Tip! | Nieuwe producten van Nivea voor volume in je haar

Nieuwe Nivea haarvstyling voor meer volume

Heb jij de nieuwste Nivea hairstyling al gespot? Een compleet assortiment met producten om je haar te preppen, te stylen en te finishen. Op de manier die jij wilt! Ik testte de volume lijn en ben erg enthousiast. Tijd dus voor een uitgebreide review.

Review | Nieuwe Nivea hairstyling voor meer volume

Misschien heb je de nieuwe Nivea hairstyling al wel gezien op blogs, in magazines of op tv onder #happymetjehaar. Dit zijn vier nieuwe productlijnen die een compleet stappenplan bevatten om je haar te stylen op de manier die jij wilt. Wil je stijl haar? Hulp nodig bij je krullenbos? Wil je meer textuur in je korte kapsel? Of juist meer volume? Op basis daarvan kun je de juiste producten kiezen.

Ik gebruik de complete volumelijn en dat werkt super goed! In deze blogpost laat ik je alle producten zien en vertel je stap voor stap hoe je ze gebruikt.

ervaringen nivea producten voor volume

Fase 1: Prep je haar

Om volume in je haar te krijgen (en te houden!) is een goede basis belangrijk, dat weet ook Nivea. Daarom heeft het merk de volume styling primer op de markt gebracht. Dit is een lichte olie die je haar beschermt tegen de hitte van je föhn. Je brengt ‘m aan vanaf je haarwortels tot aan de puntjes en that’s it. Direct verschil merk ik niet, maar na het fohnen lijkt mijn haar wel wat stugger én een hittebeschermer is altijd goed!
review Volume Styling Primer
Ervaringen Nivea Volume Styling Primer

Fase 2: Form

Na het föhnen ga je verder met de echte styling van je haar. Daarvoor is er de volume plumping mousse en voor wie nog meer wil de root-lifting Spray. Persoonlijk gebruik ik de mousse het liefst in mijn natte haar waarna ik alleen met de mousse al enorm veel meer volume in mijn haar zie! Door de root-lifting spray óók nog eens te gebruiken bij de aanzet van je haar, krijgt je haar nog meer structuur en dus volume.
Review Nivea Volume Plumping Mousse

Fase 3: Tijd voor de finishing touch

Na stap 1 en 2 is mijn haar een stuk stugger en zie ik veel meer volume. Het enige nadeel? Dat volume zakt weer in! Daarom heeft Nivea de volume forming spray, die ervoor zorgt dat je de hele dag je volumineuze look behoudt. Het fijne aan deze spray is dat ‘ie geen alcohol bevat en niet hard of plakkerig wordt. Daardoor kun je je haar makkelijk restylen en blijft het zacht. Dit is absoluut mijn favoriete product uit dit stappenplan. Ook een aanrader om ‘alleen’ te gebruiken.
Nivea Volume Forming Spray

Wil je vervolgens je lokken fixeren? Dan is er een bijpassende haarspray.
review Nivea Volume Hair Spray

#Happymetjehaar

Deze producten doen wat ze beloven, zijn betaalbaar en makkelijk verkrijgbaar. Ik ben fan en zou ze zeker zelf weer kopen. Wat mij betreft is de hashtag #happymetjehaar prima gekozen want mijn haar krijgt dankzij deze producten lekker veel volume, ik ben happy met mijn haar!

Heb jij de nieuwe Nivea hairstyling al gespot?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 26 september 2019 / 08:20

  Forming spray is inderdaad super fijn omdat het niet te snel droogt en geen alcohol bevat. Ik heb van mezelf krullen dus dan is dat ideaal. De rest heb ik niet geprobeerd, het is wel kneiter veel om en primer en foam en forming spray en de boel dan nog te gaan fixeren. Maar er zitten los van elkaar zeker prettige producten tussen.

 2. 26 september 2019 / 20:04

  Zelf gebruik ik eigenlijk heel weinig styling producten voor mijn haar. En wanneer ik ze gebruik zijn die wat meer op krullen gericht. Maar een fijne mousse wil ik nog wel eens gebruiken voor wat meer volume en daardoor blijven krullen net wat langer in model zitten

 3. Craciun
  29 januari 2020 / 08:19

  Dag ik heb gekozen prima