Nivea all year summer glow

review Nivea Q10 Firming + Bronze Body Lotion

Ga je liever niet te veel in de zon maar wil je wel bruine benen? En heb je niet zoveel met zelfbruiners? Speciaal daarvoor is de Q10 Firming + Bronze Body Lotion ontwikkeld en ik heb ‘m uitgebreid voor je getest.

Review | Nivea Q10 Firming + Bronze Body Lotion

De Q10 Firming + Bronze Body Lotion van Nivea is nieuw op de markt en belooft je niet alleen een subtiele bruine gloed, hij belooft ook je huid in 10 dagen tijd te verstevigen. Deze grote flacon bevat 400 ml en kost gemiddeld rond de 11 euro. De verpakking is niet heel spannend maar wel fijn in gebruik. Typisch Nivea.

review Nivea Q10 Firming + Bronze Body Lotion

Wat me direct opvalt is de heerlijke geur van deze bodylotion. Geen typische zelfbruiner lucht maar een lekkere friszoete walm komt je tegemoet. De crème smeert goed uit en trekt snel in. Vergeet alleen niet je handen te wassen nadat je je lijf hebt ingesmeerd. Anders krijg je vlekken op je handen door het zelf bruinende effect.

Nivea Q10 Firming + Bronze Body Lotion review

Mijn benen gaven zo ongeveer licht toen ik begon met het testen van de Nivea Q10 Firming + Bronze Body Lotion en na een dag zag ik al licht verschil. Een subtiel tintje! Een paar dagen extra smeren gaf mijn benen nog een klein beetje meer kleur. Zie het als één of twee daagjes zon, geen complete all inclusive vakantie. Voordeel daarvan is dat je weinig kans hebt op oranje vlekken of strepen en dat vind ik een dikke plus.

Nogal oncharmante foto, maar deze gaf het beste beeld van het effect 😉

Nivea zelfbruiner review

Is de Nivea bronze bodylotion met Q10 fijn?

Ja! Hij ruikt namelijk heerlijk, smeert fijn uit en maakt mijn huid zacht en stevig. Bovendien krijg ik er een subtiel tintje van zonder dat je kans loopt op oranje vlekken. Het effect is niet heel groot maar wel fijn voor die eerste blote benen dagen. Ik blijf dan ook zeker doorsmeren.

Wil je een écht zichtbare bruine teint? Dan is de Nivea bronze bodylotion denk ik niet jouw ding. Als dat is wat je wilt kun je beter een echte zelfbruiner kopen.

Dit product heb ik ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Comments

  1. 1 mei 2020 / 14:43

    Heb meerdere reviews gezien hiervan en ben eigenlijk wel benieuwd geworden 🙂 Subtiel is voor mij wel voldoende.