Origins | Hydraterend masker met abrikoos en Zwitsers gletsjerwater

review Origins Drink Up 10 Minute HydratingMasker

Zoek je nog een fijn hydraterend masker voor een beetje ‘me’ time dit weekend? Ik gebruik al een tijdje het hydraterende masker van Origins met abrikoos en Zwitsers gletsjerwater. En hij is net zo fijn als ‘ie klinkt!

Ik ben dol op dit masker

Als heuse skincare junkie ben ik gek op de huidverzorging van Origins. Vorige jaar (her)ontdekte ik de Origins GinZing lijn en nog steeds vind ik dat één van de fijnste smeersels die ik ken. De producten bevatten mooie ingrediënten, doen wat ze beloven en ik ben er gewoon razend enthousiast over.

Ik heb eigenlijk altijd wel een product van dit merk in huis, en momenteel ben ik erg fan van het Drink Up 10 Minute hydrating masker. Ik vind ‘m zo fijn dat ik je er graag meer over wilde vertellen.
Ingredienten Origins Drink Up 10 Minute HydratingMasker

Review | Origins Drink Up 10 Minute Hydrating masker

Heb je net zoals ik soms last van een droge huid? Dan vind ik dit een dikke aanrader. Het masker geeft je huid in 10 minuten een enorme boost, verhoogt het vochtgehalte en houdt de huid 24 uur lang gehydrateerd, comfortabel en geconditioneerd. Deze tube bevat 75 ml en kost €23,47. Hij is dus niet goedkoop maar gelukkig is ‘ie zuinig in gebruik en doe je dus lang met een tube.
review hydraterend masker van Origins

Het bijzondere aan dit Origins Drink Up 10 Minute Hydrating masker is dat het Zwitsers gletsjerwater bevat. Klinkt fancy he? Of het nu écht zo bijzonder is weet ik niet maar dit water staat er wel om bekend dat het zuiver en mineraalrijk is.

Daarnaast bevat het abrikozenpitolie (wat rijk is aan vetzuren en vitamine A en E) en o.a. glycerine, niacinamide, vettige alcohol, sinaasappelolie, citroenschil olie, castorolie, rozen extract, extract van het blad van de Ribes nigrum, uitdrogende alcohol, rijstolie, algen extract en cafeïne.
koos en zwitsers gletsjerwater

Het masker is heerlijk zacht en fris. Het heeft een milde abrokozengeur en voelt heel comfortabel aan. Als ik na een kleine tien minuten het masker voorzichtig van mijn gezicht afveeg merk ik dat mijn huid inderdaad echt SUPER zacht aanvoelt. Een gevoel wat ook de dag erna nog steeds aanwezig is, ik ben fan!
Drink Up 10 Minute HydratingMasker review

Ben jij ook fan van Origins?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Comments

  1. 18 mei 2019 / 12:57

    Dit klinkt als een heerlijk masker! Ik gebruik sowieso graag de producten van Origins x

  2. pluseenbeetjenl
    20 mei 2019 / 08:45

    Super mooi merk Origins.