Review | Is de Olaz Regenerist Whip dagcrème echt zo bijzonder?

review Olaz Regenerist Whip Hydraterende dagcrème

Als één crème de afgelopen weken een enorme hype was, dan is het wel de Olaz Regenerist Whip hydraterende dagcrème. Maar is deze veelbesproken ‘slagroom’ formule nu echt zo bijzonder? En hoe zit het met de ingrediënten? Daar vertel ik je meer over in deze review.

Mijn ervaringen met de Olaz Regenerist Whip hydraterende dagcrème

Heb jij de nieuwste innovatie van Olaz al gezien? Ik zag ‘m bij veel collega bloggers voorbij komen en was dan ook super blij toen ‘ie in mijn Bluxbox van maart zat zodat ik hem zelf kon uitproberen. Ik was namelijk erg benieuwd of deze crème net zo fijn is als ‘ie eruit ziet. Voor dit potje met 50 ml inhoud betaal je €39,95 en er is ook een uitvoering met SPF 30, die hetzelfde kost.
ervaringen Olaz Regenerist Whip Hydraterende dagcrème

Het bijzondere van deze dagcrème zit ‘m in de structuur. Die zit tussen een gel en een crème in, voelt mega licht aan en laat een fris gevoel achter. Persoonlijk vind ik dit heerlijk voor de zomermaanden, helemaal omdat de Olaz Regenerist Whip Hydraterende dagcrème ook nog een subtiele frisse geur heeft. Wat ik wel jammer vind is dat de crème in een potje zit, ik had liever gezien dat Olaz voor een tube had gekozen.
Olaz Regenerist Whip Hydraterende dagcrème ervaringen
ingredienten Olaz Regenerist Whip Hydraterende dagcrème

Als ik kijk naar de ingrediëntenlijst zie ik water, siliconen, glycerine en op de vierde plek in de ingrediëntenlijst staat niaciamide, yes! Verderop in de lijst staan nog meer siliconen, verzachtende ingrediënten, johannesbroodmeel dat gebruikt wordt als verdikker en veel anti-oxidanten bevat, meerdere soorten vette alcohol maar ook een uitdrogende en een kleine hoeveelheid parfum.
ingredienten Olaz Regenerist Whip hydraterende dagcrème nederlands

Is de Olaz Regenerist Whip hydraterende dagcrème nu echt zo bijzonder?

Mwah, bijzonder vind ik de Olaz Regenerist Whip dagcrème niet maar het is wel een prima dagcrème. Hij maakt mijn huid zacht, smeert fijn uit en trekt snel in maar ook niet veel meer dan dat. De prijs van €39.95 vind ik wel aan de hoge kant, ik weet niet of ik hem daar bijzonder genoeg voor vind. Toch is de structuur wel lekker licht en kan ik me voorstellen dat veel vrouwen dit een fijne dagcrème vinden voor de zomermaanden.

Ken jij deze crème al?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. pluseenbeetjenl
  22 mei 2019 / 07:04

  Ah had gehoopt dat dit echt een geweldige crème zou zijn. Twijfelde er over maar nu ik jouw blog heb gelezen laat ik hem voorbij gaan.

 2. 22 mei 2019 / 08:13

  Wat jammer dat je niet zo enthousiast bent! Ik vind Olaz doorgaans juist wel erg fijn.

 3. 22 mei 2019 / 08:52

  Ik heb deze creme
  Ze smeert idd heerlijk weg, laat een lekker mat velletje achter en ik vind de textuur ook heel luxe aanvoelen
  Maar precies wat je zegt, veel geld voor een potje (jammer inderdaad) met een hele hoop siliconen.
  Al met al is het zeker geen verkeerde creme, maar prijs/kwaliteit verhouding vind ik niet geweldig

 4. 22 mei 2019 / 17:11

  Om de een of andere reden trekt Olaz me niet zo. Ik vind het ook best een flinke prijs voor een drogist merk en houd het voorlopig bij de cremes van Paula’s Choice.