Love it! | Natuurlijke skincare van Origins GinZing

Love it! | Natuurlijke skincare van Origins GinZing

In de categorie fijne smeersels heb ik weer een aantal pareltjes ontdekt hoor. De natuurlijke Origins GinZing producten zijn heerlijk fris en geven je huid een ware energieboost. Absoluut de moeite waard om even uitgebreid te bekijken!

Al jaren ben ik groot fan van Origins

Origins is een merk waar ik al jaren enthousiast over ben. Al voordat ik begon met bloggen kocht ik regelmatig producten van het groene beautymerk omdat deze plantenextracten, organische ingrediënten en 100% natuurlijke en essentiële oliën bevatten. De filosofie van Origins is helemaal mijn ding, de producten die ik tot nu toe heb gebruikt maakten altijd hun beloften waar en ook de prijs/kwaliteitverhouding is zwaar oke.

Mijn favorieten komen uit de GinZing lijn. Een productlijn die de vermoeide huid een oppepper belooft. Dat klinkt als iets dat we allemaal wel kunnen gebruiken toch? Kijk snel mee, dan laat ik ze je zien.
Origins GinZing gifting review

GinZing Energy-Boosting Treatment Lotion MistGezichtslotion

Het eerste product dat ik je wil laten zien is de Origins GinZing Energy-Boosting Treatment Lotion Mist. Dit is een frisse lotionmist die ik gebruik als toner of settingspray. De spray bevat glycerine en hyaluronzuur die je huid hydrateren (weliswaar heel lichtjes) en geeft een onmiddellijke energieboost door de panax ginseng en cafeïne van koffiebonen die erin zit. Deze spray van 150 ml kost €20,40.
Ervaringen GinZing Energy-Boosting Treatment Lotion MistGezichtslotion

Je brengt de lotion aan door een beetje op een wattenschijfje te sprayen, of door rechtstreeks op je gezicht te verstuiven. De nevel is fijntjes waardoor je geen dikke plens water op je gezicht krijgt maar wel verfrissing voelt.
Origins GinZing gifting gifting spray

GinZing Energy-Boosting Moisturizer Gezichtsgel

Absoluut mijn favoriete product uit deze lijn. Deze pot dagcrème bevat 50 ml en kost €24,99. Dat vind ik een prima prijs voor een luchtige, olievrije mosturizer bomvol mooie ingrediënten. Er zitten veel natuurlijke bestanddelen in als jojoba, vitamine E, citroenschilolie, grapefruitschilolie, muntbladolie, aloe vera extract, shea boter, kastanjezaadextract, frambozenbladwas, gerstextract, tarwekiemolie, ginsengwortelextract, venkelzaadextract, rozemarijnbladextract, arginine en cafeïne. Geen parabenen of minerale olie, wel een kleine hoeveelheid siliconen.
GinZing Energy-Boosting MoisturizerGezichtsgel review

Van die siliconen merk ik trouwens helemaal niets. De gel is super licht, laat op geen enkele manier een laagje achter en heeft een frisse citrus geur.
GinZing Energy-Boosting MoisturizerGezichtsgel review

Origins High-Potency Night-A-Mins Resurfacing Cream

Speciaal voor de nachtelijke verzorging van je huid bevat deze lijn een andere crème. De Origins High-Potency Night-A-Mins Resurfacing Cream, die AHA-fruitzuren op basis van druiven en suikerbieten bevat. Dat maakt ‘m voor mij bijzonder en anders dan een standaard crème. Deze pot van 50 ml kost €46,92 en dat vind ik daardoor ook een goede prijs.
Review High Potency Night-A-Mins ResurfacingGezichtscrème

De AHA-fruitzuren verwijderen dode huidcellen en zijn ideaal als je net zoals ik een droge huid hebt. Zo kreeg ik tijdens mijn bezoek aan een huidcoach het advies om meer van dit soort producten te gaan gebruiken en ik merk echt verschil! Verder zie ik in de ingrediëntenlijst ook weer superveel natuurlijke bestanddelen en vitamines B-, C-, E-, H en calcium.
High Potency Night-A-Mins ResurfacingGezichtscrème review

Refreshing Eye Cream On the Go oogverzorging

Om de huid onder je ogen te verzorgen heeft Origins de Ginzing Refreshing Eye Cream die verfrist maar ook zwelling vermindert. YES PLEASE! Dat effect komt door een mix van planten en natuurlijke oplichtende middelen én het hoofdingrediënt Panax Ginseng dat in combinatie met cafeïne uit koffiebonen helpt om wallen wat lichter te maken. Deze tube kost €23,47.
Review Refreshing Eye Cream On the Go oogverzorging

Deze spons applicator brengt de crème in één seconde aan en voelt ook nog eens prettig aan. De crème heeft een licht kleurtje dat je niet ziet maar op de één of andere manier er wel voor zorgt dat je huid oplicht.
Refreshing Eye Cream On the Go oogverzorging review

VitaZing SPF15 Energy-Boosting Moisturizer Gezichtscrème

Tot slot wil ik je deze gekleurde dagcrème laten zien omdat mijn huid er dankzij dit smeersel binnen 10 seconden uitziet alsof ik een weekje op vakantie ben geweest. Ideaal voor vrouwen die ‘s morgens weinig tijd hebben of weinig make-up willen gebruiken.
review VitaZing SPF15 Energy-Boosting MoisturizerGezichtscrème

De VitaZing bevat subtiele kleurenparels die openbarsten als je ze op je gezicht smeert. Hierdoor krijgt je huid direct een natuurlijke glans met een transparante dekking. Het is geen vervanger voor je foundation maar geeft wel die instant glow. En is daardoor ook geschikt voor alle huidtinten. Handig! De tube met 50 ml kost €32,14.
VitaZing SPF15 Energy-Boosting MoisturizerGezichtscrème review

Mijn ervaring met de natuurlijke skincare van Origins GinZing

Dat ik enthousiast ben over deze producten is vast geen verrassing meer voor je. Ik vind ze ZALIG! De afgelopen weken kon mijn huid wel een oppepper gebruiken want ik voelde me moe en dat was te zien. Dankzij Origins GinZing is mijn huid nu veel beter gehydrateerd en lijkt oprecht meer te stralen. Het is geen wondermiddel, het effect zie je dan ook niet op de foto maar ik voel het verschil wel.

De producten ruiken fris naar citrus, bevatten allemaal mooie ingrediënten en de prijskwaliteit verhouding is dan ook super goed. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat beide crèmes in een potje zitten. Zo ontzettend jammer! Anders had ik deze producten een dikke 10 gegeven.

Mocht ik morgen stoppen met bloggen en overstappen op 1 merk, dan is dit absoluut mijn favoriet!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties

 1. 5 november 2018 / 08:33

  Ik hou van producten die de huid een instant glow geven, dus de Energy-Boosting crème zou ik wel willen proberen. Fijne review! Ik loop altijd even langs de stelling van Origins in Douglas maar er is zoveel keus, haha! Deze lijn ga ik onthouden.

 2. Evelien ♥ Oh My Lush
  5 november 2018 / 20:36

  Wat een prachtige foto’s zeg! Die Resurfacing Cream lijkt mij echt heel fijn. Die gezichtscrème ook. Toch eens wat vaker naar dit merk kijken in de winkel!

 3. 6 november 2018 / 07:45

  Dankzij jouw enthousiasme staat deze lijn nu op mijn wishlist 🙂

 4. sonja
  6 november 2018 / 20:56

  Je maakt mij nu wel heel erg nieuwsgierig naar deze lijn. Ik vind een mooie huid best belangrijk.

 5. 7 november 2018 / 19:10

  Yay leuk dat je deze producten ook ontvangen hebt! Ik vind ze ook echt enorm fijn.

 6. 7 november 2018 / 19:28

  Wat een fijne producten lijken me dit! Vooral de mist gezichtslotion.

 7. 7 november 2018 / 19:43

  Ik ben erg fan van dit merk! Wat ben jij een bofkont dat jij deze lijn hebt ontvangen. Ik probeer mooi oud te worden en goede huidverzorging vind ik enorm belangrijk!

 8. 8 november 2018 / 09:59

  Ik ben nog niet bekend met het merk, maar het ziet er erg goed uit! Heeft me wel nieuwschierig gemaakt.

 9. Tania
  8 november 2018 / 17:21

  Ik vind de oogcreme uit de lijn heel goed maar die zit wel in een potje en niet in een tube

 10. 9 november 2018 / 08:39

  Ik vind deze producten er altijd zo ontzettend mooi en professioneel uit zien! Je hebt er ook echt weer prachtige foto’s van weten te maken!

 11. 13 november 2018 / 19:14

  Klinkt veelbelovend!! Fijn dat ze naar citrus ruiken, ben ik dol op. En wat ik begrijp komt dat niet door toegevoegde parfum, maar door natuurlijke bestanddelen… Ik heb zelf nog geen ervaring met Origins maar zou uit deze lijn zeker eens de dag- en nachtcreme willen proberen. Ps. mooie foto’s heb je genomen.