direct enthousiast, omdat mijn haar wat droog aanvoelde.

Na even doorzetten moet ik na een maand zeggen dat mijn haar echt daadwerkelijk zachter en glanzender is geworden. Bovendien heb je maar weinig van het product nodig, bevat ‘ie geen sulfaten en heeft de shampoo een heerlijke luxe geur. Deze verpakking van 250ml inhoud kost €25,80.
review Moroccanoil hydrating shampo

Dat mijn haren een stuk zachter voelen komt volgens mij ook grotendeels door de conditioner. Deze conditioner bevat siliconen, maar geen sulfaten of parabenen. Ik weet dat veel vrouwen siliconen willen vermijden maar voor mij geldt juist het tegenovergestelde. Ik heb het nodig om mijn haar te polijsten en bovendien maakt deze conditioner je haar absoluut niet zwaar. Voor 250ml van het product betaal je ook €25,80.
review Moroccanoil hydrating conditioner

Mijn ervaringen met Moroccanoil treatment light

Misschien wel het aller bekendste product van Moroccanoil is de treatment. Deze is verkrijgbaar in 2 versies; een gewone uitvoering en een light variant. Ik bestelde de light treatment omdat deze speciaal ontwikkeld is voor geblondeerd haar en een minder geconcentreerde formule bevat. De ingrediëntenlijst van dit treatment is kort maar bestaat voor een groot deel uit siliconen en arganolie en lijnzaadolie.
review Moroccanoil treatment light

Je merkt direct dat je maar héél weinig van deze olie nodig hebt, om te voorkomen dat je haar een vette bende wordt. Met slechts een klein druppeltje is het effect perfect. Mijn haar glanst instant en pluist minder. Met dit kleine flesje doe je dus super lang. Al met al snap ik die hype rondom Moroccanoil wel!
ervaringen met de Moroccanoil treatment light

Heb jij ervaringen met de haarverzorging van Moroccanoil?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

  1. 27 juli 2019 / 06:34

    Ik heb zelf nog nooit iets van deze lijn geprobeerd maar het klinkt altijd zo enorm goed!

  2. 27 juli 2019 / 19:43

    De shampoo en conditioner zou ik ook wel eens willen proberen. Tot nu toe heb ik alleen ervaring met het treatment en die ruikt inderdaad goddelijk.