Review | Nieuwe duurzame Pink Gellac startersset

ervaringen met Pink Gellac nieuwe set

Mijn review van de Pink Gellac startersset is één van mijn best gelezen blogposts ever. Toen ik hoorde dat dit populaire merk nieuwe, duurzame sets op de markt heeft gebracht wilde ik je daar dan ook graag over vertellen. Tijd voor een nieuwe review!

Ervaringen met de sustainabe LED gellak manicure set van Pink gellac

Het is alweer vier jaar geleden dat ik schreef over mijn ervaringen met de Pink Gellac LED starterset en ik vind het veel zeggen dat Pink Gellac nog steeds zo populair is. Persoonlijk vind ik het ook nog steeds één van de fijnste merken gelnagellak.

Naast dat Pink regelmatig nieuwe kleurcollecties op de markt brengt is er vorige week een limited edtion sustainabe LED gellak manicure set gelanceerd. Deze kost €69.

Review Pink Gellac Startersset

Wat is er anders aan de nieuwe Pink Gellac startset?

Pink Gellac heeft deze set op de markt gebracht om een verhaal te vertellen. Namelijk dat de producten van het merk niet getest zijn op dieren en cruelty free zijn. Wat er nu écht anders is? De verpakking van deze set is gemaakt van 100% recyclebaar papier.

Ervaringen Nieuwe Sustainabe LED Gellak Manicure sets van Pink gellac


In totaal zijn er drie unieke edities te koop: Color Splash, Dashing Glaze en Neutral Sense. Iedere set bevat een andere gelnagellak kleur, in deze review zie je Dashing Glaze met de kleur #109 Lipstick Red.

Nieuwe Sustainabe LED Gellak Manicure sets van Pink gellac

Naast de kleur gellak die je in de verschillende sets vindt, zit er natuurlijk ook een flesje onmisbare primer, base extend en ultra shine in de set. En niet te vergeten dé Pink Gellac LED lamp, cleansing doekjes, een nagelvijl en bokkepootje. All you need!

kleuren Nieuwe Sustainabe LED Gellak Manicure sets van Pink gellac

Wat ik alleen wel jammer vind is dat die laatste verpakt zijn in plastic. Want hé, da’s niet echt duurzaam he? Helaas schijnt het vooralsnog niet anders te kunnen omdat de cleaner pockets doordrenkt zijn met vloeistof. Ik hoop dat dat snel veranderd en dat ze deze verpakking én het plastic op de flesjes doorontwikkelen, de eerste stap is in elk geval gezet.

Hoe breng je Pink Gellac aan?

Dat is een vraag die ik regelmatig krijg naar aanleiding van de meerdere reviews die ik heb geschreven. En eigenlijk is het antwoord daarop heel simpel. Op de website van het merk vind je enorm veel filmpjes die je stap voor stap uitleggen hoe het werkt. Dikke kans dat je die helemaal niet nodig hebt hoor, want zo moeilijk is het niet. Zeker omdat in de nieuwe Sustainabe LED Gellak Manicure sets van Pink gellac een boekje zit met allerlei tips & tricks.

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

  1. 17 februari 2020 / 12:36

    Dit is inderdaad een hele fijne set en de sustainable kits zijn een goed initiatief van Pink! Vind ik ook helemaal van deze tijd.

  2. 17 februari 2020 / 14:10

    Ziet er heel goed uit! Ik heb nog nooit gellac gebruikt.

  3. 18 februari 2020 / 16:12

    Wat een heerlijke set hé! Ik ben ook fan 🙂